Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Ninja said:

Bugun hava cok gri ve soguk gunluk. Haru gibi degil hep Fuyu gibi mi olacak gunler? Sogukta calismak zor bugun Yashikide useyecegiz yine :( Umarim ev gezmek isterler sadece bugun cunku usumek istemiyorum :(

Ya haru ya fuyu ninjacim yapcak bisey yok
Sosyal ağlarda paylaş

HattoriHanzou said:

wastyrx said:

Rüyamda babamı yürürken gördüm mutlu oldum.

Watyrx sama dunyada iki yenilmez savasci vardir;
sabir ve zaman bu ikisine sahip olursaniz yenilmezsiniz. Mikkyou tapinaginda sizin babaniz icin dua edecegim.

Teşekkür ederim. İlkine sahibim ama ikincisi zaten düşündüren ^^
Sosyal ağlarda paylaş

futbolla hiç ilgilenmem. çocukluğumdan beri ilk defa bugün maça gittim. o da 3. lig maçıydı. biraz hayal kırıklığı oldu bildiğin götlü göbekli adamlar koşuyordu. sporcu gibi değildi yani çoğu. oturma yerleri kirliydi üstüm başım battı.

amigo ise resmen bana taktı. sürekli bana alkış yap, tezahürat yap diye göz teması kurdu. sanıyorum oturduğu yerden sakince maç izleyen, kaçan pozisyona ouvvv!! diye ölçülü tepki verip hangi takımdan gelirse gelsin şık hareketleri alkışlayan yaşlı ingiliz taraftarı konseptini meydan okuma olarak gördü.

ayrıca hayatımda gittiğim en pis tuvalete girmek zorunda kaldığım ve 1 avuç çekirdeğe dünyanın parasını verdiğim gibi üstüne de ayakta duran tiplerden maçı zaman zaman izleyemememi de ekleyim.

son olarak bugün diyete başlamaya karar vermişken arkadaşa eşlik edeyim bari diye çıkışta tereyağlı iskender götürdüm.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

futbolla hiç ilgilenmem. çocukluğumdan beri ilk defa bugün maça gittim. o da 3. lig maçıydı. biraz hayal kırıklığı oldu bildiğin götlü göbekli adamlar koşuyordu. sporcu gibi değildi yani çoğu. oturma yerleri kirliydi üstüm başım battı.

amigo ise resmen bana taktı. sürekli bana alkış yap, tezahürat yap diye göz teması kurdu. sanıyorum oturduğu yerden sakince maç izleyen, kaçan pozisyona ouvvv!! diye ölçülü tepki verip hangi takımdan gelirse gelsin şık hareketleri alkışlayan yaşlı ingiliz taraftarı konseptini meydan okuma olarak gördü.

ayrıca hayatımda gittiğim en pis tuvalete girmek zorunda kaldığım ve 1 avuç çekirdeğe dünyanın parasını verdiğim gibi üstüne de ayakta duran tiplerden maçı zaman zaman izleyemememi de ekleyim.

son olarak bugün diyete başlamaya karar vermişken arkadaşa eşlik edeyim bari diye çıkışta tereyağlı iskender götürdüm.

sondaki twist...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...