imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 o kadar açımki başımı masaya dayadığımda yanıma akbaba konup beklemeye başlasa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kedileri geri vermek istemiyorum gunluk :( Ben duymadim yine keçe duydu alarmi geldi yanima sevdi sevdi uyandirdi sabah :) Cooook tatlilar yaaaa offf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 keçe mi? kediye keçe adını mı koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sokak kedisidir o keçe ııyy. leş gibi tüyleri götü kakadan geçilmiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 still a better nickname than Theridone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: mamba al. naga varmış ondan aldım. ona bakıyordu geçen gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 copry said: Kedileri geri vermek istemiyorum gunluk :( Ben duymadim yine keçe duydu alarmi geldi yanima sevdi sevdi uyandirdi sabah :) Cooook tatlilar yaaaa offf :( Ben dedim gidin uyandırın, uğraştırmayın beni saati gelince diye. Sağolsunlar laf dinliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 :( katliam fullgaz meşrulaşır şimdi :( http://www.haberturk.com/yasam/haber/829110-istanbulda-kuduz-alarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 salgın varsa nasıl kontrol altına alcaklar başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 imamizer said: keçe mi? kediye keçe adını mı koydun ben koymadım sahibi koydu ama bence de başka bişey olabilirmiş . arkadaşların kedileri, iş seyahatindeler dönünce elimiz mahkum vericez geri , ağlaya ağlaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ahahah insan ara sira maas bordrosuna bakmali arkadas. zam almisim patron maasina bak eksik gelmis olmasin diye email atti. Su dünyada sevdigim iki sey var biri annem digeri maasa istemden zam yapan patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kaç para mayış alıyorsun bakiim sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 1 gün ayrı projeye konsantre ol diğer gün ayrı projeye zaten ufacık beynim var anasını avradını kepenkleri indirip kaçıcam buralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ahahaha isyanına koyiim lan güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Saeros said: 1 gün ayrı projeye konsantre ol diğer gün ayrı projeye zaten ufacık beynim var anasını avradını kepenkleri indirip kaçıcam buralardan biz 1 günde 3 projeye odaklanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 wastyrx said: Kaç para mayış alıyorsun bakiim sen? fulltime'dan partime gectim okul yüzünden. iste ac kalmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ulan insan yöneticisini/müdürünü neden facebookta ekler ya. mal bu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 pardon mal mal sinirlenmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 neden hala uyumadım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Uzuvların küçük olduğu içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Izmirde firtina var. Sel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 . töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar