Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

viaddress.com - Amerika'dan Alışveriş

Kemarlos

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Getirteceğin şey üstünde bağıra bağıra 'kas yapar, geliştirir' gibi bibareler içermiyorsa bir ihtimal KDV ödeyip alabilirsin.

Ben Now Foods'dan EPA/DHA ve UC-II gibi eklem sağlığı hedefli takviyeler alıyorum. Bu iş için ebay kullanıyorum. Bazen paket elime geçiyor, bazen de takılıyor. Tanıdık bir doktora reçete yazdırıyorsun bu ilaç/takviye için ve orjinal reçetenle gidip alıyorsun. Gümrük memurları reçete içeriğine bakmıyor bile ve reçeteleri annem ile babam adına yazdırıyorum ben. Zaten aldıklarım 3-4 ay idare ediyor onları. Reçete yoksa alman imkânsız :(

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

kanunen kozmetik urunleri ve spor takviye urunlerinin gecisi yasak
ama para'ninki gibi yontemlerle getirmek olasi
yakalanirsan alamazsin yalniz urunleri
ozellikle kozmetik ile ilgili ekstra ilgilineiyor gumruk memurlari
yurtdisindan doping icerikli urun getireceksen de tanidigin bir gumruk memuru yoksa kesin yakalnir o urun, keza onlar icin de ekstra efor sarfediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben burayı kullandım. biraz gayriciddiler. Yani amerika'dan paket oraya düşmüş, ama göndermediler 2-3 gün mail atınca hemen gönderdiler. Bunun yerine nybox.com'da var mesela. kargolar hemen hemen yakın birbirine. nybox bir ay ücretsiz depolama da sağlıyor. paketini yeniden ücretlendirmiş gibi manuple de yapabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu yöntemle, kozmetik alamıyoz o kısım patladı.

supplement almak istiyorum, 5lbslik p.tozu almıcam o kdr büyük deil. ama creatine, glutamine, multivitamin, omega 3-6-9 falan almak istiyorum. bunlarla ilgili bu tarz sitelerden gümrük problemi yaşar mıyım. üzerine içeriğini illa yaazıyolar mı? bunu engellemek mümkün mü? üstüne başka bişiler yazsınlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

ne yazsınlar lan kocaman şeye toz oralet mi yazsınlar.

Sesli güldüm :).

Asıl trajik olan oralet de takılıyor. Gıda geçisi toptan yasak.

Ben süt tozu takılan adama şahit oldum ptt topkapı gümrükte. Şaka gibi.

Hadi biz keyfimize alıyoruz body falan diye, ilaç diye alanlar mağdur oluyor, anasına babasına alan var ve reçete işini de her doktor yapmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Merhaba arkadaşlar, eğer amerikadan ürün satın alıyorsanız kargo için Viabox sitesini kullanıyorum. Siteyi tavsiye ederim. Amerika da alışveriş yapıp adres oluşturuyorsunuz ve o adreste ürünlerinizi sınırsız ve ücretsiz olarak bekletip sonra kargolatabiliyorsunuz. Süreçte size hertürlü bilgi paylaşımı yapılıyor, fotoğraflarla size geribildirimler yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...