pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sipeyskeyk said: kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 e yuh. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Absolut said: Büyük veya medium boy dene. monoscope said: Kondom kullanmak istiyorum ama kangren yapacak sonunda çok sıkıyor zaten battal boy kullanıyorsak napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gidip bi yüzünü yıkayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 battal boy kullanıyorsanız burada işiniz ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 mail atıcaksın, sonra onlar da seni reklamları için kullanıcaklar. sen para kazanıcaksın onlar para, sen ün kazanıcaksın dünya çapında ünlü olacaksın. mail at durexe dostum, battal boy istiorm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 battal.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 rokkoya mail atıyosun öyle bişi varsa. bedavaya getiriyon bütün seksini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 vur aktiftablet vur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kumathros said: arkadaşlar, kız arkadaşım dün idrar testi yapmış, pozitif çıkmış. bugün doktora gidecek, orada da muayene olacak. kürtaj ne kadara yaptırılıyor? her yerde yaptırılabilir mi? bir de ben sürekli korundum veya hep dışarı boşalma oldu, bu şekilde hamile kalınması çok saçma geliyor bana. daha önce okumuştum, çok ufakda olsa böyle bir ihtimalin olmasını ama bana denk gelmesi çok garip. bir de kürtajı yaptırsak, kızın ailesinin haberi olmadan yaparlar mı? bilgisi olan yazsın lütfen. Geçmiş olsun, zamanında 800 falandı. Şimdi biraz daha yükselmiştir diyorum. Mutlaka vakumlu kullanın ki zarar görmesin rahim. Kazı kazan dedikleri olayı yapmayın yani, ciddi bi zarar görme durumu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Suark said: bi hiv korkusu yaşayında 33 gün altınıza sıçın imana gelin sonra konuşuruz panpalar yaşadım harbi gerilim ciddi gerilim paspatur said: bir heyecan fırtınasının daha sonuna geldik. Kısa bir toparlama yapacak olursak; 1. Dışarı boşalmak etkin bir doğum kontrol yöntemi değildir. 2. Doğum kontrol hapları işe yarar, ama yan etkilerine dikkat etmek gerekir. 3. Bu korkuyu yaşamamaktansa sevişmeyi külliyen hayatımızdan çıkarmak en efektif çözümdür. 4. İstenmeyen gebelik durumunda kız arkadaşımızın yanında olmamız gerekir. 5. Konu istenmeyen gebelik olunca pati halkı olanca ciddiyetiyle olaya yaklaşıyor. 6. Sevişen sayısı sevişmeyene göre oldukça baskın. 7. Barda öpüşüp fenalaşan bir arkadaşımız var. 8. Bir arkadaşımızın da kız arkadaşıyla cindel teması olmadığı halde kızı hamile bırakmayı başarmış. güzel bi özet olmuş terazine benchte kaldırdığım ağırlığı attım yani seksi regl öcnesi ve sonrası yapıacksınız takvimi kız değli siz ttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 aktiftablet said: zaten battal boy kullanıyorsak napıcaz? kondomu yanlış organda kullanıyorsun demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Takvime göre cinselliğin esas şekli ne zaman yapacağın değil ne zaman yapmayacağındır. Konfiçyüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paspatur said: bir heyecan fırtınasının daha sonuna geldik. Kısa bir toparlama yapacak olursak; 1. Dışarı boşalmak etkin bir doğum kontrol yöntemi değildir. 2. Doğum kontrol hapları işe yarar, ama yan etkilerine dikkat etmek gerekir. 3. Bu korkuyu yaşamamaktansa sevişmeyi külliyen hayatımızdan çıkarmak en efektif çözümdür. 4. İstenmeyen gebelik durumunda kız arkadaşımızın yanında olmamız gerekir. 5. Konu istenmeyen gebelik olunca pati halkı olanca ciddiyetiyle olaya yaklaşıyor. 6. Sevişen sayısı sevişmeyene göre oldukça baskın. 7. Barda öpüşüp fenalaşan bir arkadaşımız var. 8. Bir arkadaşımızın da kız arkadaşıyla cindel teması olmadığı halde kızı hamile bırakmayı başarmış. 8. madde çok iyimiş. dağılmak gerek, millet kondomlar parçalıyor dışarlara boşalıyor olaylarolaylar yapıyor hala hamilemi değilmi muallakta iken temassız net sonuç alan var. bu iyimiş hakaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 birazda ben yazayım 1- idrar ile bakılan gebelik testi negatif olsa bile gebelik olabilir. 2-idrar ile bakılan gebelik testi pozitif ise kesine çok yakın gebesinizdir. 3-olayın kahramanı hatunun idrar yolu enfeksiyonunun kaynağı da muhtemelen gene aynı arkadaştır. öncelikle adam gibi sevişin. temiz olun. sağa sola ağzınızla penisinizle mantar, mikrop taşımayın. doğum kontrolü nedir ne değildir öğrenin. gerekirse bir doktora başvurun. medeni cesaretiniz yoksa seks de yapmayın bir zahmet. başımızdaki kafasını kuma gömmüşlerin size hayrı yok bunu da anlayın. Ne olacak bu gençlerin hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paspatur said: bir heyecan fırtınasının daha sonuna geldik. Kısa bir toparlama yapacak olursak; 1. Dışarı boşalmak etkin bir doğum kontrol yöntemi değildir. 2. Doğum kontrol hapları işe yarar, ama yan etkilerine dikkat etmek gerekir. 3. Bu korkuyu yaşamamaktansa sevişmeyi külliyen hayatımızdan çıkarmak en efektif çözümdür. 4. İstenmeyen gebelik durumunda kız arkadaşımızın yanında olmamız gerekir. 5. Konu istenmeyen gebelik olunca pati halkı olanca ciddiyetiyle olaya yaklaşıyor. 6. Sevişen sayısı sevişmeyene göre oldukça baskın. 7. Barda öpüşüp fenalaşan bir arkadaşımız var. 8. Bir arkadaşımızın da kız arkadaşıyla cindel teması olmadığı halde kızı hamile bırakmayı başarmış. 8. maddedi arkadaş jesus christ reborn a tanık olmuş.Muhtemelen aldırıp kıyameti engellemiş ve dünyayı kurtarmış ama habersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Dogum kontrol hapları en güzeli çocuklar. Baya baya failsafe, nefretlik latex yok, üstelik memeler büyüyor. Bize win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 düşünsene lan isasın dünyaya gelicen kıyamet kopucak ama aldırıyolar kalıyosun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Jim_E_Rustler said: Dogum kontrol hapları en güzeli çocuklar. Baya baya failsafe, nefretlik latex yok, üstelik memeler büyüyor. Bize win-win. güzelde hatun kısmı çok emoluyo hap map olayına. Cildimi bozamam, kimyamı bozamam, uyku düzenimi bozama vırt zırt çok konuşuyorlar. Hani bizim açkımız doğaldı? ? gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Jim_E_Rustler said: Dogum kontrol hapları en güzeli çocuklar. Baya baya failsafe, nefretlik latex yok, üstelik memeler büyüyor. Bize win-win. memeler kesin büyür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Jim_E_Rustler said: Dogum kontrol hapları en güzeli çocuklar. Baya baya failsafe, nefretlik latex yok, üstelik memeler büyüyor. Bize win-win. adam şanslı ya. bizimki içtiğinde kabasakal oluyodu. bıyık yarıştırıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Psikolojik dengesizlikler 1 ay civarı sürüyor. Ya dişini sıksın yada hamile bırakın. Hangisi daha çok moral bozuyor o karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paspatur said: Jim_E_Rustler said: Dogum kontrol hapları en güzeli çocuklar. Baya baya failsafe, nefretlik latex yok, üstelik memeler büyüyor. Bize win-win. memeler kesin büyür mü? Henüz büyümeyen görmedim. Theridone said: Jim_E_Rustler said: Dogum kontrol hapları en güzeli çocuklar. Baya baya failsafe, nefretlik latex yok, üstelik memeler büyüyor. Bize win-win. adam şanslı ya. bizimki içtiğinde kabasakal oluyodu. bıyık yarıştırıyoduk http://i.imgur.com/c0pIr4k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 topik iyice prezervatifçiler vs. hapçılar 'a döndü lan. bide tarafsız duran biz seks yaptıkçılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar