Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Justin Bieber 02 Mayıs 2013 19:30 İTÜ Stadyumu, İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şanzelize kafe olarak aramızda para topladık içimizden birini kafemizi temsilen konsere göndereceğiz napalım imkanımız yok çarşafa spreyle yazdığımız dj apo ile düet yapma teklifini castine iletmeye çalışacağız sevgiyle kalın
Mesaj tarihi:
şu bebeyi kıskanıyorsam beni yatırıp boğazköprüsünde siksinler, hem anadolu izlesin hem avrupa. Beni şu velede prim veren gençlik üzüyor, bu kadar pompalanan pazarlama taktiklerine kitlesel olarak kanmaları üzüyor o yüzden trolle kurban gidip kollarını bacaklarını kesenlere zerre üzlmüyorum. Biyolojik karbondioksit üreticileri.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

şu bebeyi kıskanıyorsam beni yatırıp boğazköprüsünde siksinler, hem anadolu izlesin hem avrupa. Beni şu velede prim veren gençlik üzüyor, bu kadar pompalanan pazarlama taktiklerine kitlesel olarak kanmaları üzüyor o yüzden trolle kurban gidip kollarını bacaklarını kesenlere zerre üzlmüyorum. Biyolojik karbondioksit üreticileri.

asdfssfadasd
Mesaj tarihi:
_Rave said:

kızları anladım da boy belieber nedir lan?!?

erken gaylik

escape said:

https://pbs.twimg.com/media/BCRoGUdCMAImran.jpg

bu çok iyiymiş yalnız kjasfdkajsdas VER ONU BANA ŞİMDİ
Mesaj tarihi:
bu fotoyu bütün dini sayfalara falan koyacaksın aslında. batının terbiyesizliğinin yaptırdığına bakın, bu ahlaksızlığa bir son verilsin konser iptal olsun diye kampanya düzenleyeceksin
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

bu fotoyu bütün dini sayfalara falan koyacaksın aslında. batının terbiyesizliğinin yaptırdığına bakın, bu ahlaksızlığa bir son verilsin konser iptal olsun diye kampanya düzenleyeceksin

abi bunu düşündüm ciddi ciddi aslında da, öyle bi ters teper ki. adamlar ülkede konser verilmesini yasaklarlar öyle bokunu çıkarırlar.
  • Yeni Oluştur...