Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sam saminay zirvesi v2.0 16.11.2004 (Rio Bravo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de rahatsız oluorum sigaradan, ona göre oturalım masaya aklınızda bulunsun[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
hadi bana iyi geceler, argümanlarım bugün yorgun, yarına dinlenmiş olsunlar.. ;)

yarın sabaha kadar bir karara varırsınız inşallah.. :)

ekleme: "öğreneceğin çok şey var evlat" esprisini bir kere patlatırım artık, kaçarı yok.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 16 Kasım 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yer: Rio Bravo (Galatasaray meydanından tünele doüğru giderken sağda 50 mt sonra)
Saat: 19:00 (değişeblir erkene alınabilir)
Amaç: Pizza yemek Sam'i görüp cennetlik olmak

Katılımcılar: Sam, Samin abisi, Arcane, BabacumMostors, Ardeth, cuce, Dralnu, axedice, praw, deamon of hell (kesin), Borbag, Horace (belki)

(yazmayı unutuğum var mı?)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
19:00 da çok geç be. Akabinde isteyenler nevizadeye akacaklar zaten, erken bi saatte buluşalım ki akşam işi gücü olanlar geri kalmasınlar işten güçten. Misal ben izmite gidiyorum, malum öbür gün okullar var. 15:00 iyiydi bence ama daha geç olsun diyorsanız 17:00 olsa naslolur?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 16 Kasım 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
axedice + bikaç

eve gidip çalışcaz daha[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Yer: Rio Bravo (Galatasaray meydanından tünele doüğru giderken sağda 50 mt sonra)
Saat: 17:00 artık bu saat herkese uygundur herhalde..

Katılımcılar: Sam, Samin abisi, Arcane, BabacumMostors, Ardeth, cuce, Dralnu, axedice, praw, deamon of hell (kesin), Borbag, Horace (belki)

17:00 da buluşuluyor ona göre...

(yazmayı unutuğum var mı?)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
anadoludan nası gidioruz babacum
ortak bi buluşma noktası ayarlayıp birlikte gidelim[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
şöyle bi uplayalım, görmeyen kalmasın[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 16 Kasım 2004 03:23 tarihinde demiş ki:
Saat: 17:00 artık bu saat herkese uygundur herhalde..

17:00 da buluşuluyor ona göre...

(yazmayı unutuğum var mı?)

Son durum bu mudur? bu ise ben 12 kişilik yer ayırtıyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ulan 5 yaptık işte
5 = 17:00

kadıköyden gidecek olanlar la saat 16:00 da emnin önü iskelesinde buluşulacak karaköy üzerindne gidilecek şayet hem daha yakınoluyor hem bayram tarfiğine kalmayalım tükenmeyelim kara yolalrında[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 16 Kasım 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
dom, 16 Kasım 2004 03:27 tarihinde demiş ki:
supriz seven bir insanim ben.

yapmayı mı yapılmasını mı seviyosun :D
yani süpriz yapıp gelirim belki mi demek oluyor bu, yoksa süpriz yapın bize gelin mi diyosun :P[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
eh daha geç gelecek arkadaşlar nurlu yüzümden nasiplerini alamayabilir belki zira benim kreditör 19-20 arası bir deadline koydu eve doğru yolculuk için.. :)

aslında öğle yemeği yapsaymışız en güzeli olurmuş ama 17'yi geciktirmezsek yeterli gelir sanırım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
olurdu ama erkene alınsa herhalde bir sürü kişi geç kalır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
en orta saati seçebildik işte..
gelcek sefer hafta sonuna denk getiririz

gelecek bayram da gelirse sam bir zirve daha yaparız
artık bayramdan bayrama sam i tavaf ederiz arcane i taşlarız hacı oluruz :P[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
  • Yeni Oluştur...