Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

bebeyim benim.

dayz de en cok sevdiğim şey (eve de de o zaten) başka oyuncunun tear ları. hani adam okadar loot topluyor ugrasıyor sen onu vuruyorsun ya, o üzülüyor deliriyor ya WTFBBQGTFO diye. bilader pislikmiyim neyim ama cok hosuma gidiyor adamın. benim haz aldığım seylerden biri bu napim. survival of the fittest misali zaten ya ben onu ya o beni.

pisliğim nefret edin benden.

rick abimizin de dediği gibi "değer verdiğim seyleri korumak için öldürürüm"

ayrıca zombilerden bahsetmişken söylemeden edemicem, walking dead shane eğer ordaysan, harbiden götsün tipine ayrı gıcığım karaktersizliğie ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir gerçek var, en iyi loot playerdan geliyor. ve şöyle bir şey de var, ben oynarken mesela ya genelde silaha focus oluyorum, ya da böyle bir mekan filan tutturuyorum kendime, oralarda takılıyorum.

böyle olunca da, her tarafı dolaşan, girip çıkmadık yer bırakmayan adamdan gelen loot, muhtemelen benim çantama hiç girmeyen loot oluyor

adam vuruyoruz beyler, kimse inkar etmesin, hepimiz yanacağız
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi housing ve private server gelene kadar dayz: origins'ten iyisi yok.

ki standalone'da çük kadar haritaya nasıl sığdıracağız o kadar evi arabayı siki soku ben onu çok merak ediyorum gerçekten.

bunun 3 katı alan lazım en az 50 kişilik serverda. umarım söylediklerini yapabilirler falan
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

yol kesip arabadan adam vurup arabasıyla beraber o ana kadar arabaya yükledikleri lootu kaldırıcan.

siz hiç dayz originste başkasının evini soyup aylarca uğraştığı emeğini emdiniz mi?

more tearzzzzz delicious..

uff öle bi olsa varya ne güzel olur. abi ev nedir zaten ya. hani 25 kişi olursun korursun evi anlarımda, 50 kişilik server da 2 kişi ev kurup loot toplamak vs vs. bildiğin merhaba biz sizin için ev yapıp loot topladık ki siz bizi vurunca rahat yasayın diye nin daniskası.

ki bide zombi sayısı artınca... house party lere doyamazsın tadından...

göçebe hayat en kralı.. TTSK Stayla. yatarım aga yere ben camo kıyafetimle, baltam bile camo. fireaxe kırmızısı gözüküyor almıyorum odundan benimki.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane buyuk hangar in oldugu biryer var yaninda hava kulesi gibi yer var. Orda server degistire degistire tonla mermi buldum. Ama bir turlu silah cikmadi dandik tabanca falan cikiyor. Kalabalik servera gireyim belki birini bulurum dedim. Girdim bir tane 30 kisilik olana kuleden yavasca iniyorum bir baktim adamın biri full upgrade li m4 le merviden altinda bekliyor. oldurup kaptim m4 u sonra kactim hemen server dan sfsd

ama yaramadi ya gemi buldum sahilde icinde gezerken kenarda acik varmis dustu :(

Oynayanlarla toplasalim o kuleye gidicem yine silah mermi lootlamaya
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

2 tane buyuk hangar in oldugu biryer var yaninda hava kulesi gibi yer var. Orda server degistire degistire tonla mermi buldum. Ama bir turlu silah cikmadi dandik tabanca falan cikiyor. Kalabalik servera gireyim belki birini bulurum dedim. Girdim bir tane 30 kisilik olana kuleden yavasca iniyorum bir baktim adamın biri full upgrade li m4 le merviden altinda bekliyor. oldurup kaptim m4 u sonra kactim hemen server dan sfsd

ama yaramadi ya gemi buldum sahilde icinde gezerken kenarda acik varmis dustu :(

Oynayanlarla toplasalim o kuleye gidicem yine silah mermi lootlamaya

ekle steam id mulgear
o gemi nice yiğitlere mezar olmuş ya
kuzeydeki airbasedeyim ben de senin dedigin yerde
gelirsen akarız bi yerlere
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

efsane bi post vardı birini rehin almışlar falan nerde o

GokTuRK said:

ahaha olm esh i vurmuşlar lan.

az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak.

sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler...

adaletin bu mu day-z

Koydum postu :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Eve falan gerek yokta, bandit veya wanted tagi lazım. Asıl savaşın insanlarla değil zombilerle olduğu hissettirilirse daha uzun yaşanabilir, yoksa uğraş topla topla çat öldün baştan.

asıl savaş ne ya
güçlerimizi birleştirip burning legion'a karşı savaşalım istersen
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda zombi varsa etkisinin böyle lül olması saçma ama düzelticekler muhtemelen, ben de PvM etkeninin daha fazla olmasını mantıklı buluyorum yoksa sırf PvP survival oynamam yani ne kasıcam sıtres.

Eve online'da da carebear'lara kafayı yiyen bi kitle vardı adamlara anlatamıyordun o adamları zorla PvP'ye soksak istedikleri gibi, oyuncuların yarısını kaybedip oyun elitist bi gruba indirgenip 2-3 sene içerisinde geberir gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

"Tatar Ramazan" said:

Eve falan gerek yokta, bandit veya wanted tagi lazım. Asıl savaşın insanlarla değil zombilerle olduğu hissettirilirse daha uzun yaşanabilir, yoksa uğraş topla topla çat öldün baştan.

asıl savaş ne ya
güçlerimizi birleştirip burning legion'a karşı savaşalım istersen

He he
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...