Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Serverda acariz isteyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Editor said: Serverda acariz isteyen olursa aç aç aç aç gündüzü bol olan, itemi bol olan, patiye özel plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Daesu said: oyunda canibalizm niye yok ya. esir alıp kilere zincirliycen milleti miss Gelicek. Rocket bahsediyordu geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bu oyunu alıcam ben. warz'den istediğim verimi alamadım. bu konsepte açız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aynen ya serverimiz olsa güzel olur. 6 ay gündüz süren.. hem chatten haberleşir itemleri toplayıp öbür serverde eseriz.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fcxn_ylmEro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 server ne kadarmış iddaa tutturdum alırım belki asdjlhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Jim_E_Rustler said: Daesu said: oyunda canibalizm niye yok ya. esir alıp kilere zincirliycen milleti miss Gelicek. Rocket bahsediyordu geçen. http://24.media.tumblr.com/29c9034fe52aac7e3e53c35275287d1e/tumblr_mwark7FvP01sip9joo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 dünyanın sonuna geldik asdhuasd. ölmeye gidiyoruz bekleriz http://i.imgur.com/iGTA7FT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Grimnax said: dünyanın sonuna geldik asdhuasd. ölmeye gidiyoruz bekleriz http://i.imgur.com/iGTA7FT.jpg sağdaki ne güzel çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 İçinde intihar oldugu için trailer steamstore'dan kaldırılmış. GET IT TOGETHER, GABEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 "Tatar Ramazan" said: Editor said: Serverda acariz isteyen olursa aç aç aç aç gündüzü bol olan, itemi bol olan, patiye özel plz Abi oyunun bütün atmosferinin konseptinin içine sıçarsınız, 2 gün sonra da bırakırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Olm bunun gecesi çekilir çile değil ama, Armalardan da biliyorum NV gözlük bile zor kesiyor bunun gecesini. O yüzden döngüleri iyi ayarlayıp 2/3 gündüz yapmak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yok ayarlara gir video, bulutları kapa bulup nerdendi bilmiyorum ama off diceksin, bright ve gamma full aç, gece = siyah beyaz gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bir elimde mosin bir elimde m4 http://steamcommunity.com/id/turkleader/screenshots/?appid=221100 zaten bir tane tüfeğiniz varken elinze 2. bir tüfek alıp kapatırsanız tekrar girdiğinizde tüfek çantanızdaymış gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 of demin pro nun biri ne sıktı ya. ikimiz de ses dinleye dinleye military base de sıkıştık. benim m4 üm onun m4 ünün yanında diz çöküp tövbe istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 4 kişiyi öldürüp arkamdan gelen sopalı ezmeye öldüm. loot aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 benm gibi pvp yapmak istemeyenler sadece survival olayını yaşamak isteyenler için iyi olur aslında private server. yukarıda diğer serverlere girme olayını yapmam bak söz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Adamın biri geldi, ben efendi efendi el fenerimin pilini tars takmısım onu söküp doğru yere takmaya calısırken hop dedi, ney dedim eler dedi bi baktım 2 tane sas komandosu kılılı eleman. bende nasıl soğukta ac ezik bi haldeyim. bi ayakkabılarım güzel, zombilerin yarım yamalak yediği bi çinli kızdan aldmıştım, artık onun ihtiyacı olmaz diye... Neyse adam bana yere yat dedi bende yere yatarken hepimiz bu gezegende birer survivur ız, ben dostum, vurma beni dedim. adam hiç Ne yapıyorsun diye sorduğumda, fazla uzun sürmeyecek diyen adam, kanımı alıp torbaya doldurmaya başladı. ben cırpındığımda yere ateş edip rahat dur yoksa kanından fazlasını alırız dediler. öteki çemçük ağızlı olan da azımın orta yerine bir tekme salladı. hem acı hemde kan kaybından olusan tansiyon düsüklğü ile başım iyice dönmeye başladı. ben sersemlemişken, çemçük ağızlı olan şırıngayı damarımdan cıakrdı ve, şimdi seni denize atıcaz, eğer huduini isen suda kelepçeyi çözüp cıkartırsın. eğer değilsen, zaten kaderinde yokmus yasamak dedi ve beni denize ittiler.. çırpına çırpına can verip amuuza goycam diye bağırırken ben, çemçük ağızlı sigarasını içti güldü... görüğüm son şey onların gülüşmeleri ve çemçük ağızlının sigarasıydı. sonrada intikamımı aldım. ama buda sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bir GoKtUrK değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yok abi kasın istediğiniz kadar kitap yazın göktürke yetisemez hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 "Adam beni karısı yaptı..." Bunu geçemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 göktürk'ün ''beni karısı yaptı'' derkenki samimiyetine yaklaşamaz bile.. o acıyı hepimiz yüreğimizde hissettik okurken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 DADSADSADS :)-D Biri bu oyuna ayrı baslık acsın eve gibi wow gibi. bir de ninjaedit: havaalanı benim en cok loot topladğm yer, hep cantalı silahlı cesetler var kulenin oralarda. ölmeden lootlar kacarsanız yi mal cıkar sırf cesetcilikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Fucking hell. >just got done looting the shipwreck >nearing dawn >decide to head to berezino to continue nugget quest >searching lumber mill/commie blocks >dawn >praise the sun, get back to looting >get to the schoolhouse >nugget is right where it's supposed to be >[praising intensifies].gif >somehow lost my nugget scope, but still have bipod >continue fucking around in commieblocks near grocery store >hear pain noise >oh fuck >this guy is lower than me, decide to attempt negotiations as I have no way out >"Hey I can hear someone with pain sounds down there, I don't want any trouble and I'm friendly, but if I see a gun pointed my way I'm going to shoot." >complete silence followed by gun sounds and shifting >well fuck >decide to make a go at it >careful as fuck going down stairs, checking every spot >somehow make it out, maybe he was just hiding and being careful >nope the fuck out to the hospital area >climb noisy as fuck building nearby water fountain, will know if someone's coming up >watch water fountain for 5 minutes before moving in >fill 5 canteens >on the fifth, I hear rustling behind me >scramble for my nugget >peek over wall, see two geared as fuck operators >they might be peeking me >panic at the disco >bolt as fast as I can and put as many corners as possible between me and them >heart racing >channeling usain bolt >stop and check my six >nothing so far >get out of berezino a bit, decide to check hospital to see if they're still fucking about >I see not 2, but 4 fully-armed people in a group pour out into the street >tfw the sun blessed me >tfw my sacrifice a few days ago was not in vain >tfw got moist nugget Praise the mother fucking sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar