Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Icin Isim Önerisi

imamizer

Öne çıkan mesajlar

Her aksam cama gelip emrah gibi yemek yerken izleyen 2 tane kedi var. ben de besliyorum sayilir bunlari. kedilerin sahibi olmadigimdan isim konusunu dusunmedim. birini hilmi diye cagiriyorum. hilmi sahsina munasir koca testisleriyle saga sola su puskurten sevimsiz ciddi olani. digeri ise ridvan. ridvan yine daha insan canlisi ve saskin bakislari var.

gecen sohbet ortaminda lafi gecti, kedi dedigimde kizlar pek hoslandi. hilmi dedim baya gulduler ay cok guzel diye.

o yuzden siradisi, ilginc isim onerilerini yaziyoruz buraya. sonra sagda solda kariya kiza havamizi atiyoruz "gecen lazanya yaptim hilmi hemen cama geldi isisisi" diye.

hadi bakalim bi isim databasei olussun burda. sokakta fln yavru denk gelirsem yavruya beslemeyi de dusunuyorum ilerde isime de yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni taşındığım apartmandaki herkes birden fazla kediye sahipmiş. geçen üst komşum da geldi bi ihtiyacın olursa söyle hedesine gayet amca görünümlü yaşlıcana normal bir adam
sonra benim kediyi gördü aa bende de var bir siyam seninkinin ismi ne dedi Thor dedim iyi iyi güzel bizimki de sipastik dedi
amcanın yüzüne dümdüz baktım tepki veremedim. amca "kolay oluyo çağırması ismine de alışık" dedi.
sonrasında bol bol güldüm. bu da böyle bir anımdır.

sipastik beni güldürdü. şimdi gidin kızları güldürün hadbakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe.

Eski kedimin ismi Süleyman(Sülo) oğlunun adı Tacettin(Taco) idi. Sülo azmak suretiyle 1. kattan atlayıp kaçtı. Taco arkadaşta yaşamını devam ettiriyor.

Sülo'suz hayat zevksiz olduğundan sokaktan bir daha kedi aldık. Sokakta ağır abi tavırları ile diğer kedileri döven, pisipisi diyince umursamayan bir Orhan Babamız vardı. Ona çok benziyo diye Orhan Baba koyduk. (Takım elbisesi vardı ey gidi ey..)

Kedilere böyle ağır abi isimleri çok yakışıyo ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...