Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 BonePART said: yazık ya gene olan 800 tl maaşla güvenlik görevliliği yapan adamlara oldu hakkaten üzüldüm lan. vize alınan yer değil gerçi sanırım da, amerika vizesi almaya gittiğimde bir-iki koruma görevlisini görmüştüm, çok kibar davranıyorlardı, yağmur altında şemşiye felan veriyorlardı. mesela o adamların öldüğünü düşününce üzüyor. ha bi de şey var, amerika'ya vize alıp gitmek isteyenlere daha sıkı kontroller gelir şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Myshkin said: orduevine lav silahlı saldırı düzenleyen adam 5 yılda serbest kalıyor, bir yığın insan daha suçlama olmadan yıllardır içerde. süper memleket ya valla. ABD Büyükelçiliği saldırısını gerçekleştirdiği açıklanan Ecevit Şanlı 1997'de de Harbiye Orduevi'ne lav silahlı saldırı düzenlemişti. ileri demokrasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 DHKP-C 'nin rolünü tam olarak şu ülkede kestiremedim, çok tuhaf mevzular dönüyor, bazı parça parça şeyler mevcut ancak tam olarak konumlandırmayı başaramadım. Mesela Özdemir Sabancı suikastı tam bir muamma, Mesela Fehriye Erdal 3 Kasım 1996'da meydana gelen Susurluk Kazasında ölen polis müdürü Hüseyin Kocadağ vasıtası ile işe alınıyor, sonra Mustafa Duyar, Karagümrük çetesi tarafından öldürülüyor. Nuriş kardeşlerden biri devlet bana Mustafa Duyar'ı öldürttü diye bağırıyor. Bu Büyükelçilik patlaması da bu açıdan enteresan. Sonrasında ne olaylar gelişecek onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bunu da ergenekonla birlestirip sucu suan icerde olanlara atarlar kesin.Baktilar icerdekilerin sucsuz oldugu anlasilmaya baslandi, hemen bir kilif bulmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 -Kürecik Radarı'nın çalışmaya başlaması. -Patriotların Türkiye'ye yerleştirilmesi. -İsrail'in Suriye'nin başkentini vurması. -1 gün sonrasında Ankara'daki ABD Büyükelçiliği binasının önünde patlama. Bu işi yapan öyle şimdi bizim bazı kendisini akıllı sanan gazeteci-tvcu-programcıların ve BBC,CNN ve bir çok Amerikan-İngiliz-Batılı tv-gazete-internet sitesinin yönlendirdiği gibi İran veya Suriye değil bence. Bana göre 2 ihtimal var: -Rusya...Bölgede daha ileri gitme diyor Amerika'ya ve İsrail'e ve tabi ki onların dümen suyundaki Türkiye'ye. -ABD veya İsrail veya her ikisi birden...11 Eylül hakkındaki şaibeleri biliyorsunuz. Ardından tüm dünyaya "ya bizimlesiniz, ya teröristlerle" diyerek önce Afganistan'a daldılar, sonra Irak'a ve bugünlere geldik. Şimdi de Suriye ve İran'a karşı bir türlü istedikleri uluslararası kamuoyunu yaratamadıkları için taşeron örgüt ya da örgütlere bu işi yaptırıp daha sonra dantel gibi işleyerek Suriye'ye ve belki de sonra İran'a müdahalenin yolunu açacak bu patlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 @çipetpet ne idamı olm her şeye idam istiyorsunuz siz de tamam salmaları doğru değil ama idam nedir safafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 temiz don giy rezil olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Yazılanları okumadım. Muhtemelen suriyeye girmek için kullanılacak olan bir olay. Ölen güvenlikciye iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Uçak düştü bi halt olmadı şundan hayatta savaş filan çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 adamlar nasıl inşa etmişler abi yan odada toz kıpırdamamış vay anasınaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sandalye said: Yazılanları okumadım. Muhtemelen suriyeye girmek için kullanılacak olan bir olay. Ölen güvenlikciye iyi olmuş Haşa Allahmosın sen insanların ölümünü sorguluyorsun terbiyesiz herif? Yazık günah değilmi?ekmek parası için oradaydı o adam,hangimiz emperyal güçlerin aracısı olmuyoruz? Sigara aldığında bile yardım ediyorsun,benzin,yiyecek,içecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sandalye said: Ölen güvenlikciye iyi olmuş tam bir beyin fakiri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ya şu müslümbört rp mi yapıyor anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sandalye said: Yazılanları okumadım. Muhtemelen suriyeye girmek için kullanılacak olan bir olay. Ölen güvenlikciye iyi olmuş Her bulduğu siyahi insani Amerikalı zannedip çuval geçirmeye kalkan birinden beklenebilecek yorum. Kafanız çuval icinde kalmış artık çürümeye kokmaya başlamış. Ölen güvenlikçi turk vatandaşı. Orada ekmek parası için çalışıyor. Amerika'nın askeri degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 amerikan askeri olsa nolcak, o da isini yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bunların derdi onlarla ya ondan. Yoksa savaş ortamında olmadıgı sürece asker de sivilden farksız benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Forumumuzda bir de DHKPC li eksikti o da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Tgb'ci bu. Cepheci degil. Elde çuvalla yatıp kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ne kadar demokratik bir ortam. das paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Şu patlamanın fayda sağlayacağı tek taraf ABDdir, olan garibim güvenlikçiye oldu, patlayan da biliyor binaya dahi bi bok olmayacağını ya işte. ABD kendi kendine saldırı düzenliyor işte olayın özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sandalye said: Ölen güvenlikciye iyi olmuş memleketteki solcuların zeka seviyesinin ne kadar düşebileceğine güzel bir örneksin canım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hemen de solcular şöyle böyle abi bizde solcuyuz/sağcıyız da kalkıp ölen güvenlikçeye kalkıp iyi olmuş falan demedik..başınıza ne gelirse solculardan bilmeyin.önemli olan sağ sol değil.insan olmak,niyetinin,zihniyetinin temiz olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 solcular şöyle böle diyen yok ki forumun çoğunluğu sol görüşte düşünce yapısına sahip zaten. burdaki mesele solun yobazlarının dinci yobazlardan aşağı kalmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Myshkin said: orduevine lav silahlı saldırı düzenleyen adam 5 yılda serbest kalıyor, bir yığın insan daha suçlama olmadan yıllardır içerde. süper memleket ya valla. ABD Büyükelçiliği saldırısını gerçekleştirdiği açıklanan Ecevit Şanlı 1997'de de Harbiye Orduevi'ne lav silahlı saldırı düzenlemişti. cezası hastalığı sebebi ile 6 ay ertelenmiş, sonrasında da bir daha yakalayamamışız..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sandalye said: Yazılanları okumadım. Muhtemelen suriyeye girmek için kullanılacak olan bir olay. Ölen güvenlikciye iyi olmuş mal mısın? o ölen adam keyfinden yada çok beğendiği / takdir ettiği için mi çalışıyordu sence orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar