Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 OH BE OYNUYORUM 2 KİŞİ ÖLDÜRDÜM YUMRUKLARIMLA EHEHEHEHHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 lolpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dördüncü leşim. yumruklarımla. OYUN BAYA REALİSTİK OLMUŞ GERÇEK HAYATTAKİ GİBİYİM GERÇEKTEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 gercek hayattaki aptalligini da iyi yansitmislar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 evet dezenfektan buldum. içtim kusup kusup öldüm demin. baya aptallığım çok iyi yansımış oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dünyadan kendini dezenfekde etmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 adamlar aras simulatoru yapmis adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Anelor said: pişman oldum verdiğim paraya bu ne mınaki keşke bf4 alsaydım abi lütfen şu cahilliği yapmayalım forumca. PREALPHA. beta bile değil. release hiç değil falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 alpha bile degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hatta oyun bile diilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 çok akıcı oyun. inventory muhteşem şu haliyle bile. zombiler gayet net. item craft sistemi gayet net ki ne item gördüm acaba daha 20 tane falan bunla nabcaz ya dediğim item buldum attım falan. silah buldum kurşun buldum şarjör yok mesela kullanamıyorum. xeno baya bir müddet can opener aradı mesela. yiyemedi öldü falan dsfkhsfdfh böle korkunç eğlenceli detaylar var map değişmiş baya ama herşeyden öte dayz originsi 25-30 fps ile oynayan ben bunu 50-60 fps oynuyorum ki daha yaparlar optimizasyon falan. hiç dayz oynamamış insanlar için şu haliyle ölüm olabilir ama gerçekten şu haliyle bile baya üstün oyun. release'de İNANILMAZ birşey geliyor alın şimdiden. çünkü DAYZ. oh 6-7 saattir oynuyorum zamanı unutmuşum ya. ÇOK GÜZELSİN DEYZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dl link ve acc. atabilecek var mı, bakayım bi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Eskisi gibi 20-30 kisilik mi maplar yoksa daha buyuk mu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bosuna hypelmeyin bıraz daha beklıcem almak için. asdf yok lan twitchleri izledim de alıcam gibi... asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 izlerken görmüştüm 40 kişilik map ler genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 serverların hepsi 40 kişilik su anda. ama rocketin dediğine göre hedefleri 100 kisilik serverlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 şimdi baktım da warz çakması ya bu oyun zö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 SEVGİLİ PATİDAŞLARIM İÇİN 30 DOLERESİMİ RİSKE EDİP TEST EDECEĞİM OYUNU. eğer yeterli bulursam veririm fişeği. http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vp/image/1368/18/1368188103839.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Amagad bingildak! Brace yourselves, master hyper is coming! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 vazcaydım, bu adamlar cheat/hack sistematik bir şekilde engelleyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Hack fps nin tadı tuzudur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yapma bıngıldak bizlere acı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi bıçağım var can açamıyorum illa can opener mı lazım amk çürük muz yedim ve galiba o yüzden ölcem ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi survive ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar