Daniel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadaslarım birazdan anlatıcaklarım %100 dogrudur ama ben hala inanamadim... Şimdi abimin bir arkadası arabayla mezarlığın önünden gürültülü bir şekilde geçiyor ve birden arabada yüksek bi ses beliriyor aglama gibi ah ahhh diye sesler geliyor abimin arkadaşı hemen arabayı kenarı çekiyor ve dualar okuyor..öyle geçiyor ses.(herkese sorduk ve mezardaki ruhlar rahatsız olup geliyolar dedi) mezardan geçerken müziği kapatmak gerek dedi. bir başka olay gene bi arkadasın basına geliyor adam iniyor arabadan ve çimenlere tuvaletini yapıyor(küçük) sonra cinler geliyor arabaya bunu da arastırdık isedigin yerde cin evleniyo dediler...(pek inanmadım)ayrıca dışarda işemeden önce destur demek lazımmış farklı bi olay daha askerde gerçekleşiyor arkadaslar gece 2 nöbetine zorla 1 de kaldırılıyor devriye gezerken cin görülüyor ve atın silahlarınızı ve kıyafetlerini cıkarın diyor sonra herkes geliyor soruyor neden çıplaksınız falan cin dedi diyolar tarif ediyolar ayakları tersti .. fln olarak ...ve arkadaslar psikolojik tedavi alıyor... Böyle olaylar gerçek olabilir mi ? Şahsen ben inanıyorum çünkü onların warlığı bilinen bir şey ve herkes diyor yatır olabilir falan diye siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons [Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 18 Kasım 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Olduklarına inanıyorum ama bu olaylara inanmıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Neden inanmıyorsun fikrini alabilirmiyim ?[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Şu tarz konular açmayın lütfen.Kaldıramayan insanlar var... Cin lerin işleri güçleri yok bizlemi uğraşcaklar...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 18 Kasım 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bence saçmalik.. ama mezarliktan muzik dinleme olayi gercek olmasa bile en azindan muzigin sesi kissalarmis.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 64)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 cin vs sacma geliyor ama dünya dışı canlılara inanırım..[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 katılıyorum orc_lord'a. o kadar saygıları olsunmuş yani.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Çünkü 100 kere mezarlıktan geçtim yüksek sesli muzik dinlerken böyle birşey olmadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yanı görmeden yaşamadan inanması zor gelio ama biyandanda olmadıklarınıda kanıtlayamadıım için ıkılemde gibiyim.. ama bukadar haber çıkıo cindi ruhdu bilmemneydı "yanı hepsi mi yalan?" diesi gelio insanın[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben inanıyorum çünkü hep bilinen şeydir mezardan geçerken müzik sesi kısılması babama fln sordum bi kac kisiye herkes dogru diyor yatır vardır diyor .[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 mezarliktan gecerken muzik sesi acilmaz olaya birsey diyemeyecegim ama acilmaz cunku mezarlikta dua okuyan insanlar var bi manada saygi meselesi bu ama digerlerini gormedim duymadim ve uzgunum ama ben gormediim seye inanmam[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet evet. Hatta bayıra yeterince güçlü sıçarsanız cinler halay çekmeye başlıyor.O yüzden kıbleye dönmeden sakın ı-ıh. Insanların dini inançlarını sömürüyosunuz anladıkta, bokunu çıkartmayın. Hepte bi arkadaştır bunlar. Isimleri olmaz.[signature][hline]I'm lunatic.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Absolut, 18 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Çünkü 100 kere mezarlıktan geçtim yüksek sesli muzik dinlerken böyle birşey olmadı. vallahi tavsiye etmem bence bu tarz bi olay çok kötü adam ilk başta demiş birinimi ezdim falan diye çok kötü olay yani..[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sırlar dünyası. *!wuuu*[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 O olay olsa zaten yapacak bişi yok. Ondan sonra muzik bile dinleyemezsin. Ama şöyle birşey var yani neden illa mezalık? Yaşadığımız alanlarda zamanında binlerce insan ölmüş, onların ruhu rahatsız olmuyor mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: John_Petrucci, 18 Kasım 2004 18:13 tarihinde demiş ki: Şu tarz konular açmayın lütfen.Kaldıramayan insanlar var... evet. UYUYAMIYORUM BEN GECE TÖBEEEE. Al sana bitanede benden. Dün arkadaşım mesaj attı gece. Korkuyorum diyo(kız yani) sürekli çığlıklar duyuyorum hep bi kadın çığlığı. geçmiyo diyo. Çok korkuyorum! diyo. Bu ne ya.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 :) anlayan anlardı o mesajı :) Geç kalmışın geeeeeeççç :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Kasım 2004 18:16 tarihinde demiş ki: Evet evet. Hatta bayıra yeterince güçlü sıçarsanız cinler halay çekmeye başlıyor.O yüzden kıbleye dönmeden sakın ı-ıh. Insanların dini inançlarını sömürüyosunuz anladıkta, bokunu çıkartmayın. Hepte bi arkadaştır bunlar. Isimleri olmaz. +1 ki kaldı ki bu "bir arkadaş" olayları gerçek olsaydı, şu an ben ağzından ateş saçan bir canavara felan dönüşmüş olurdum. yahu mezarlığın yanından müzik dinleyerek geçerken "ah uh" sesleri "trigger" olacak kadar basit olaylar olsaydı, şu ana kadar binlercesi başıma gelirdi.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Kasım 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 olayları muhakkak yaşanmıştır ancak nedenleri ne cinler nede ruhlardır ... pskikolojik baskı altında beynin kendini şartlandırmsaı , uyku sersemliği ile hayal görme , işeme olayının gerçek olduğunu bile sanmıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 cinler harabe yerlerde bulunur diye biliyorum. destur demek, besmele çekmek yapılabilcek şeyler arasında birde bulunduğunuz yerde Kuran bulundurmak faydalı olur bunlar duyduğum şeyler [Bu mesaj forgiver122 tarafından 18 Kasım 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bunların çoğu mezarlıklara, camilere, kutsal yerlere saygılı davranılması için uydurulmuş hikayelerdir. Cami duvarına işemiş bir arkadaş, daha sonra cinler bunun yüzüne osurmuş ve göbeğinden kan işemiş, kafasından kuyruğu çıkmış. Daha sonra TVlere çıktı paraya para demedi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 18 Kasım 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bull shit(sacmalik) bencede bunlar yapilmamasi gereken seyler oldugu icin boyle seyler uydurulmustur [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar [Bu mesaj schaker777 tarafından 18 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Tv sağlığa zararlıdır [signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Cinler her harabade olmaz öyle bi kere. 500mt rakım olacak. Nemli olmayacak ortam. Çok biliyorsunuz dimi? Doktora teziniz var çünkü "Cinler ve yaşadıkları yerler" ve "Cin psikolojisi" hakkında.[signature][hline]I'm lunatic.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 zararli olabilir dogrudur :) sigaralarada ayni uyduruk yaziyi koymuslardi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 64)
Öne çıkan mesajlar