ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eski said: ginaly said: biraz mekan önerisi yapın lan. ewe at biraz rutinin dışına çıkmak lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ulan hiç de mekan önermemişsiniz. vogue'u arayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kermit said: geçen sene halı almıştım bu sene napsam. blaşık makinesinimi değiştirsem. blender veya waffle makinesi http://www.kadinvekadin.net/resimler/diger/Ariete_Disney_Waffle_ve_Sandvi_Makinesi_Dekupe___7490TL.jpg perfect gift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aa waffle makinesi ! istiyodu sanırım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 temizliği zor waffle makinesinin leş gibi oluyor kadın tembelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.marieantoinette.com.tr/productDetail.asp?id=22&label=Kucuk-Kitap-Kutu-(Special) Şu güzel gibi geldi. içeriğini kendin belirleyebiliyorsun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 57 lira ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 170 gr. çikolataya 57 lira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 e abi argos un gösterdiği tadı güzel olmayan çikolatalar bile 46 lira. nolcak ki. en azından bunlar tad olarak güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 beyler çiçek almaya kalksanız lilium buket orkide vs dediğinizde 60 70 den başlıyor. değişiklik yapın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tatlı kursuna gidin birlikte. sonra tam tatlıyı yaparken, birbirinizin burnuna suratına çikolata sürün. tam o sırada arkadan sitcom kahkahası verildi mi, başlayın şakalaşmaya. sonra hoca kızsın. siz tatlıyı bitirin hafif gülüşerek. sonra çıkıp... teşekkürü sonra edersiniz. hadi iyisiniz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 zengin patiler de araba fln alır artık sevgililer gününde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Tam da araba alacaktim bak sen deyince cok banal olduguna karar verdim. Cikolaadan cicek yaptiriyim ben. Saka bir yana bu basligi gorunce hediye alamam gerektigii aydim. Evli olunca bu hediyelesme merasimleri biraz gereksiz hatta yaptirim gibi geliyor bana. Az da olsa kendimiz kazaniyoruz ne ihtiyacimiz varsa aliyoruz. Cocuk muyum ben biri bana hayallerimi hediye edecek diye bekliycem? Cok mu odunum lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 o çikolatadan çiçek şekerden sepet falan yaptırmayın abi. yenmiyo onlar çöpe gidiyo. bide gereksiz para. tadı tuzu yok. ama çilekli çikolatalı zımbırtı güzel bak ondan yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 benim verdiğim link bayağı lezzetli opsiyon. hem zaten akşam götürüp vericem. dadına bakcas artık biz de. evli olunca da alınıo abi öyle ufak bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oha evlimiydin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kermit said: o çikolatadan çiçek şekerden sepet falan yaptırmayın abi. yenmiyo onlar çöpe gidiyo. bide gereksiz para. tadı tuzu yok. ama çilekli çikolatalı zımbırtı güzel bak ondan yenir sana yaptırdığımda attın yani yemedin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 la alına bilecek güzel bir waffle makinesi tavsiye edin de kendime alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 çikolata çok overrated bence çikolata yerine bir sürahi su götürün böylesi daha sağlıklı derken elinizden kaysın ve süveterine dökülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 süveter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 muhafazakarlara sevişme önerileri sevgililer günü için seksi gösteren fanila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 süvetere bişi dökülürse kokar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 mesela 5 kat giysi üzerine yelek giymiş kapalı sevgiliniz varsa az kapitalist kahve dükkanına götürebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Vingthor said: kermit said: o çikolatadan çiçek şekerden sepet falan yaptırmayın abi. yenmiyo onlar çöpe gidiyo. bide gereksiz para. tadı tuzu yok. ama çilekli çikolatalı zımbırtı güzel bak ondan yenir sana yaptırdığımda attın yani yemedin yani? çilekleri kıçıma sokmuştum abi ne atması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar