bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 eğer kermit alır, ben alırsam sonra kaan bırakırsa sonra drea reis alırsa sonra kaan yine başlarsa kaan'ın başladığı gün akp hükümeti düşerse yerine çetintaş başbakan ving dış işleri bakanı olursa ve noyan diyanet işleri bakanı olursa işte o zaman hepinize birer dayz ismarlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 KİRMİT HABER BEKLİYORUM CANIMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bingildak said: KİRMİT ALIRSA BENDE ALIRIM Kirmit aldı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Siz daha uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ulan bilsem daha komplike/zorlu bir if koyardım asdads UO oynamıyor mı o? adam öldürüp chate "koyduk" yazılmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aldım kanka ben dün uo oynamıyom ya öyle dün bi heves girdimde arada sırada oynarım onu alın gelin alfadayken keyfini çıkaralım stres yok sinir yok sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Onun yerine gördüğü adama voice chatten LAN HÜSEYİN diye bağırıyor abi, bence daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bingildak said: ulan bilsem daha komplike/zorlu bir if koyardım asdads UO oynamıyor mı o? adam öldürüp chate "koyduk" yazılmasını istiyorum { Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 çünkü adamın tipi tam bir hüseyindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 cüzdanım full erect ve hazır, atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 arkadaşlar toplanıp donlu bir şekilde sırf baltayla insanların üzerine saldırmak ister misiniz bu akşam? biri de fraps falan bişiyle çeksin olayı lütfen. megapati eventi. donla adam kovalayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ben kafama balikci beremi takarim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 alla alla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 attım anddd hit! akşam görüşürüz bebişlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bilader oyunu akıl sağlığı normal adamlar oynamıyor ki. yorulmuştum oturayım dedim gerizekalının biri kelepçe taktı. aptalın başka itemi da yok chatten gülüyor habire. ama salak bilmyior tabi bende anahtarı vardı use dedim kelepçe açıldı. nasıl bir feature sa elim kelepçeli kelepçeyi açtım. sonra baltayla kovaladım malı. ne biçim oyun olm bu sdşlkfjsldkfjs donla adam kovalamaya varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Esh said: ama artık route belli abi. elektrolüxten stalisobora oradan military base sonra da airporta. ya iyide onu nasıl anlıyorsun yani yerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 "Captain Logar" said: alinti GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z serkan allah canini almasin emi, bu ne leynnn iste gizli gizli giriyorum foruma zaten artik bir gizligi de kalmadi durup dururken kahkaha atmaya baslayinca :D hala gülüyorum yaw hahahahahahaha abi oyunu oynayanlar allahsızsa ben ne yapayım sşdlfjsşdfj :) yeni hikayelerle geleceğim. mesaj spamı gibi oldu kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi originste hastalıklı bir grup bizi şehirden dağa sonra dağda falan 45 dakika kovaladı. gece gece helikopterle ışık tutuyolar sonra sağı solu tarıyolar. açız yemek yok. helikopter ışığı takip edip yanımızdan geçtiği gibi bir ağacın altından diğerine koşa koşa 45 dakika tepemizde kaldılar lan. sağı solu taraya taraya. en son kurtardık artık dedik ama açlıktan ölecez dağda tavşan vurdum. sesini mi duydular nedir bi daha geldiler falan. oyunu normal adam çok az oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi haritayı 1 hafta 10 gün sonra ezberleyeceksiniz cidden yani dağın başında alakasız bi kulubeyi görünce bile tanıyosunuz bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi bi roleplay yap di mi. salute yapıyorum adama adam kafama sıkıyor. hayır bi grup var beni çağırdı adamlar onların yerine gideceğim lan piskopatlara ölmekten gidemedim. arkamda 3 zombi var kaçıyorum sprintle adam karşımda durmuş tüfekle aha kurtaracak dedim beni vurdu herif zombiler yerine... sdşfkjsdşlfjs ama oyun güzel oyuna bok atmıyorum. hikayelerimi anlatıyorum. sadece zombiler duvarlardan geçmese daha güzel olacak. Alpha ama olur düzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GELDIM BEYLER. http://i.imgur.com/CHaPaqp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bende 8 mb ile çekiyorum şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GokTuRK said: Esh said: ama artık route belli abi. elektrolüxten stalisobora oradan military base sonra da airporta. ya iyide onu nasıl anlıyorsun yani yerleri? şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şu an olan map bu mu aynen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar