BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sipariş götüren çiçekçi var mı ya bugun sipariş alan yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dis hekimi gel raki pamik mi yapariz dedi abooooovvv. Hipokrat ters döndü mezarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Theridone said: Joker simdilik rakibim degil :) 5x5cm degil de 14x14 cm yaptigimiz oldu ^^ Kanvasdan dart tahtasi istiyorum ben buyukce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 BonePART said: sipariş götüren çiçekçi var mı ya bugun sipariş alan yane bulursan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BDDX17SCcAA-wTq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 copry said: Kanvasdan dart tahtasi istiyorum ben buyukce yaparız koprim, ne kadar büyük olsun istiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Asiri buyuk degil, kare . soylerim hele bir eve cikiyim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 copry said: wastyrx said: Geçtiğimiz 2 hafta içinde kaç kere aradım seni hadd diye? Bi elini vicdanına koyda cevap ver totoşluk yapmadan ama... En son pazar aradım 20lik dişimi çektirdim canım yanıyor dediğinde gel olm rakı basarız işte dedim mi demedim mi onun da cevabını ver sonra bi daha gelme git buradan. Eved. Sinirlendim resmen -.- Sen 20 lik dis cektir bana haber verme , oooh sana mustahak ben de 20lik çektiricem. gelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 meric bayrami mi , sevgililer gunu mu belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 copry said: Asiri buyuk degil, kare . soylerim hele bir eve cikiyim da sen hele bi eve yerles, gerisini hallederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aslında: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485354_485216688182785_1926415545_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 günün trajedisi; eleman aynı çiçekçiden iki kıza birden çiçek gönderiyor, çiçekçi de mevzuyu yetiştiriyor tabi sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BDEP1ikCAAAWU4L.jpg asdfasdfasdf yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Herhalde ikiz kardeşi falan sdf. "Birde görmemişin tırı olmuş" denmeden diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 seviyor demekki karisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kavurma said: günün trajedisi; eleman aynı çiçekçiden iki kıza birden çiçek gönderiyor, çiçekçi de mevzuyu yetiştiriyor tabi sonrası malum. ahhahaha iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 mokoko said: https://pbs.twimg.com/media/BDEP1ikCAAAWU4L.jpg asdfasdfasdf yuh adam ümit besenin kopyası yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 copry said: kavurma said: günün trajedisi; eleman aynı çiçekçiden iki kıza birden çiçek gönderiyor, çiçekçi de mevzuyu yetiştiriyor tabi sonrası malum. ahhahaha iyi olmuş aynen millet bir taneyi bulamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://www.galatasaray.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 HGepimizin ki kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 copry said: wastyrx said: Geçtiğimiz 2 hafta içinde kaç kere aradım seni hadd diye? Bi elini vicdanına koyda cevap ver totoşluk yapmadan ama... En son pazar aradım 20lik dişimi çektirdim canım yanıyor dediğinde gel olm rakı basarız işte dedim mi demedim mi onun da cevabını ver sonra bi daha gelme git buradan. Eved. Sinirlendim resmen -.- Sen 20 lik dis cektir bana haber verme , oooh sana mustahak Berkcan çektirdi kuzum ben değil. Evrimim ters benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 biraz mekan önerisi yapın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kızsız mı kızlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 neyse hafta içine denk geliyormuş fazla drama oluyordu saplar için haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar