Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Sam dusmuyor galiba

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

SOREN said:

Cipetpet said:

Adam halepde öso tarafından yakalanıp teslim edilmiş,elime silah almadım ama....

şöyle ölürsen kesin cehenneme gideceğini bilmek nasıl bir duygu?

bizim şehitlerimiz cennete kafirlerin leşleri cehenneme gidiyor...esad da islam dinine göre müslüman olmayan birisidir,maide suresi 44.ayete göre,onun için ona karşı savaşmak bütün müslümanlara farzdır.

lal

post of the year
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

GokTuRK said:

ben de sam düşmüyor anladım dedim noluyor...

göktürk sen boşver sam'i hamamböceğini hazmettin mi onu söyle.

toprak oldu çiçek oldu sanırım. o günden beridir içim bir hoş geziyorum böceklere daha bir duyarlıyım ezmiyorum onları öldürmüyorum... raid e karşı bir alerji oluştu bende. yerden ekmek kırıntıları toplayıp yiyorum slkşfsdfsdfskldfşsdf valla bişey olduğu yok kahve de içiyorum artık hatırlatmayaydın iyiydi ama ya...
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

çipet erdoğan da müslüman değil diyodun

ona karşı niye savaşmıyoruz?

Olmadığını dinin hükümlerine göre kanıtlayabilirim.ayrıca açık sözlü olmak yerine fitilli tayfası gibi demagoji yapmam dahamı hoşunuza giderdi? Yaldızlı sözler söylemek huyum değil maalesef
Sosyal ağlarda paylaş

Çok karıştırma şimdi dworg. Oralar bittikten sonra sıra bize geliyor çünkü, müslüman olmadığımız için bizleri de kıtır kıtır kesecekler =((

Tamamdır pampa devam edin suudilerden haliç ülkelerinden. Eved eved haliç iyidir. Sonra amarikaya rusyaya falan gidin, biz takılırız burda np.
Sosyal ağlarda paylaş

Evin içinden rpg atıp neredeyse kendilerini öldürecek kadar aptal olduklarını düşünürsek, havan atışını beceremeyip sorunun kaynağını bulmak için delikten içeri bakan ve suratına patlayan muhaliflerin videolarını izleyince zeka seviyeleri hakkında yeterli bilgiye sahip oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...