Akito Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 nası başlık atayım bilemedim. AHAHAHAHAH'dan iyidir. http://www.haberturk.com/gundem/haber/814975-bakandan-sok-aciklama ERKEKLER VE KIZLAR BAHÇEDE OTURUYORDU, ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM Üniversite sınavlarından sonra iki seçenek arasında kaldığını ifade eden Bakan Yıldırım, yaşadıklarını şöyle özetledi: "Ya Boğaziçi Üniversitesi'ne ya da İstanbul Teknik Üniversitesi'ne girecektim. Önce Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret ettim. Bir baktım farklı bir dünya. Değişik binalar, surlarla çevrilmiş alan. Sonra bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor. Ben çok şaşırdım. Burada yoldan çıkarım dedim. Benim okumam lazımdı. Ondan sonra teknik üniversiteyi seçtim. Okula girdikten sonra ikinci senede evlendim. Üçüncü sene çocuğum oldu. Dördüncü sene bir çocuk daha oldu. Okul sonrası asistanlık baktık, bizi kurtarmıyor. Sekiz ay sonra dış piyasaya açıldık." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 : ) bizim apartmanda bi kız vardı babası gelince türban takıyordu babası gidince memeler fora.. o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 üniversitede çocuk yapmak nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 vizyonu kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 o dönem öyleymiş ya. benim annem babamda üni okurken evlenmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 @cempostaci abi evlenmek tamam, çocuk yapmak da hadi tamam ama bunu boğaziçine YOLDAN ÇIKARIM "benim okumam lazım" diye düşünen adamın yapması saçma. " Avrupada kişi başına aylık konuşma Türkiye'de 300 dakika bir numarayız. Bizden sonra Fransızlar geliyor, ama onlar boş konuşuyor. Biz hoş konuşuyoruz" dedi." şu bakanlar nası insanlar ya ahahaha. seçiyolar bence özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Fransa'da da bizimkiler gibi bakan olsa, o da karşıdan laf atsa, Binali akıllı olsun falan diye atarlansa :D Bu yüzden savaş çıksa falan ne komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ülkenin başında bu kadar geniş vizyonlu insanlar olması beni cok gururlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bu boğaziçi üni acayip birşey böyle herkes kızlı erkekli geliyo isteyen istediği ile konuşuyor orda herkes heryere oturuyor ama kaybolmuyor da haa. Nitekim kullanıp geç hikmetine fazla kafa yorma yoksa tırlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 İTÜ'de kız olmayınca tabii, isteseler de olmuyo o ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Rewendor said: İTÜ'de kız olmayınca tabii, isteseler de olmuyo o ortam. asdfasdfauh aynısını yazıcaktım facebookada yengeniz itülü kız diye ürktüm buray ayazmay ageşmiştim eauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bide boğaz içinde kızlar treklif ediyomuş "gel şurda bayıra karşı şarap içelim sonra yatır beni tırmal abeni kaşı beni" diye öle bi ortam yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 BonePART said: bide boğaz içinde kızlar treklif ediyomuş "gel şurda bayıra karşı şarap içelim sonra yatır beni tırmal abeni kaşı beni" diye öle bi ortam yane Abi bu mantık bir tek alamanya da ki,üni yurtlarında geçerliydi.sene 2000 ler ispanyol ayağına çok yatmıştım .1 döner karşılığı sabaha kadar isar ırmağı yaz akşamları eh be ... Şimdi yaşlandık 2 legal çocuğum var elhamdülillah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 worms'daki cluster grenade'den atıcaksın bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 simdi anladim okul niye uzadi....tuh keske ben de zamninda bakan kadar ileri goruslu olaydim...shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ülkeyi bu zihniyette insanlar yönettiği sürece ekonomidir, hukuktur vs konuşmanın hiçbir gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Açıklamalarını falan bilmem de bakan olarak başarılı biri, ulaşım konusunda çok icraat yaptı ve yapıyor. Ha interneti ayrı bakanlığa ayırsalar iyi olacak ondan pek anlamıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hmmmpss okumam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Cikarmislar bulut diye bir sistem, herseyi oraya yukluyon ,ihtiyaci olan aliyor diyen bu muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adamlar heykellere bile halleniyor abi ne bekleyecen http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1119085&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ÇOCUKLARIN ELİNDE ÇITIRLAR CIBIRLAR BAHÇENİN ORTASINA DİZİLMİŞ OTURUYORLAR BİRBİRLERİNE İKRAM EDİYORLAR BİRBİRLERİYLE YİYORLAR, ŞAKALAŞIYORLAR O ÇOCUK AKLINDAN GEÇİRİYOR BENİM DE BİR ÇITIRIM OLSA ANNE BANA NİYE ALMIYORSUN DİYOR edit: cidden böyle olmuş olabilir, herif 2. sınıfta evlendim demiş okumadım bile asdffssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 anası bacısıyla birlikte oturdugumun bakanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Valla hem BÜ'ye ve hem de İTÜ'ye hakaret ediyor aslında bence. Ayrıca İTÜ Kimya Mühendisliği'nde kız-erkek öğrenci sayısı neredeyse eşitti bizim zamanımızda. İTÜ'de kız öğrenci yok falan gibi bir şeyler okudum, bir maden fakültesi gibi değil yani İTÜ'nün geneli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ardeth said: adamlar heykellere bile halleniyor abi ne bekleyecen http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1119085&CategoryID=77 bu sansürler amatör eğlendirir anca. Habervaktim/Vakit/Akit varken lütfen yani. http://www.yurtgazetesi.com.tr/images/haberler/habervaktimden_sama_saldiri_h14490.jpg http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haberresim/35058-hursi-tolon-un-esine-yeni-akit-sansuru.jpg http://www.itusozluk.com/image/oyku-ozen_200556.jpg http://e1208.hizliresim.com/10/d/btby1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar