Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bıçakla açılmıyor ya. çürük kivi muz falan çok gömersen kusup kusup bayılıp kalıyosun can opener veya BAYONETle açılıyo yazmış biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi tek muz yedim dünyam siyah beyaz oldu sadsdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi prealpha oyun alıp sonra buglı diye ağlayanlar olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 pre-alpha'dan geriye gidebilecek mi acaba oyun sektörü ortada oyun yokken, sadece böyle kafede oturup konuştukları fikir halindeki şeye 15 dolar verip falan katılabilecek misin, daha ne kadar geriye gidebilir asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 1 yıl oldu abi bunlar geliştiriyorlar, hala pre alpha'dalar. Biraz fazla yavaş ilerliyorlar sanırım ekip darlığından. Ya ben şu surive etme olayında halen başka bir tad arıyorum, böyle bir şey var eksik ama ne diyeyim. Derinlemesin crafting mi diyim, kendine bir fort inşaa edebilme mi diyim. Böyle koş, topla, öl, kalk koş bir noktadan sonra bayacak gibi geliyor. Oyunu daha kişiselleştirebilecek bir şey görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Olm paranızı çar çur etmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dayz oynamayanlar daha önce bence alpha falan denemesinler. dayz başlı başına zordu zamanında bunu hiç kaldıramazlar. lütfen gidin ve kötü oyunlarınızı oynayın lan alphadan sonra betadan sonra denersiniz ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dayz de oynadım. ama bunu bu şekilde oynamak istemiyorum, pırablem ofisar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oynama git burdan bende oynamıycam mesela soğumak istemiyorum oyundan çünkü. hackerlar yüzünden soğudum zamanında bi dahada girmediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 benim içinde kaçınılmaz son o. her türlü bug/eksiklik vs. dayanırım ama hacker oldu mu fak dat sheet diyip kapatıyorum ve bir daha açmıyorum. sonu oluyor oyunun benim için. apb'de böyle oldu, warz'de böyle oldu. ikisini de zevk alarak oynamıştım halbuki. eminim bu da öyle olacak. gerek yok ondan şimdilik cüzdanı atıp, hype yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kermit said: oynama git burdan bende oynamıycam mesela soğumak istemiyorum oyundan çünkü. hackerlar yüzünden soğudum zamanında bi dahada girmediydim Abi ben de bu sebepten oynamıyorum zaten, şu an soğumak istemiyorum. Biraz kıvama gelsin dalarız gerekirse, patileştiririz sunucuları. Bir de bıngıl ile birlikte acaba HECEK, döner mi diye korkuyoruz. Tüm FPS'lerin kaderi hecek dünyasında boğulmak oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi benim güvendiğim konu steamde HECEK yapmak daha bir göt istiyor olması lazım, direk steam accountunu patlatıyorlar diye biliyorum çünkü. O riski alıcak hıyar çok fazla yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 boş steam acc ile oyunu alabilemezmi sayın şapşal oyun 15 dolar olsa giden 15 dolar olacak hack yapanlar zaten genelde başka accden yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yeni steam hesabıyla yapıyorlar abi yapan adam işini biliyor, yolunu buluyor her şekilde bunu ancak developer engelleyebilir, onlarında altından kalkabileceğimi bir şey olduğunu düşünmüyorum. ps. kirmit yazmış zaten piyasada görüyoruz hangi stüdyolar, yapımcılar engelleyemiyor böyle şeyleri bırak dayz tayfasını falan. her indirimde cs:go bile hacker kaynıyor. banlayarak bitse cs:go da biterdi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 şu xaenini artık ciddiye almayın ya lütfen defolup gider belki forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 nası bi oyun alalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Esh said: nası bi oyun alalım mı said: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT THE DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO COPE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF THE GAME FUNCTIONING. şunu unutma alırken. sonra önceki sayfalardakiler gibi ağlama ihtimali var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Almayın abi sonra herkes aynı servera giricek herkes friendly olacak hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 sorun deil. adamlar unik bişi deniyolar. 10 sene once oynadığım kopya oyunlar adına para bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben keserim sizi lan. post apo da friend mi olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Hah tam benim kafamda erkeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 boyle çükübik yumruklarla başlarsınız yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 50mbit saolsun 10 dakika surmuyo 5gb indirmek. birazdan deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Adil kullanım kotası diyorum ve susuyorum....... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar