Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Ödüllü Turnuva


oyunhaber

Öne çıkan mesajlar

kaynak = http://www.oyunhabercisi.com/2013/01/29/oyunhabercisinden-diablo-3-icin-odullu-turnuva/



Merhaba arkadaşlar Blizzard firmasının uzun zamandır beklenen oyunu Diablo 3 geçtiğimiz sene çıkışını yaptı ve büyük bir başarıya ulaştı. Oyun ise yapılan güncellemeler ile yenilikler gelmeye devam ederken Oyunhabercisi.com ekibi olarak Diablo 3 oynayan Türk oyuncuları için güzel bir aktivite hazırlamak istedik.

Bu aktivite ile beraber oyuncuların birbirine kaynaşması,güzel bir ortam,eğlenmek ve ödül üzerine kuruldu.

Oyunhabercisi.com ekibi olarak arkadaşlar ile düşündük ve böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik.

Yapacağımız yarışmada ise Diablo 3 oynayan tüm arkadaşlarımız katılım gösterebilecekler. Katılım için ise herhangi bir ücretlendirme yapılmayacaktır.

Katılımcıların içerisinde yapacağımız yarışma sonucunda birinci olan arkadaşımıza 50.000.000 Gold verilecek ve yanında 5 adet açılmamış Legendery verilecektir.

İkinci olan arkadaşımıza ise sadece sadece 5 adet açılmamış Legendery verilecektir.

Aynı zamanda yapacağımız yarışma oyunhabercisi.com sitesinin Canlı yayın kanalından online olarak yayınlanacak ve yorumlanacak.

Bunun yanı sıra Oyunhabercisi.com sitesinin Raidcall sesli sohbet kanalından grup arkadaşlarınız ve diğer insanlar ile rahatça görüşebilir,iletişim kurabilirsiniz. Oyunhabercisi’nin Raidcall kanalına girmek için BURAYA tıklayarak detaylara bakabilirsiniz.

Yapılacak olan Yarışmanın Detayları ise şöyle olacak ;

Katılım gösterecek olan kişiler 3’erli gruplar kuracaklar.3 arkadaşınız ile birlikte bir grup kurarak birlikte İskelet Kralı kesmeye gideceksiniz. En hızlı şekilde İskelet Krala ulaşıp kesenler ise yarışmanın galibi olacaklar ve son kalan 3 kişi kendi aralarında yapacakları mücadele sonunda birincilik ödülünü hak eden kişiyi göreceğiz.( Oyuna herkes 1 level hardcore karakter ile Monster Power Level 10’da başlayacak. )

Toplam 3’lerli gruplar kurulacak ve bu grupların içerisine Oyunhabercisi.com ekibinin gözlemcilerinden yer alacak.Böylelikle herhangi bir hile,adeletsizlik ve dışarıdan yardım alamayacaklar.Gözlemciler sadece şehirde duracaklar ve yarışmacılara herhangi bir yardımda bulunmayacaklar.

Oyunhabercisi.com ekibi olarak sadece bir gözlemci ( Canlı yayın yapacak olan ) yarışmacıların yanında durabilecek ve detayları canlı yayından izleyiciler ile paylaşacak.Bu gözlemci ise sadece yarışmacıların yanında gezip detaylara bakabilecek buda bir yardımda bulunmayacak.

Toplamda 5 gözlemci bulunacak ve ilk tur 15 kişilik adaylardan oluşacak.Bu 15 kişilik 5 grup’tan ise en hızlı bitiren grup ikinci tura geçebilecek.İlk 5 kişilik grup bittikten sonra ikinci 5 kişilik grup başlayacak ve o grup içerisindende en hızlı bitiren final kısmına kalacaklar.Böylelikle finalistler kendi arasında yarışa başlayacaklar. Son kalan grup ise kendi içerisindeki üyeler ile baştan yarışacaklar.

Son kalan grup’ta bulunan oyuncuların hepsi ayrı oyunlar açacaklar ve 3 ayrı gözlemcimiz oyuncuların oyunana girip son grup üyeleri içerisinde en hızlı oyunu bitiren kişiye birincilik ödülünü hak kazanacak ve en başarılı Hardcore ilk seviye oyuncusu seçilecek.

Yarışa sonunda ise Canlı yayından çeşitli detaylar ve sohbetler yapılacak oyun hakkında öğrenmek veya sormak istediklerinizi cevaplamaya çalışacağız.

Hoş bir sohbet ortamı ve güzel bir aktivite olmasını umut ediyoruz.Elimizden geldiğince en adil bir şekilde hiç bir hile ve çeşitli dışarıdan alınacak yardımlara izin vermeden en başarılı grubu ve oyuncuyu seçeceğiz.

İskelet Kral Minimum Level 15’te kesilecek.

Ödüller ;

1 – 50.000.000 Gold ( Softcore karakterine verilecek. ) Yanında 5 adet açılmamış legendery eşya.
2- 5 adet açılmamış Legendery eşya ( softcore karakterine verilecek.)
3 - 3 Adet açılmamış Legendery eşya ( softcore karakterine verilecek. )



Raidcall id bilgiler;

Üye olup giriş yaptıktan sonra sol üst köşede “ Enter a Group ID “ yazan kısma Oyunhabercisi.com’un ID’sini yani 4727773 Yazarak giriş yapıyorsunuz.
Katılım ise



Oyunhabercisi.com’da yer alan Turnuva haberine grubunuzda yer alacak üyelerin battletagları ile birlikte yorum atıyorusunuz.

Örneğin ;

Oyunhabercisi Grubu;
1-Hakeren#1919
2-Yolcu#2222
3-Haberci#5555

Bu şekilde yorumuzu gönderip.

http://www.facebook.com/pages/OyunHabercisi/109457065774257 sayfamızı beğenip,İlgili haberi yorumlamanız yeterli olacaktır.

Turnuva Başlayış Tarihi ise ;

02 /02 /2013 Tarihinde Saat 20:30’da başlayacaktır.

Turnuvanın Yayınlanacağı Canlı Yayın kanalımıza ise aynı saate ; http://tr.twitch.tv/oyunhabercisi Linkinden izleyebilirsiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ödülün büyüklüğüne bakmasanız da sırf eğlencesine bakabilseniz nasıl olur ? ha ? ben bu turnuvaya ödülsüz de katılırım.Hobi olarak uğraştığım masatenisi sporunda bile ankarada yapılan turnuvalarda bi kupa verip yolluyolar ama ben bütün hafta sonumu ona harcayabiliyorum. Bu mantıkla bakmanızı tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...