emanet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Cipetpet said: SOREN said: Cipetpet said: Adam halepde öso tarafından yakalanıp teslim edilmiş,elime silah almadım ama.... şöyle ölürsen kesin cehenneme gideceğini bilmek nasıl bir duygu? bizim şehitlerimiz cennete kafirlerin leşleri cehenneme gidiyor...esad da islam dinine göre müslüman olmayan birisidir,maide suresi 44.ayete göre,onun için ona karşı savaşmak bütün müslümanlara farzdır. lal post of the year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 mü-kem-mel imza yaptım bunu görmeyen müslüman kalmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 çipet erdoğan da müslüman değil diyodun ona karşı niye savaşmıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ismini daha erdoğen yapmadılar, dur hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 söyle cipetpet hangisi sensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 muaviye olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ben de sam düşmüyor anladım dedim noluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 GokTuRK said: ben de sam düşmüyor anladım dedim noluyor... göktürk sen boşver sam'i hamamböceğini hazmettin mi onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 nordlydian said: GokTuRK said: ben de sam düşmüyor anladım dedim noluyor... göktürk sen boşver sam'i hamamböceğini hazmettin mi onu söyle. toprak oldu çiçek oldu sanırım. o günden beridir içim bir hoş geziyorum böceklere daha bir duyarlıyım ezmiyorum onları öldürmüyorum... raid e karşı bir alerji oluştu bende. yerden ekmek kırıntıları toplayıp yiyorum slkşfsdfsdfskldfşsdf valla bişey olduğu yok kahve de içiyorum artık hatırlatmayaydın iyiydi ama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 goldbären said: çipet erdoğan da müslüman değil diyodun ona karşı niye savaşmıyoruz? Olmadığını dinin hükümlerine göre kanıtlayabilirim.ayrıca açık sözlü olmak yerine fitilli tayfası gibi demagoji yapmam dahamı hoşunuza giderdi? Yaldızlı sözler söylemek huyum değil maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Onu sormuyor adam, işide karşı savaşıyorsunuz da fitilliyle erdeğene karşı neden savaşmıyorsunuz onu soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 her yere yetişmek gibi bir derdimiz yok axedice,her şey zamanı ve sırasıyla...daha sırada suud ve haliç ülkeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 niye önce oralar çipet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Çok karıştırma şimdi dworg. Oralar bittikten sonra sıra bize geliyor çünkü, müslüman olmadığımız için bizleri de kıtır kıtır kesecekler =(( Tamamdır pampa devam edin suudilerden haliç ülkelerinden. Eved eved haliç iyidir. Sonra amarikaya rusyaya falan gidin, biz takılırız burda np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 keske dunya tek krallik filan olsa, dunya imparatoru olsa basimizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o da olacak. sırayla hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 neyse çipet gene forumdaki en mert müslüman sen çıktın, çıkarıp vuruyosun masaya her seferinde. fitillilere karşı milli görüşü yeniden diriltmek görevimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Milli görüş? Sdsdddsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: keske dunya tek krallik filan olsa, dunya imparatoru olsa basimizda. http://files-cdn.formspring.me/photos/20120606/n4fcf051ac4635.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 nordlydian said: söyle cipetpet hangisi sensin? ewgrshyrs bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Redeagle said: http://files-cdn.formspring.me/photos/20120606/n4fcf051ac4635.jpg şunu istiyorum IMPERATOR REX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Scud füzesi ile esad şerrosu kimyasal klorin gazı attığı ajanslara düşmeye başladı.muhalifler attı diyenlerde ,kendi denetimindeki yere kimyasal atacak kadar geri zekalımı muhalifler? Ce vap hayır Kaynak reuters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Cipetpet said: Milli görüş? Sdsdddsss e onu beğenme bunu beğenme haydar başçı mı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Müslümanım sadece, x cemaatine tarikatine vs bağlı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Evin içinden rpg atıp neredeyse kendilerini öldürecek kadar aptal olduklarını düşünürsek, havan atışını beceremeyip sorunun kaynağını bulmak için delikten içeri bakan ve suratına patlayan muhaliflerin videolarını izleyince zeka seviyeleri hakkında yeterli bilgiye sahip oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar