jacabo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben oynasam derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Yok oyunlari karsilastirmadim sadece crashlere hakli olarak kizarken bug fest oyuna bile bile nasi heves ediyorsunuz diye şaşkınlığımı belirttim. Okudugumuzu anliyalim :) abi karşılaştırmış oluyorsun işte şu anda. crashlere kızılan oyunun bütçesi hayvan gibiyken ve full release olmuşken hatta release'in üstünden 1 ay geçmişken hala insanlar crash crash diye ağlıyor. bug fest dediğin oyun ise early alpha stage'de, developer "şu anda çok buglı, fiyat betaya kadar değişmeyecek, almayın bence" demiş, buna rağmen almışsak bi bildiğimiz var. Oyundaki inanılmaz potansiyel çok bariz görünüyor ve biz de buna heyecanlanıyoruz. Bunun neresine şaşırtıcı? Ha ayrıca, mevzu crash ise ben daha hiç crash yemedim ve BF4 oynamadıysam da bf3'ün betasından daha stabil bir alpha var resmen şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ahduahsda abi bu göktürkteki nasıl bi bahtsızlıktır acıdım lan adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Lol ben sizi anlamiyorum bf nin ilk ayinda olan crashlere kiziyordunuz (hakli olarak) gidip sıfır skill gerektiren sirf loot acligini azcik korelten bug fest oyun oynama cabasina giriyorsunuz. Hayir napican yani muz firlatcan 2 silah bulcan sacma bir motorla fps desen fps degil survival desen daha iyi oyunlar var.. mehh Edriel said: Tirt 3d engine yerine izometric ya da 2d problem yaratmazsa ki bence grafik cokta olay degil dont strave hatta terraria http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vp/image/1365/28/1365282072062.jpg Edriel'i bariz Cherno'da domaltmışlar. Git gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 moriarty said: abi göktürk adkaksakdsafklasdlksalkasd Gerçekten bu oyunun Dela'sı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi şimdi twiçte gördüm adam pili yaladı ya.. asdasfasf ben bu oyunu alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oyun pahalı diye oyunun içeriğine ve oynayanlara niye laf atarsınızki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Xunn lol den sonra buna sardi diye oynanmaz en azindan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 lütfen oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 pc olsa oynayacagim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 edriel ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Adamlar milyonlarca insanın streamlerden sonra yakarısı yüzünden PRE-alpha oyunu açtılar gelin madem yigitler diye hala bık bık eden tipler var. DayZ yıllardır en iyi survival oyunu, daha büyük bi kalabalıga hitap eden survival oyunu zaten yok. Simülasyon kafasını anlamayan, hoşlanmayan insanların AAA studioların oyunlarıyla kıyaslamasını hiç anlayamayacagım abi ben. Amatör ruhunuz olmayabilir, elinize pişmiş yemek gelsin isteyebilirsiniz bunlar hep okey şeyler. Ama yemegin pişmesine yardım eden insanları eleştirmek de çok komik kusura bakmıcaksın yani. Oyun casual friendly değil, bütün olayı casual elemesi zaten. Dark Souls gibi, sopa yiyince gaza gelmek yerine bırakıyorsan yanlış thread'e giriyorsunuz cocuklar. Oyunu eleştirmeye oyundan zevk alan insanların topiğine girip kan sızan totoyu açmanın manası yok, sadece gülme stogu oluyorsunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bingilduck 1 ayin icinde kacinci basliyipta 3 gunde biraktigin oyun olcak bu achivement alicanmi acaba yakinda :p sen oynuyosan hic oynamam zaten mehh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Xunn lol den sonra buna sardi diye oynanmaz en azindan :/ Çaresiz yetonun thread'i kişiselleştirerek saptırma çabası. Çok yetersizsin abi. Kibir ve aptallık kötü kombinasyon hep söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tam bir branching ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ya yok eleştirsin şöyle kötü böyle kötü desin de, bf4 crashine laf ediyonuz bug havuzu oyuna bayılıyonuz önermesi aşırı kötü BENİM TEPKİM ONADIR http://img02.alkislarlayasiyorum.com/ayrshots/149/fatih-terim-hic-aklima-gelmedi-remix_149402-4880_130x97.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Jim_E_Rustler said: Edriel said: Xunn lol den sonra buna sardi diye oynanmaz en azindan :/ Çaresiz yetonun thread'i kişiselleştirerek saptırma çabası. Çok yetersizsin abi. Kibir ve aptallık kötü kombinasyon hep söylüyorum. dedi ruhunu gpuya satan kişilik sahibi yeto ayrca bak bakalim ilk kişiselleştiren kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oo bunu alın burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 edriel bi rahat ver la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Adamina gore muamele :) adam olana peki denir, kişisel sataşana boyle cevap verilir kusura bakma bebisim. Ayrica 2 sayfa sonra hala alimti yapip öm ile buraya summonliyorsa bu yeto cevap vermek zorunda kalrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Jim_E_Rustler said: Edriel said: Xunn lol den sonra buna sardi diye oynanmaz en azindan :/ Çaresiz yetonun thread'i kişiselleştirerek saptırma çabası. Çok yetersizsin abi. Kibir ve aptallık kötü kombinasyon hep söylüyorum. dedi ruhunu gpuya satan kişilik sahibi yeto ayrca bak bakalim ilk kişiselleştiren kim Stay jelly. http://i.imgur.com/eQKYf5p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 insanlar sanırım 20 30 dolar verdikleri oyunu yıllarca oynamayı bekliyo 20 dolarlık oyun 2 3 hafta oynanıyorsa parasını çıkarmıştır ayda 2 oyun 20 dolarlık temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi sadece ve sadece devin ''oyun pre-alpha bir sürü bug var şimdiden almayın'' demesi için bile alınır. EA bir oyunu için şunu desin tamam dicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 TWIST: Aslında o dev samimi değil psikopatmış. "Te be a*ı*a kodumun çocukları almayın demedim mi lan ben" deyip herkesin hesaplarını siliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Bingilduck 1 ayin icinde kacinci basliyipta 3 gunde biraktigin oyun olcak bu achivement alicanmi acaba yakinda :p sen oynuyosan hic oynamam zaten mehh :p 1. marvel heroes : 2 kişiyle ayrı herolarla oynuyorum 2. albion : alpha bitti 3. bf 4 : hala oynuyorum 4. wildstar : haftada 1-2 kere giriyorum, malum closed beta in your faceeee! eğlenmeyi bilmiyorsunuz abi, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar