lemuria Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kahvalti için fazla agır değil mi? merhaba günlük, sabah 15 dk erken uyandım, evimde kahvaltimi yaptım sevgilimin güzel elleri ile yaptıgı omleti yedim, canavar gibiyim şuan, bozulmasın. hayat fena değil, şikayet edecek birşeyim yok. akşam maça üzüldüm, semih bizi üzdü. bu akşam da film izlerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Seele said: kahvaltim afiyet olsun. http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20120920/kartoffelpuffer-4-163525_L.jpg özlemişim senin kahvaltı piclerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 NolaxThensbane said: Bitsede gitsek 50 kaldı günlükcüm.Bugün bize her yer Nevşehir. Şafak olmuş Joni Moni hala mıntıka yapıyoruz. Torunlar gelsede yatsak. Evet çok pis ağzım bozuldu buralarda Hadi lan mintikaymis. Faceden cikmiyosun. Bak simdide patidesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yeni geldim ofise. öğlen kız arkadaşımla yemek yiycem ama şimdi kahvaltı yapmam gerek. mecbur çaktırmadan az bişeyler yiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Açlık hastalığına çözüm bulunsun .Sabah kalkınca ilaç içmek için zorla ağzıma birşey tıkamaktan nefret ediyorum.Tok karnına değil aç karnına içilen ilaçlar istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sosyal intihar etti ya lan bilmeden günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ne kadar zaman oldu? ne kadar çok zaman olmuş ya. 3-5sene gibi geliyor ama 7sene! dile kolay. hiçbir şey değişmemiş. her şey aynı aslında. daha bırakıldığı gibi. ve mnskm her şey o kadar değişmiş ki, o kadar farklı ki. boktan, yorucu ve kötü bir gündü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sağlık sektörüne oynuyorum çarşıma çarşı katıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 nisanda türkiyede yagmur yagmasin günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Dünyanın en iyi 3lüklerini attım resmen 2 saydılar ama lan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Seele said: nisanda türkiyede yagmur yagmasin günlük. eymen tu det Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 amin mi oluyor bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 copry said: Seele said: nisanda türkiyede yagmur yagmasin günlük. eymen tu det yaa bırag yaa gece parkta rahat koşamıyorum sonra. yağmur yağmıyo diye bütün millet doluşuyo şaşkın şaşkın yürüyo koşu parkurunda. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 2 saat 15 dakka müsteri ile telefonda konustum. Kulagim kopacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mr_Hand said: copry said: Seele said: nisanda türkiyede yagmur yagmasin günlük. eymen tu det yaa bırag yaa gece parkta rahat koşamıyorum sonra. yağmur yağmıyo diye bütün millet doluşuyo şaşkın şaşkın yürüyo koşu parkurunda. =/ akşam mı koşuyorsun sabah mı? beni de koştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yazın sabah koşuyorum bu aralar akşam. =) Sucuk gibi oldum yağmurda dün sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 trafik + baca dumanı mide bulandırıyor nası dayanıyorsun akşam vakti trafik dediğim egzos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abi 9:30da falan pek trafik olmuyo bizim oralarda ya. 7-8 gibi kilit ama her taraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sanırım bugün 3. madalyam geliyor günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ya bu ekler nasıl bişey günlük ya.. 1 tane yicem diye oturuyorum 8-9 tane yiyorum tutamiyorum kendimi ya :S bildiğin bagımlı yapıyor insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 1 tane yiyip kalkma olsa o kadar küçük olmazdı zaten olm ,yaratılış gereği 10 tane yiyecen temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abi ama o kadar spor yapiyorum ugrasiyorum bir oturuyorum 10 tane gidiyor :D hayir bide kutuyu acarken diyorum bak 2 tane yiceksin, sonra spora gidiceksin, sonra gelip 2 tane yiceksin, sonra kalanı dolaba koycaksın, bi baktım kutu bitmiş :( cok da tatlı şerefsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ahahaha ben kökten çözüyorum. uzak duruyorum tatlıdan. yoksa aynen dediğin gibi kendi kendine pazarlığa giriyosun sonra da kaybediyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Gunluk cok yagmurlu bir gundu. Islandim cok kotu. Umarim yarin gunes olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar