Ninja Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bugun hava cok gri ve soguk gunluk. Haru gibi degil hep Fuyu gibi mi olacak gunler? Sogukta calismak zor bugun Yashikide useyecegiz yine :( Umarim ev gezmek isterler sadece bugun cunku usumek istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sınavım cok iyi gecti gittim kendime albeni aldım, cılgınca yedim onu icetea ile, simdi spora gidicem çok pişmanım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sigara içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 peh anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hava sicakliginin ani degisimleri beni deli ediyoorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ninja said: Bugun hava cok gri ve soguk gunluk. Haru gibi degil hep Fuyu gibi mi olacak gunler? Sogukta calismak zor bugun Yashikide useyecegiz yine :( Umarim ev gezmek isterler sadece bugun cunku usumek istemiyorum :( Ya haru ya fuyu ninjacim yapcak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 maç izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 binlerce mal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bugun yagmur var ama is tatil o sebeble mutluyum gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yerlestim, dinlendim, projeksiyonda caktim oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kek yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Rüyamda babamı yürürken gördüm mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yanlarim agriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ağlama lan 15 dakka koştun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 wastyrx said: Rüyamda babamı yürürken gördüm mutlu oldum. inş gerçekte de görüceksin, hang in there bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 insanlar yine faceten ülkeyi kurtariyor günlük, ben mi cok yanlısım onlar mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 wastyrx said: Rüyamda babamı yürürken gördüm mutlu oldum. Watyrx sama dunyada iki yenilmez savasci vardir; sabir ve zaman bu ikisine sahip olursaniz yenilmezsiniz. Mikkyou tapinaginda sizin babaniz icin dua edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 iki gundur sapikca bisiklet seyrediyorum simdi de paris - roubaix var canli canli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 HattoriHanzou said: wastyrx said: Rüyamda babamı yürürken gördüm mutlu oldum. Watyrx sama dunyada iki yenilmez savasci vardir; sabir ve zaman bu ikisine sahip olursaniz yenilmezsiniz. Mikkyou tapinaginda sizin babaniz icin dua edecegim. Teşekkür ederim. İlkine sahibim ama ikincisi zaten düşündüren ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 futbolla hiç ilgilenmem. çocukluğumdan beri ilk defa bugün maça gittim. o da 3. lig maçıydı. biraz hayal kırıklığı oldu bildiğin götlü göbekli adamlar koşuyordu. sporcu gibi değildi yani çoğu. oturma yerleri kirliydi üstüm başım battı. amigo ise resmen bana taktı. sürekli bana alkış yap, tezahürat yap diye göz teması kurdu. sanıyorum oturduğu yerden sakince maç izleyen, kaçan pozisyona ouvvv!! diye ölçülü tepki verip hangi takımdan gelirse gelsin şık hareketleri alkışlayan yaşlı ingiliz taraftarı konseptini meydan okuma olarak gördü. ayrıca hayatımda gittiğim en pis tuvalete girmek zorunda kaldığım ve 1 avuç çekirdeğe dünyanın parasını verdiğim gibi üstüne de ayakta duran tiplerden maçı zaman zaman izleyemememi de ekleyim. son olarak bugün diyete başlamaya karar vermişken arkadaşa eşlik edeyim bari diye çıkışta tereyağlı iskender götürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ahaha süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kaza yaptık lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ulan şahsı facebooktan eklemiştik, hesabını kapattı be sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 imamizer said: futbolla hiç ilgilenmem. çocukluğumdan beri ilk defa bugün maça gittim. o da 3. lig maçıydı. biraz hayal kırıklığı oldu bildiğin götlü göbekli adamlar koşuyordu. sporcu gibi değildi yani çoğu. oturma yerleri kirliydi üstüm başım battı. amigo ise resmen bana taktı. sürekli bana alkış yap, tezahürat yap diye göz teması kurdu. sanıyorum oturduğu yerden sakince maç izleyen, kaçan pozisyona ouvvv!! diye ölçülü tepki verip hangi takımdan gelirse gelsin şık hareketleri alkışlayan yaşlı ingiliz taraftarı konseptini meydan okuma olarak gördü. ayrıca hayatımda gittiğim en pis tuvalete girmek zorunda kaldığım ve 1 avuç çekirdeğe dünyanın parasını verdiğim gibi üstüne de ayakta duran tiplerden maçı zaman zaman izleyemememi de ekleyim. son olarak bugün diyete başlamaya karar vermişken arkadaşa eşlik edeyim bari diye çıkışta tereyağlı iskender götürdüm. sondaki twist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar