karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 hastayım su kadının sesine be.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 o kadadinda ses var miydi yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 bence ilk albumleri guzel. sonrakileri pek sevdigim soylenemez.[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Evet şlk album hostu ama ikinci album gercekten bir tarz yansıtıyordu ve gercekten superdi. Sonradan cıvıdı ama. Sesi benim de cok hosuma gider kendisine zaten hastayım cok hos bir kadın. [hline] [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 yaf ben şebnem ferahla özlem tekin'in seslerini karıştırıom arasıra. sanırım beraber bikaç çalışma yapmışlardı, o yüzden birbirine giriyor:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 yahu o kim?[hline]Imza.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 eski volvox'un gitaristi özlem tekin, şebnem ferah vs vs bunlar fena sayılmayacak bir bayan rock gurubuydu bir de merry jane var onun bunlarla alakası yok o daha bir rulz [a.k.a. Aslı][hline]Myles `Kwama` Peak, level 27 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Hepinizi kınıyorum arkadaşlar. Son klibi harika, şarkı harika, sesi harika. Kişiliğiyle ilgilenmesemde ii bi insan ayrıca. Kınıyorum.. Çoook kınıyorum![hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 eskiden severdim sonra herkesin yaptığı gibi gıygıyları devreye sokunca soğudum. gıygıydagıygıy olmaması öncelikli şartım birini beğenebilmek için :)[hline]Opınıons are lıke assholes, Dan - everyone's got 'em and they all stınk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 niye sam cello we keman cok kral giy giylardir :)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 o son şarkısını sewmedim sadece. yoksa iidir güzeldir hoştur heh[hline][b][i]Kan.Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim.Doyasıya. Ve yaşadım... Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 sesi güzel ama bence müziği poptan arınmalı[hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 hell iyi de bir türk fantaazi usulü gıygıy tarzı var ya hani bayık bayık inip çıkar mısralar arasında, mahsun kırmızıgül ve ibo ekolünden gelen :-p işte ben ona tahammül edemiyorum, yoksa tsm, batı klasik müziği ve batı pop'undaki kemanları beğenirim. doğru düzgün yapsınlar dinleyelim keman itirazım yok yani :)[hline]Opınıons are lıke assholes, Dan - everyone's got 'em and they all stınk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 said: BlackRose, 05 Temmuz 2002 16:06 tarihinde demiş ki: eski volvox'un gitaristi klavyecisi :) *nano nano yaparak kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 lol neblim o zamanlar kim ne bilmiyodum aklımda öle kalmış zaten bunlar rockçı iken böle ayırt edilemiyolardı şimdi acık makyaj cart curtla bayan oldukları ayırt edilir oldu :P *!çevirir de çevirir* *!gunn'ın nanolarını toplar, yer*[hline]Myles `Kwama` Peak, level 29 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 Herkesin rockçı dediği Teoman'ın stilinden daha çok rock yapıyor bence. Son klibi de müthiş, sözleri de müthiş. Şebnem Ferah'ın daha çok şarkısını beğendim. Ama yine de Özlem çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 bunun bende imzalı kaseti var be :)[hline]This world is spinning without me Every day sends future to past Every breath leaves one less to my last Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaazaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 bence duvaksız gelin olmaz şarkısı ndan sonra batırdı sesi cranberries in solistine benziyo bayaa.inceltim kalınlastırması cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 özlem tekin'in 4 albümü de var, arasıra açıp dinlerim. sanki genelde depresif şarkılar yapmış. laubali'de biraz daha hareket katmış, tek başıma'da canlılık ve hareket birlikte getirmiş gibi. bu depresif stilini seviyorum. tek başıma'da kırıldım var. albümün tek depresif ve geçmişi hatırlatan şarkısı bence. ancak bunda da arkada tekno-klub müzik ortamı bozuyor şarkılarını dinlerken aklıma bunlar geliyor. fazla bilgim yok özlem tekin hakkında, merak ettim belki birşeyler bilen çıkar.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Kasım 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 özlem tekini beğeniyorum şarkıları iyidir.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Türkiye'de tek adam gibi kadın (!) şarkıcı vardır o da Şebnem Ferahtır, Özlem Tekin flan suxtır, k3nktir hatta b@bs tır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 şebo > özlem[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 komsumuzdur kendisi,az kalsın eziyodum... :D[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eskiden pek severdim. ama nesildasi sebnem ferah sarkisini soylerken kendisi la la laubali olmayi secip daha sonra da rockn coke'ta ucube hali ve tavirlari ile insanlarin karsisina cikti. marilyn manson'in grubu tribinde boyanmis adamlarla metal yapacakmis artik. ilk albumu gibi bisiyler yapabilse cok daha iyi olacak. kendini harciyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar