monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 belki kızlar verir diye takılıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 şanzelize kafe olarak aramızda para topladık içimizden birini kafemizi temsilen konsere göndereceğiz napalım imkanımız yok çarşafa spreyle yazdığımız dj apo ile düet yapma teklifini castine iletmeye çalışacağız sevgiyle kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 BabacumMostors said: Bieber büyüklüğü ne müzik büyüklüğü, ne kalite büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 o kadar büyük mü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sırf siz nefret ediyorsunuz diye bende nefret ettim adamdan,yoksa daha ne müziğini bilirim,ne de şahsını :S tipi de harem ağalarına benziyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ekmek said: pardon sinirlerim boşaldı yabıj yabıj oldu her yer lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 şu bebeyi kıskanıyorsam beni yatırıp boğazköprüsünde siksinler, hem anadolu izlesin hem avrupa. Beni şu velede prim veren gençlik üzüyor, bu kadar pompalanan pazarlama taktiklerine kitlesel olarak kanmaları üzüyor o yüzden trolle kurban gidip kollarını bacaklarını kesenlere zerre üzlmüyorum. Biyolojik karbondioksit üreticileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Beyler nerede toplanıyoruz. Budaklı meşe odununu hazırladım, bekliyorum. İnşallah komşunun piçi de giderde arada kıstırırım, kafamı şaapan bebeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BCRoGUdCMAImran.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 escape said: https://pbs.twimg.com/media/BCRoGUdCMAImran.jpg told ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 BabacumMostors said: şu bebeyi kıskanıyorsam beni yatırıp boğazköprüsünde siksinler, hem anadolu izlesin hem avrupa. Beni şu velede prim veren gençlik üzüyor, bu kadar pompalanan pazarlama taktiklerine kitlesel olarak kanmaları üzüyor o yüzden trolle kurban gidip kollarını bacaklarını kesenlere zerre üzlmüyorum. Biyolojik karbondioksit üreticileri. asdfssfadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dasaa bug buldun.5some falan dedik şaka maka iyi sömürü gelecek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Arabanın pulunu mu yatırsam bieber biletlerine mi yatırım yapsam karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 _Rave said: kızları anladım da boy belieber nedir lan?!? erken gaylik escape said: https://pbs.twimg.com/media/BCRoGUdCMAImran.jpg bu çok iyiymiş yalnız kjasfdkajsdas VER ONU BANA ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu fotoyu bütün dini sayfalara falan koyacaksın aslında. batının terbiyesizliğinin yaptırdığına bakın, bu ahlaksızlığa bir son verilsin konser iptal olsun diye kampanya düzenleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Kuranıda yırtmamış çiğnemiş o ne lan öle sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sonra müslümbörtler konsere saldıracak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 iki hesap da patlamış spamdan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://dribbble.s3.amazonaws.com/users/102368/screenshots/647422/wet_dreams.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 biz müslümanlar kurana nasıl kıyarız :( makbul_jakoben diye arayın shitstorm dönüyor twitterda tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 eee abi ss alın koyun, hiç paylaşımcı değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kuranı yırtıyorlar ühü ühü :( modunda herkes. orjinal bir şey görürsem koyarım ayıp ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Myshkin said: bu fotoyu bütün dini sayfalara falan koyacaksın aslında. batının terbiyesizliğinin yaptırdığına bakın, bu ahlaksızlığa bir son verilsin konser iptal olsun diye kampanya düzenleyeceksin abi bunu düşündüm ciddi ciddi aslında da, öyle bi ters teper ki. adamlar ülkede konser verilmesini yasaklarlar öyle bokunu çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 biletleri aldık mı gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar