eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 omg, yaşadığın onca sıkıntı stres malca bir düşüncenin eseriymiş meğer. üzüldüm buda üzücü arakadaş birşey yok diye sevinmek gerekiyor ama yine üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hamilelik testi degil de sana babalik testi yapmis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kumathros said: test negatif çıkmış. ultrasonla da bakmış, yokmuş bebek falan. kız sanırım 2 gündür ilgimi gördü ve yalan söyledi testler konusunda. ilk kan testi yaptırdım, pozitif çıktı, 8 günlükmüş bebek dedi. sonra kan testinde hata olabiliyormuş, tekrar yapacak dedi. tekrar yapıldı test, pozitif dedi, anlattığı bu yani. ben parayı ayarladım istediğin zaman yaptıralım kürtajı diyince de, 2 tüple birden kan testi yaptı ultrasona da bakıldı negatifmiş dedi, ki bu 2 dakikada gerçekleşen bir konuşma. bence fena tezgah kurdu bana. dün gelmemi istemeyişinin sebebi ve testi bir kez kullanıp sinirden attım demesinin sebebi de aslında olmadığını bilmesiydi diye düşünmeden edemiyorum. böyle iş mi olur arkadaş yaa. off şu tam bir kezbanlık ya. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Doktora beraber gıdın senin önünde yaptırsın testi, sonuçları alın. Yoksa 9 ay sonra al bu senin çocuğun derse şapa oturursun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kumathros said: test negatif çıkmış. ultrasonla da bakmış, yokmuş bebek falan. kız sanırım 2 gündür ilgimi gördü ve yalan söyledi testler konusunda. ilk kan testi yaptırdım, pozitif çıktı, 8 günlükmüş bebek dedi. sonra kan testinde hata olabiliyormuş, tekrar yapacak dedi. tekrar yapıldı test, pozitif dedi, anlattığı bu yani. ben parayı ayarladım istediğin zaman yaptıralım kürtajı diyince de, 2 tüple birden kan testi yaptı ultrasona da bakıldı negatifmiş dedi, ki bu 2 dakikada gerçekleşen bir konuşma. bence fena tezgah kurdu bana. dün gelmemi istemeyişinin sebebi ve testi bir kez kullanıp sinirden attım demesinin sebebi de aslında olmadığını bilmesiydi diye düşünmeden edemiyorum. böyle iş mi olur arkadaş yaa. pff baba olysn snrm msgl etmym ii gcler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hemen boku kıza atma bence. false positive diye bişi var sonuçta. belkide kız doktorun dediklerini yanlış anlayıp sana yanlış aktarmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yav said: seks için değmez abi böyle kızlarla uğraşmaya mastürbasyon daha zevklidir muhtemelen ha yani bilmiyorum seviyo musun, öyle bişi varsa geçmiş olsun. edik: ha bak yalancı gebelik diye bişi var o olmuştur sinir stresten belki. o testler de dandik epey sanırım. 2-3 farklı markadan alıp bakmak lazım aynı anda. this ama büyük konuşmamak gerek abi bu devirdeki kızların yalan üstüne kurulu bi hayatları var hele esnek zar muhabbeti artık illallah ettim neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Her türlü geçmiş olsun hocam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yalniz karsindaki de bir insan kurtaj lafindan tirsmis da olabilir onu da dusunmen lazim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kumathros said: test negatif çıkmış. ultrasonla da bakmış, yokmuş bebek falan. kız sanırım 2 gündür ilgimi gördü ve yalan söyledi testler konusunda. ilk kan testi yaptırdım, pozitif çıktı, 8 günlükmüş bebek dedi. sonra kan testinde hata olabiliyormuş, tekrar yapacak dedi. tekrar yapıldı test, pozitif dedi, anlattığı bu yani. ben parayı ayarladım istediğin zaman yaptıralım kürtajı diyince de, 2 tüple birden kan testi yaptı ultrasona da bakıldı negatifmiş dedi, ki bu 2 dakikada gerçekleşen bir konuşma. bence fena tezgah kurdu bana. dün gelmemi istemeyişinin sebebi ve testi bir kez kullanıp sinirden attım demesinin sebebi de aslında olmadığını bilmesiydi diye düşünmeden edemiyorum. böyle iş mi olur arkadaş yaa. kiz daha olgun insanlardan hoslaniyo heralde, asiri stres yontemiyle seni yaslandirmak istemis. kotu bi niyeti yok belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paspatur said: Loxias said: imamizer said: en iyi korunma yontemi sevismemek. kendimden biliyorum, kafam rahat. bu yalan ya, biz sevişmedik hamile kaldı kız arkadaşım. buda %99 falan sanırım yeni bir başlık açılsın kişisele taşınsın. gözden kaçtı sanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bu sana iyi bir ders olur, artık adam akıllı korunmadan penetre etmzsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bana da ders olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ayrıca 10. sayfaya doğru insanda lanet olsun seksine de zevkine de diye bir duygu oluşuyor. forumu askesüel yapacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kumathros said: test negatif çıkmış. ultrasonla da bakmış, yokmuş bebek falan. kız sanırım 2 gündür ilgimi gördü ve yalan söyledi testler konusunda. ilk kan testi yaptırdım, pozitif çıktı, 8 günlükmüş bebek dedi. sonra kan testinde hata olabiliyormuş, tekrar yapacak dedi. tekrar yapıldı test, pozitif dedi, anlattığı bu yani. ben parayı ayarladım istediğin zaman yaptıralım kürtajı diyince de, 2 tüple birden kan testi yaptı ultrasona da bakıldı negatifmiş dedi, ki bu 2 dakikada gerçekleşen bir konuşma. bence fena tezgah kurdu bana. dün gelmemi istemeyişinin sebebi ve testi bir kez kullanıp sinirden attım demesinin sebebi de aslında olmadığını bilmesiydi diye düşünmeden edemiyorum. böyle iş mi olur arkadaş yaa. https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/3164549565/5dfa330181848873b3366d42e76eab0d.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yada tengacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bu konu da tatlıya bağlandığına göre eskisi gibi dışarı boşalmaya devam edebiliriz rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 öyle değilmiyiz zati?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 valla her regl döneminde, çükün düşeydi de sevişemeyeydin kafasını yaşıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 8 günlük çocuk ultrasonda görünüyomu ya? 9 ay sonra eline çocuğu verip evlenelim demesinde.Direk GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Suark said: bana da ders olur acin okuyum olm bunlari size lisede ogretmediyseler. evinizde hic mi bu konular uzerine ansiklopedi yoktu? size analik babalik tavsiyesi, ilerde cocugunuz olursa evinizde boyle cinsellik ansiklopedisi vs olsun zaten cocuk kendinden merak edip okur siz de dertten kurtulursunuz (kendi cocuklugumdan biliyorum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 monoscope said: bu konu da tatlıya bağlandığına göre eskisi gibi dışarı boşalmaya devam edebiliriz rahat rahat Boşalmayın abi artık ya, konu dışının içine ettiniz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 doğur istersen ben hazırım deseymişin keşke ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bundan sonraki konuları görür gibi oluyorum :D edit:sen sus lütfen kumatros! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar