yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Süpermiş olay, hocaların ikram istemesi hüaallahaaaa Bence seni denemişler kekoları-yağcıları aradan ayırmak için. Tez sunumunda ikram mı olur be ! Ha, olur diyorsan, not için her şeyi yaparım diyorsan Suşi öneririm ben de o zaman. Proflar bayılır suşi olaylarına. Hatta somon kesip kendin yap suşiyi orda. Sonra sunumuna başlarsın. hahhaha çok güldüm ben konuya, kusura bakmayın
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yav said: dasaaa said: olm şimdi söyleyeceğim de çalıcaksınız kesin. gidip kitap götürün lan! bi boka yarasın bari. hocaların ilgilendikleri konulardaki meslek dışı tabii bu konular kitapları alın verin. okusunlar piçler önce ben dedim onu abi seni terörist yanlısı olduğun için sevmiyoruz, okumuyoruz yav.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yildirimokur said: Süpermiş olay, hocaların ikram istemesi hüaallahaaaa Bence seni denemişler kekoları-yağcıları aradan ayırmak için. Tez sunumunda ikram mı olur be ! Ha, olur diyorsan, not için her şeyi yaparım diyorsan Suşi öneririm ben de o zaman. Proflar bayılır suşi olaylarına. Hatta somon kesip kendin yap suşiyi orda. Sonra sunumuna başlarsın. hahhaha çok güldüm ben konuya, kusura bakmayın abi doktora falan için seni çağırsak direk? şak şuk vızıçt diye keser sarar verirsin bi de maraş dondurmacısı getirecektim aslında ama o zaman notu vermezler bence
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben ikram değilde bi tanesine güzel bir şarap diğerine chivas aldıydım hediye olarak.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tez sunumu sirasinda ikram tabi olur. tuzlu seyler, kuru pasta falan alacan iste izleyici sayisina gore. mini pizzalar kurabiyeler falna pastaneden git al. birer sise de cola meyva suyu falan hop tamam.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bu neymiş lan, bizde jüri bile tek kişiydi. Girdik odasına anlattık bi şeyler, o da hee süper oo evet falan diye geçiştirdi, verdi notları döndük eve wow oynadık.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Estel_Anorien said: kim ikram istediyse tez jürisinde düz ayıymış. biz hiçbirşey ikram mikram etmedik. o ney laaan. sanırım bu uygulamayı yapan nadir üniversitelerden birisi, görgüsüz ve kalitesiz boğaziçi üniversitesiydi.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 biz tez değil ama bitirme projesinde hiç bir şey vermemiştik okulda. öyle bir adet yok heralde. ama herkes bitirdiğinde hocalar şarap filan ikram etmişti sdfs.
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yaş pasta gereksiz mi olur? fizban said: tez sunumu sirasinda ikram tabi olur. tuzlu seyler, kuru pasta falan alacan iste izleyici sayisina gore. mini pizzalar kurabiyeler falna pastaneden git al. birer sise de cola meyva suyu falan hop tamam.
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 servisi falan zor. uğraştırır. dökülür mökülür. hocaların ağzında krema kalır sunumda konsantren bozulur.
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 neyse yaş pasta bana da zor geldi düşününce, tatlı tuzlu ikramı kolay birşeyler sipariş edeyim en iyisi. Su böreği nasıl fikir?
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yas pastanin servisinin zorlugundan ote, gecmeme ihtimalini ortadan kaldriyior bi nevi. yas pasta kutlama icin yapilir. mesela tez sunumu sirasinda degil de bir gun sonrasinda kutlama yapmistik biz 3 kisi mezun olunca, onun icin kullanmistik yas pasta. su boregi de biraz yemesi zor. minik pizzalardan al http://birkadinfenomeni.com/wp-content/uploads/2010/05/minik-pizza.jpg biraz da bunun gibi kuru pastalar, daha tatli olabilir http://i195.photobucket.com/albums/z52/muratos/kolaypasta/tuzlu-kuru-pasta-tarifi.jpg
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Peki MADO'nun pastalarını ve su böreğini tavsiye eder misiniz?
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 geçen gün anneme doğum günü pastası aldım mado'dan, iyidir mado. ama pahalıdır.
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Teşekkür ederim Fizban. Söylediklerin mantıklı geldi, daha pratik şeyler almak lazım.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben de güzel şeyler söyledim neden bana teşekkür etmedin ?
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 pardon fizban genel yönetici tabi, nyse ii eğlnclr
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Sana da teşekkür ederim. Pahalı olması önemli değil de, iyi olsun. Bir kereye mahsus olacak sonuçta. Bir de geçtikten sonra hocaya çiçek yaptırırım. Sonra tezin son halini teslim ettikten sonra uzun süre bölümün yakınından geçmeyi düşünmüyorum... Teşekkür ettim işte Deno:)
Öne çıkan mesajlar