Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Standalone için ilk bilgilendirme geldi, ayrı bi topak açam dedim.

I’ll be covering the following in this update:

- Lighting and material improvements
- Volumetric Cloud system
- New Server Architecture
- Clothing/Inventory status
- Closed Test Status
- Art/World updates
- Customizing your character
- Customizing your weapon

http://dayzdev.tumblr.com/post/41444643504/this-is-the-first-update-when-i-have-sat-down-and

Closed Test Status

We have begun our internal closed testing (yes!) and have been working with Valve to ensure our new server browser system is working (we utilize Steam for this purpose rather than Gamespy as for ArmA2). The Server/Client architecture needs to be fully implemented before we will begin our public testing.

We have not initiated our closed test that includes external people yet (such as streamers).

Comparison Screenshot between ArmA2 and DayZ using the same graphics settings

Player character wearing a hoodie, jeans, and baseball cap

The three current playable races (both male and female available)

Chernarus ain't what it used to be!

Sample of the volumetric clouds and lighting changes

Sample of the volumetric clouds and lighting changes

New wrecks better designed to enable loot finding

Female zombie

One of the many new areas on the map

Hiking boots, probably one of the most important clothing items

Sosyal ağlarda paylaş

100 200m de sıkıntı yok 400m den sonra marinin dediği gibi hele ki silahların üzerinde 1200m range 1400m range filan yazıyor, o mesafelerden vurabilen varsa, gerçekten helal olsun demek lazım ama şöyle birşey var, o mesafelerde hedefde gözükmüyor ki, yani görüntü gelmiyor ekrana, belki ben lowda filan oynuyorum diye görüntü gelmiyordur
Sosyal ağlarda paylaş

Zeroing diye bişey var abi gerçi dmr'da yok ama diğerlerinde var(OA ile gelen silahların çoğunda var)
Yoksa bile duran veya sabit açıyla hareket eden hedefi vurmak kolay. Dürbündeki iki top arasındaki bullet drop etkisi mesafeye ve silaha göre değişmekle birlikte genelde 100-500m arası oluyor. Yeani mesafeyi bildiğin sürece sorun yok. O da serverdan servera değişiyor feature meselesi(scroll olayı). + range finder ve/veya tahmin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
CrayTotem said:

Ya hala net bir tarih vermediler mi?
ARMA II: Combined Operations $12.49 USD şu anda steamde %50 indirim var. Hiç deniyemedim şu oyunu çok içimde kaldı warzda patladı. Bi kaç gün oynanabilir mi en azından dayz şu anki eski yarım mod haliyle?

Biz bekliyoruz, sen de bekle, canavar gibi oynarız standalone'u.

Kaanlar aldırdı, hala pişmanım WarZ'den.
Sosyal ağlarda paylaş

Warz işim olmaz.Elbet standalone çıktığı an alacağım fakat şu anda arma baya ucuzken steamde 12-13 saat eğleniceğimi bilsem veririm 12 dolar ne olacak.
Sadman in cevabı yetti zaten direk alıyorum.
sadman said:

cheat yok.

Bitek şurayı merak ettim en başından beri en übyük dert değil miydi cheat. Avaba biraz modası geçtide oyunun hile yapan lamer insanlarda sıkıldımı? vallahi çok güzel olurç
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...