Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka Tavsiyesi

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Is Bankasi, Garanti, Denizbank ve Finans kullandim simdiye kadar kisisel hesaplarim icin. Is Bankasi acik ara en iyi hizmet veren oldu benim acimdan. Finans'i tamamen kapattim, Denizbank'i da 2-3 aya kapatacagim. Garanti'yi sadece Paracard Web icin kullaniyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

Dogum gununuz kutlu olsun. Yapi Kredi Platinum Bankacilik ailesinin size bir hediyesi var; dogum gunu pastaniz 1 hafta boyunca Istanbul ve Ankara Divan Pastaneleri'nde sizleri bekliyor. Birlikte nice senelere

ohhşş

çok güzel müşteri memnuniyeti. maliyeti de çok düşük. her müşteriye yılda 1 kere maliyeti 10 lira olan pasta, zaten müşterilerin %80'i falan unutuyordur üşeniyordur almıyordur.

koç grubunun bu olayını seviyorum. başka sektörlerdeki firmalarını güzel kullanıyorlar. başka 2-3 tane daha örneğini görmüştüm bu şekilde. şey var mesela kalamışta hai sushi var, çok üst düzey değildir ama iyidir. orada tatlı menüsünden bişi beğenmezseniz, divan'dan herhangi bir şey ısmarlayabiliyorsunuz, gidip getiriyorlar çıt diye falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

yatırım hesabı hnagi bankadan açılır çok fark eder mi
açmak için normal hesap açmak lazım mı
o zaman hem normal hesabın hem yatırım hesabının yıllık masrafı olur mu
tşk

yetemedi ve açamadı

tma iş bankasına giriyodum şöyle bi internete bakayım yine dedim. baya problem yaşayan varmış ota boka komisyon falan filan. borsacılar bi dökülsün ya
Sosyal ağlarda paylaş

yapı kredi maaş hesabım, online işlemler vs rahat ücretsiz çoğu şey maaş kart olduğundan.
garanti bonus, axess, ziraat, halk, hsbc vardı kapattırdım hepsini birşeylerine kızıp.
bonus hala var şimdi miles&smiles alıp diğerlerini de kapatıyorum.
amex ile alın falan diye yönlendiriyorlar ama bir faydasını göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...