Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

bilader oyunu akıl sağlığı normal adamlar oynamıyor ki. yorulmuştum oturayım dedim gerizekalının biri kelepçe taktı. aptalın başka itemi da yok chatten gülüyor habire. ama salak bilmyior tabi bende anahtarı vardı use dedim kelepçe açıldı. nasıl bir feature sa elim kelepçeli kelepçeyi açtım. sonra baltayla kovaladım malı. ne biçim oyun olm bu sdşlkfjsldkfjs

donla adam kovalamaya varım.
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Logar" said:

alinti

GokTuRK said:

ahaha olm esh i vurmuşlar lan.

az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak.

sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler...

adaletin bu mu day-z

serkan allah canini almasin emi, bu ne leynnn

iste gizli gizli giriyorum foruma zaten artik bir gizligi de kalmadi durup dururken kahkaha atmaya baslayinca :D
hala gülüyorum yaw hahahahahahaha

abi oyunu oynayanlar allahsızsa ben ne yapayım sşdlfjsşdfj :) yeni hikayelerle geleceğim.

mesaj spamı gibi oldu kusuruma bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi originste hastalıklı bir grup bizi şehirden dağa sonra dağda falan 45 dakika kovaladı.

gece gece helikopterle ışık tutuyolar sonra sağı solu tarıyolar. açız yemek yok. helikopter ışığı takip edip yanımızdan geçtiği gibi bir ağacın altından diğerine koşa koşa 45 dakika tepemizde kaldılar lan. sağı solu taraya taraya.

en son kurtardık artık dedik ama açlıktan ölecez dağda tavşan vurdum. sesini mi duydular nedir bi daha geldiler falan.

oyunu normal adam çok az oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi roleplay yap di mi. salute yapıyorum adama adam kafama sıkıyor. hayır bi grup var beni çağırdı adamlar onların yerine gideceğim lan piskopatlara ölmekten gidemedim. arkamda 3 zombi var kaçıyorum sprintle adam karşımda durmuş tüfekle aha kurtaracak dedim beni vurdu herif zombiler yerine... sdşfkjsdşlfjs ama oyun güzel oyuna bok atmıyorum. hikayelerimi anlatıyorum. sadece zombiler duvarlardan geçmese daha güzel olacak. Alpha ama olur düzeltilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...