Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Saeros said:

hayatımda ilk kez tıkanmış lavabo açtım

:(

ben bi keresinde 15 dakika kustum, 2.5 saat tesisatı falan söktük.

sonra kafanı kusmuğuna sokup, klozete kusma eğitimi verdim.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

wastyrx said:

Rasmon said:

hastayım ben ipne gel bi çorba yap

geliyom ben yarın

nereye geliypon len

Arkadaşın babasıyla izmire, bi onun işleri halledip babam için doktorla görüşüp geri döneceğim vakit bulursam dürterim dicem ama hastaymışsın
Mesaj tarihi:
ikinci bavul hakkini kaptim alisverise ciktim direk.. yoruldum resmen ama to-do-list'e buyuk bi cizik attim, kafam rahatladi resmen

bi de karsimda 312 diye bi bira muslugu var, kolu telefon ahizesi seklinde. ankara birasimi acaba
Mesaj tarihi:
Bugün ilk defa vegan olmak istediğimi çevreme ifade edebildim. Son altı aydır hep vegan olmak istiyordum ama en yakınımdakine söyledikçe "saçmalama noyan biz birlikte daha çok kebab yicez" gibi tepkiler alıyordum . Evet vegan olmak istediğimi türkiyede veganların başını çeken kişiye söyledim ve o da beni çok güzel karşıladı mutluyum.

Ayrıca bugün iki defa aynada kendi gözlerimi yakaladım olabildiğince sadece çaktırmadan tatlı tatlı kendime bakarken. Son aylarda aynada kendimi hiç tatlı görmüyordum ama bugün kendi kendime o tatlı bakışı yakalayınca mutlu oldum . insanın aynada kendisiyle tatlılık ile yüzleşmesi harika bir his.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...