imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Her aksam cama gelip emrah gibi yemek yerken izleyen 2 tane kedi var. ben de besliyorum sayilir bunlari. kedilerin sahibi olmadigimdan isim konusunu dusunmedim. birini hilmi diye cagiriyorum. hilmi sahsina munasir koca testisleriyle saga sola su puskurten sevimsiz ciddi olani. digeri ise ridvan. ridvan yine daha insan canlisi ve saskin bakislari var. gecen sohbet ortaminda lafi gecti, kedi dedigimde kizlar pek hoslandi. hilmi dedim baya gulduler ay cok guzel diye. o yuzden siradisi, ilginc isim onerilerini yaziyoruz buraya. sonra sagda solda kariya kiza havamizi atiyoruz "gecen lazanya yaptim hilmi hemen cama geldi isisisi" diye. hadi bakalim bi isim databasei olussun burda. sokakta fln yavru denk gelirsem yavruya beslemeyi de dusunuyorum ilerde isime de yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 osman. daha osman ismi yakışmayan erkek kedi görmedim, mükemmel oluyor. muhabbet kuşuna bile gidiyor, über isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 erkek kedi için Nuri, Çoşkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Rıfkı koyma ya, her 3 kediden birinin adı Rıfkı Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kizlari hos tutmak istiyorsan yaratici olup isim bulmana fln gerek yok git mekanda sise actir taniamadigin kiz bile geliyor slmmm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Neco.. Neco gel oğlum pisi pisi.. Necoo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ben yavşak diyom kerata diyom, öle seviyom sokakta gördüklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ben bütün hepsine abbassu diye sesleniyorum.. arkadaşlarımınkinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 munafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 insan ismi koymussun diye gulmusler. herhangi bir insan ismi koy yine gulerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kedi ismi bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 stimpak said: osman. daha osman ismi yakışmayan erkek kedi görmedim, mükemmel oluyor. muhabbet kuşuna bile gidiyor, über isim. daha bugun sevgilime yeni papağan alıp adını osman koydum.. kızcagız üzüntüden osmik yaptı orası ayrı adsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sen osman'a alıştır hayvanı, osmik ne öyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yeni taşındığım apartmandaki herkes birden fazla kediye sahipmiş. geçen üst komşum da geldi bi ihtiyacın olursa söyle hedesine gayet amca görünümlü yaşlıcana normal bir adam sonra benim kediyi gördü aa bende de var bir siyam seninkinin ismi ne dedi Thor dedim iyi iyi güzel bizimki de sipastik dedi amcanın yüzüne dümdüz baktım tepki veremedim. amca "kolay oluyo çağırması ismine de alışık" dedi. sonrasında bol bol güldüm. bu da böyle bir anımdır. sipastik beni güldürdü. şimdi gidin kızları güldürün hadbakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Fin said: kedi ismi bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Hehe. Eski kedimin ismi Süleyman(Sülo) oğlunun adı Tacettin(Taco) idi. Sülo azmak suretiyle 1. kattan atlayıp kaçtı. Taco arkadaşta yaşamını devam ettiriyor. Sülo'suz hayat zevksiz olduğundan sokaktan bir daha kedi aldık. Sokakta ağır abi tavırları ile diğer kedileri döven, pisipisi diyince umursamayan bir Orhan Babamız vardı. Ona çok benziyo diye Orhan Baba koyduk. (Takım elbisesi vardı ey gidi ey..) Kedilere böyle ağır abi isimleri çok yakışıyo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kedi isimleri değişmiş bayaa yaa fix menü tekir, sarman idi eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 deli gibi pati attığından patican koymuştuk ilk kedimin adını lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konunun pati pet ile alakasi yok ama takilin ya yok hilmi yok haydar yok Ahahaa hehehe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bizim kedilerin isimleri; En buyuk olani Oscar 3 ay sonra aramiza katilan 2 kardeşin erkek olani Appa, dişi olanı Naga En son katilan ise Fırfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bilmiyorum olur mu kusum var adi aydin. yakinda bi topic acicam onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 benim pencereye de geliyor arada boyle agzinin ustunde kara bi leke var adolf a alistirdim hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 pikaçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bizim muhittin vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar