Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Didier Yves Drogba Tébily

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

cheat açmak gibi bişi alman/türk oyuncu almak.

kendi memleketinde bi bok yetişmiyo alman altyapısına sulanıyosun.

almanlar çaktı köfteyi uzun zaman önce, ilkayları mesutları alıp bize çöpünü bırakıyolar artık. kaldı ki hala türk yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi bu insanlar.

ilkay röportajı vardı geçenlerde, okuyup ağlayın ne kadar öküz yönetilen bi milletiz diye.

adam sakatlanıyo hiç tanımadığı mill takımın hocası löw geçmiş olsun diye arıyo daha takıma çağırmadan. adam da doğal olarak kendisine ilgi göstereni, üzerinde emek harcayan ülkeyi tercih ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Pro bir futbolcunun ( İlkay , Mesut gibi ) şansı varken Almanya yerine TR milli takımda oynamasını beklemek , babası Elazığ'lı diye , GS , FB yerine , illa da Sanica Boru'da kalmayı seçmesine benzer.

Bir de bizim millet ıslıklıyor , küfür ediyor falan. E Ekrem Dağ Avusturya milli takımında ve yıllarca BJK sağ bekinde oynarken kimsenin sesi çıkmıyordu ? Kazma olunca seçebilir , süper yetenek olunca vatan millet sakarya diyip TR milli takımını mı seçsin :D

Bu konu neden Drogba başlığında tartışılıyor onu da bilmiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyonluğa büyük katkısı olduğu tartışılmaz. Ben en başından beri Drogba'nın faydasız, Sneijder'in ise sık sık sakatlanmadığı takdirde beklenenin çok üstünde katkı vereceğini düşünüyordum. Sneijder sık sık dinlendirildi, minik sakatlıklar geçirdi ama bana kalırsa beklenenin çeyreğini veremedi. Drogba ise direk yargı çevirdi.

Ha sağlıklı bir Drogba'da değil bu, herkes kabul ediyordur. Geçen seneyle kıyasladığında bile yarısı kadar, hatta belki çoğu dönem çeyreği kadar oynamadı ama lige tek başına tecavüz etmeye yetti. Herif standart formunda olsaydı, hatta ara arada üst düzey form gösterseydi neler olur hayal etmek güç asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Adam o üst düzey formunda olsa tr de işi ne abi.

Ama görüyoruz ki çeyrek drogba bile 5'li mücadelede 4 raikibini bam güm devirebiliyor, ve bunu yaparken rakibe bi müdahalesi de olmuyor. Drogbaya dokunan rakip pıt yerde.

Sneijder etkili gözükmüyor gibi ama aslında pozisyonların gelişmesinde büyük katkısı var. Bi pası, bi boşa kaçması, bi çalımı bazen gol getiriyor.

Daha iyi olacaklardır, yaz kampına bi girilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...