Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olacak Şey mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya siz dalga geçin ama bu topici korkutma amaclı yapmadım bunlar arastırılmıs ve yasanan olaylar altında yatır olunca böyle oluyo rahatsız oluyolar..[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Guildmaster Of Black Dragons
Mesaj tarihi:
Kim yaşamış? Kim araştırmış? Neden hep bu yaşayanlar "arkadaşın arkadaşı, abinin dostu, hikmet emminin kainçosu, kapıcının karısı" olur? Neden adamın biri olmaz, çünkü tanıdık biri olması daha inandırıcı olur. Ama kimse de ben yaşadım demez. Bi kere de biri çıksın da "abi şöle bi cin gördüm aha bu da resmi, kanıtı, gelin bakın beraber şunu yapalım yine görücez" desin yapalım görelim.

İnanmayın böyle şeylere...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
rewendor herkezin inanci kendine birak neye inancaklarina kendileri karar versinler[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
Herkesin inancı kesinlikle kendine. Buna itirazım yok zaten. Herkes istediği şeye inanır. Ama inandığı şeyi kesin doğruymuş kanıtlanmış gibi gösterip herkese "bakın bu inanç %100 doğrudur böyle kanıtlı böyle binlerce şahit var o yüzden siz de inanın" denmesiyle kendisi inanması arasında fark var bence... Ne dersin?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hangi dinciye sorsanız aynısını der ses kısın vs vs...onlar ruh ama sonucta ruh olarak yasıyolar nasıl bi dairede müzik acsanız üst kattan gelirler bunlarda rahatszlıklarını bu sekilde gösteriyolar.[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 18 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
evet.

UYUYAMIYORUM BEN GECE TÖBEEEE.
Al sana bitanede benden. Dün arkadaşım mesaj attı gece. Korkuyorum diyo(kız yani) sürekli çığlıklar duyuyorum hep bi kadın çığlığı. geçmiyo diyo. Çok korkuyorum! diyo. Bu ne ya.

Ben de günlerdir uyuyam1yorum bi kadin cigili var yan daireden gelen. Ama cigiligin nasi bi ciglik oldugunu ne sen sor ne ben soyliyim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 18 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
Olduklarına inanıyorum ama bu olaylara inanmıyorum.

said:
John_Petrucci, 18 Kasım 2004 18:13 tarihinde demiş ki:
Cin lerin işleri güçleri yok bizlemi uğraşcaklar...

şu ikisini birleştiği birşeyler söylemek isterdimde üşendim yazmaya :/[signature][hline]iletişim hedeleri
msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
Hangi dinciye sorsanız aynısını der ses kısın vs vs...onlar ruh ama sonucta ruh olarak yasıyolar nasıl bi dairede müzik acsanız üst kattan gelirler bunlarda rahatszlıklarını bu sekilde gösteriyolar.

İlk olarak "ses kısın" denmesinin sebebi "yoksa hortlak çıkar" değildir. Ölüye ve ölüme olan saygıdır.

Ayrıca İslam'a göre ölümden sonra insan ruhu kıyamet gününe kadar bekler. Yani hayalet veya ruh olarak yaşamaz. Kıyamet günü ruhlar kalkar.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
rewendor boschver ya ortada zaten gercekmis gibi bi havami var

(babacim absolut sagolsun) :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
Hangi dinciye sorsanız aynısını der ses kısın vs vs...onlar ruh ama sonucta ruh olarak yasıyolar nasıl bi dairede müzik acsanız üst kattan gelirler bunlarda rahatszlıklarını bu sekilde gösteriyolar.

İlk olarak "ses kısın" denmesinin sebebi "yoksa hortlak çıkar" değildir. Ölüye ve ölüme olan saygıdır.

Ayrıca İslam'a göre ölümden sonra insan ruhu kıyamet gününe kadar bekleme halindedir. Hatta bunu "çok derin bir uyku" gibi tanımlarlar. Yani ölümden sonra insan kıyamet gününe kadar hayalet veya ruh olarak yaşamaz. Kıyamet günü ruhlar hesap vermek üzere kalkarlar.[signature][hline]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 18 Kasım 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya mezarlığın yanından arabayla geçerken müzik kısan insanı cidden anlamıyorum ben. Ölüye saygı her insanda vardır, ama bu ne kadar yüzeysel, ne kadar saçma ve temelsiz bir davranış ya. Müzik kötü birşey olsa, en basitinden müslümanlığa göre insanlar namaza müzik eşliğinde çağrılırlar mıydı?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Mesaj tarihi:
kelimesi kelimesine bilmiyorum,fakat sanırım kutsal kitabımızda geçen bir surede

"Öldükten sonra birçoğu yeni bir şans istedi.Fakat Allah hiçbirine izin vermedi."

yani ne demek oluyor? hayaletmiş,hortlakmış hikaye.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
ya siz dalga geçin ama bu topici korkutma amaclı yapmadım bunlar arastırılmıs ve yasanan olaylar altında yatır olunca böyle oluyo rahatsız oluyolar..

Nasıl araştırmışlar bunu? Gönüllünün biri geze geze her yere işemiş, ondan sonra cin çıkan yeri araştırıp yatır olduğunu mu farketmiş?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 18 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
said:
Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
ya siz dalga geçin ama bu topici korkutma amaclı yapmadım bunlar arastırılmıs ve yasanan olaylar altında yatır olunca böyle oluyo rahatsız oluyolar..

Nasıl araştırmışlar bunu? Gönüllünün biri geze geze her yere işemiş, ondan sonra cin çıkan yeri araştırıp yatır olduğunu mu farketmiş?

lol :lol:[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ya olamaz inanmıyorum diyenler neye dayanarak söylüyorlar ?

Kuran-i-kerim de cinlerin varlığı varmı var...

Ölünce ruhlarımızın ortaya çıktığı varmı var...

e daha ne olaylara inanmıyo olabilirsiniz ama ruh yok cin yok demeyin.[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Mesaj tarihi:
1- Herkes müslüman olmak zorunda değil.

2- Yine örnek verdiğin Kuran'a göre ruhlar kıyamet gününde ortaya çıkar ondan önce biz dünya ömrümüzü tamamlayana kadar "derin bir uykuda dururlar". Öyle sağda solda ghostbustercılık oynamazlar.

3- Şu ana kadar pek çok şey "kanıtlandı" demene rağmen hala tek bir geçerli kanıt sunamadın..?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bu dünyada cin ve hayalet olduğundan bu kadar eminseniz, nasıl karşı karşıya geleceğimizi de anlatırsınız.

inanç farklı şeydir, "kesin var" demek farklı şeydir.[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
Mesaj tarihi:
neden sacma ben anlatınlanları anlatıyorum sonucta cin varmı var..ruh varmı var...

bu kadar insan yalan söliyecek deil kime sorduysam yatır vardır ondan dedi.[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
  • Yeni Oluştur...