Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

1 yıl oldu abi bunlar geliştiriyorlar, hala pre alpha'dalar. Biraz fazla yavaş ilerliyorlar sanırım ekip darlığından. Ya ben şu surive etme olayında halen başka bir tad arıyorum, böyle bir şey var eksik ama ne diyeyim. Derinlemesin crafting mi diyim, kendine bir fort inşaa edebilme mi diyim.

Böyle koş, topla, öl, kalk koş bir noktadan sonra bayacak gibi geliyor. Oyunu daha kişiselleştirebilecek bir şey görmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim içinde kaçınılmaz son o.

her türlü bug/eksiklik vs. dayanırım ama hacker oldu mu fak dat sheet diyip kapatıyorum ve bir daha açmıyorum. sonu oluyor oyunun benim için. apb'de böyle oldu, warz'de böyle oldu. ikisini de zevk alarak oynamıştım halbuki. eminim bu da öyle olacak. gerek yok ondan şimdilik cüzdanı atıp, hype yapmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

oynama git burdan
bende oynamıycam mesela
soğumak istemiyorum oyundan çünkü. hackerlar yüzünden soğudum zamanında bi dahada girmediydim

Abi ben de bu sebepten oynamıyorum zaten, şu an soğumak istemiyorum. Biraz kıvama gelsin dalarız gerekirse, patileştiririz sunucuları. Bir de bıngıl ile birlikte acaba HECEK, döner mi diye korkuyoruz. Tüm FPS'lerin kaderi hecek dünyasında boğulmak oluyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni steam hesabıyla yapıyorlar abi

yapan adam işini biliyor, yolunu buluyor her şekilde

bunu ancak developer engelleyebilir, onlarında altından kalkabileceğimi bir şey olduğunu düşünmüyorum.

ps. kirmit yazmış zaten

piyasada görüyoruz hangi stüdyolar, yapımcılar engelleyemiyor böyle şeyleri bırak dayz tayfasını falan. her indirimde cs:go bile hacker kaynıyor. banlayarak bitse cs:go da biterdi asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

nası bi oyun alalım mı

said:
THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT THE DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO COPE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF THE GAME FUNCTIONING.

şunu unutma alırken. sonra önceki sayfalardakiler gibi ağlama ihtimali var çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...