Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Selam arkadaşlar. Bu tarz bir siteden alışveriş yapıp tr ye gönderttiren oldu mu? başarılı mı bu tip siteler yoksa gümrük sorunu ile karşılaşıyor muyuz? bodybuilding supplement ve ebay'den parfüm ıvır zıvır almayı düşünüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 amerikadaniste.com vardı bir tane, sorun çıkmıyordu. keywords: viaddress dolandırıcı, şarlatan, kalpazan, viaddress paramı çaldı, viaddress ergenekon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Amerikadaniste.com var başarılı epey. Fakat body building supplylar takılabilitesi yüksek şeyler gümrüğe fiyatda artış görülebilir sonra. Onun dışında kargo hacmi düşük fiyatı 100-200 euro gibi olan şeylerde sorun çıkmıo gümrükte bu site ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 borderlinx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 suplement takılır ya direk yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Selam, Getirteceğin şey üstünde bağıra bağıra 'kas yapar, geliştirir' gibi bibareler içermiyorsa bir ihtimal KDV ödeyip alabilirsin. Ben Now Foods'dan EPA/DHA ve UC-II gibi eklem sağlığı hedefli takviyeler alıyorum. Bu iş için ebay kullanıyorum. Bazen paket elime geçiyor, bazen de takılıyor. Tanıdık bir doktora reçete yazdırıyorsun bu ilaç/takviye için ve orjinal reçetenle gidip alıyorsun. Gümrük memurları reçete içeriğine bakmıyor bile ve reçeteleri annem ile babam adına yazdırıyorum ben. Zaten aldıklarım 3-4 ay idare ediyor onları. Reçete yoksa alman imkânsız :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şuanda ben opti-men getirtsem, reçeteyle bile alamam gibime geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Borderlinx guvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Buralardan bilgisayar malzemesi getirtebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Hmm kuzenlerim diş doktoru onlara o zaman optimum whey yazdırayım sdlşfkasdgjfdhgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kanunen kozmetik urunleri ve spor takviye urunlerinin gecisi yasak ama para'ninki gibi yontemlerle getirmek olasi yakalanirsan alamazsin yalniz urunleri ozellikle kozmetik ile ilgili ekstra ilgilineiyor gumruk memurlari yurtdisindan doping icerikli urun getireceksen de tanidigin bir gumruk memuru yoksa kesin yakalnir o urun, keza onlar icin de ekstra efor sarfediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben burayı kullandım. biraz gayriciddiler. Yani amerika'dan paket oraya düşmüş, ama göndermediler 2-3 gün mail atınca hemen gönderdiler. Bunun yerine nybox.com'da var mesela. kargolar hemen hemen yakın birbirine. nybox bir ay ücretsiz depolama da sağlıyor. paketini yeniden ücretlendirmiş gibi manuple de yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi bu yöntemle, kozmetik alamıyoz o kısım patladı. supplement almak istiyorum, 5lbslik p.tozu almıcam o kdr büyük deil. ama creatine, glutamine, multivitamin, omega 3-6-9 falan almak istiyorum. bunlarla ilgili bu tarz sitelerden gümrük problemi yaşar mıyım. üzerine içeriğini illa yaazıyolar mı? bunu engellemek mümkün mü? üstüne başka bişiler yazsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ne yazsınlar lan kocaman şeye toz oralet mi yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ya koca koca seyler almicam iste onu diorum. 3 5 kutu 20cm boy max 5cm en 500gr max tanesi olan 3 4 kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Meov said: ne yazsınlar lan kocaman şeye toz oralet mi yazsınlar. Sesli güldüm :). Asıl trajik olan oralet de takılıyor. Gıda geçisi toptan yasak. Ben süt tozu takılan adama şahit oldum ptt topkapı gümrükte. Şaka gibi. Hadi biz keyfimize alıyoruz body falan diye, ilaç diye alanlar mağdur oluyor, anasına babasına alan var ve reçete işini de her doktor yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Merhaba arkadaşlar, eğer amerikadan ürün satın alıyorsanız kargo için Viabox sitesini kullanıyorum. Siteyi tavsiye ederim. Amerika da alışveriş yapıp adres oluşturuyorsunuz ve o adreste ürünlerinizi sınırsız ve ücretsiz olarak bekletip sonra kargolatabiliyorsunuz. Süreçte size hertürlü bilgi paylaşımı yapılıyor, fotoğraflarla size geribildirimler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar