BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Şu kadar x-men çekildi Gambit sadece birinde figüran gibi takıldı. Baya kötüydü de. Ne istiyorlar yiğidimden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bundan sonraki filmlerde önde rol alacakmış. Daha en az bir 3 film daha gelecekmiş X-Men e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 BiTcH_oFBaT said: Şu kadar x-men çekildi Gambit sadece birinde figüran gibi takıldı. Gözün aydın o zaman. Yeni Gambit Channing Tatum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bunu pek sevmedim ben yeni heycan verici bir mutant koymamışlar hiç bir o hızlı çoçuk, aynı tiplemeler hep konuda fazla sarmadı iyi yine ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Wisp said: bunu pek sevmedim ben yeni heycan verici bir mutant koymamışlar hiç bir o hızlı çoçuk, aynı tiplemeler hep konuda fazla sarmadı iyi yine ama. Elimde fazladan noktalama işareti var. İstersen üleşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Kullanmıyorum ben teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 DA2019 said: BiTcH_oFBaT said: Şu kadar x-men çekildi Gambit sadece birinde figüran gibi takıldı. Gözün aydın o zaman. Yeni Gambit Channing Tatum karakteri adam gibi yapsınlar kimin oynadığı umrumda değil. figüran gibi yapıyorlar sevdiği karakterleri hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Colossus benim en favori karakterimdir gambitle birlikte.Bukadar şamar oğlanına döndürülebilirdi ancak... sentinel Herşeye immune olmaları fazla saçma olmuş.Hadi full adamantium kaplı olsalar neyse de,ateş buz her türlü silah vb ne varsa kullandı adamlar,çizik atamadılar sentinellere.Tamam ravenin taklit yeteneği var da,yokedilemez derisi yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 jean grey vs sentinel ne olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Jean grey'in gücleri fazlasiyla sinirli. O kadar cok sentinel'e karsi pek bir sansi olamaz. Phoenix dersen eger o baska. Üzerinde düsünmeye gerek bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 sentineller canımı sıktı hadi bu galaksiyi yok ediyim asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Karşıdaki güce saniyesinde uyum gösterebilen sentineller, Phoneix'e uyum gösterip öldürür. Marvel dünyasındaki dengesiz dayanıksız güç dağılımlarının bir örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=y2mi74MLHg4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ben begendim filmi, first class kadar olmasa da guzel olmus, iyi baglamislar sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Warhero said: Karşıdaki güce saniyesinde uyum gösterebilen sentineller, Phoneix'e uyum gösterip öldürür. Marvel dünyasındaki dengesiz dayanıksız güç dağılımlarının bir örneği. Phoenix'e uyum göstermek gibi birsey söz konusu olamaz. O Sentinelleri atomlarina ayirir sonra birlestirip tuvalet kagidi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 hulk olsa döverdi hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Apoc. filminde ian ve patrick olmıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://i.imgur.com/qCO3NIB.png genç rolleri kimin oynayacağı belli olmuş. storm http://p1cdn02.thewrap.com/images/2014/11/aaliyah-alexandra-shipp-lifetime.jpg jean grey http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140620211845/gameofthrones/images/5/50/Sophie-turner-portraits-at-rome-film-festival-_1.jpg cyclops http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Tye+Sheridan+2014+Film+Independent+Spirit+eaDQsiav7BAl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 YA ŞU SALAK SANSAYI HER BOKTA OYNATMAYIN BE KARDEŞİM. KARIDA OYUNCULUK DESEN YOK. GOT UN CASTINA ZATEN DAYI TORPİLİ İLE GİRMİŞ SPASTİK KARI ÖF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sansa tam o rölün karısı yalnız. salak + sluty jean young sebastian shaw kim oalcak yada oraya girecekler mi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi sansa cidden başarısız ve güzel değil ya. kardeşi daha hot. kuzeni var mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Birinin birisinin kuzeni falan herhalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 storm'un maşallahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sansa karakter olarak yeto, oynayanla alakali degil asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yeni cast ufaktan belli oluyor. storm da değişir tez vakitte umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar