darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 said: dasaaa falda çıkan iyi şeylerin tersi çıkar. yani hep öyle oluyor. ___ yine berbat bir gün daha.. pff Yok yok bu olacak gibi.. sadece acele olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 cok aciktim ve hic param yok. evimede haciz gelecek haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 darkwingduck said: said: dasaaa falda çıkan iyi şeylerin tersi çıkar. yani hep öyle oluyor. ___ yine berbat bir gün daha.. pff Yok yok bu olacak gibi.. sadece acele olsa iyi olur. umuyorum olmaz seele'nin de ilk olarak bilgisayarına el koyarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 iğrenç bir gün daha geçirdim. yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 baydim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 metrobüs tatlıymış baya gerçi boş saatine denk geldim muhtemelen onun dışında 90% kabul ettiler gibi anlamadım abi direk alın beni sikertin imajımı veriyorum yoksa diğer çalışan insanlarmı çok rahat çalışıyor gibi geliyor bana haftada 6gün 7:45~18:00 dedi adam bana cumartesi çok iş olamzsa 4te çıkıyoruz falan filan dedi bide. neyse bi bakalım ya sıkıntıdan ona bile gidebilirim bide laptobın taksitleri var yoksa iyiydim gibi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Galiba istediğimden erken olacak her şeyler O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 hayırlısı...=) ************** 40 gün tatil mi olur mehh...gereksiz.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dizimag uctu mu yav, mahkeme kararıyla kapatılmıs gozukuyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 8.8.8.8 8.8.4.4 hayat kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 zeper said: hayırlısı...=) ************** 40 gün tatil mi olur mehh...gereksiz.:P Hayat sana güzel ya =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 günlük. ballı, karabiberli, limonlu, ekinezyalı karışık meyve çayı. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ouz git buradan ya =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 olm adamın derdi yok bildiğin yok yani. petrıyıt, patriyot, petriyot, petrıyot güldüm ya buna... T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bir kerecik uzun güzel bi uyku uyusam dertlerimin yarısı puf edip sönecek Mr_Hand said: günlük. ballı, karabiberli, limonlu, ekinezyalı karışık meyve çayı. evet. nane&limon - ekinezya yapıyorum ben o da güzel oluyo kokusu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dasaaa said: olm adamın derdi yok bildiğin yok yani. Olm herkesin sorunları var. Önemli olan bu sorunlara nasıl tepki verdiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kar niye yagmiyor lan bu eskisehire ben ise girdim diye kış olmadı resmen bu yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 o kadar uykum var ki. gözlerim arada kapanıp 5 sn filan açılamıyor. zorlarsam da sulanıyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 zilyon tane işim arasında kız arkadaş iş çıkartıyo ya inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 meendizler odası beni ikinci kere getirtti ya lan düdüklere dedimdi yarın da çağırırsınız böle olursa hallediverin gitmeyim bende diye -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Rasmon said: zilyon tane işim arasında kız arkadaş iş çıkartıyo ya inanılmaz. bütün olayı o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Oh be, galiba artık kararımı verdim kariyer anlamında. Salla başı al maaşı gibi olcak biraz ama bakalım, kendini geliştirmeye açık bi alan. Yalnız adam benimle aynı işi yapıyo ama sürekli ortamı gerip kriz çıkarıyo ve nerdeyse benim iki katım maaş alıyo lan bu nası iş? Patronlara gidip masaya vurcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 wastyrx said: Galiba istediğimden erken olacak her şeyler O_o Eksik de olsa, oldu bugün mehehe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 günlük mart ayında yıllık bonusumu aldığımda, sanırım bende rolex takabileceğim. tahminim en az 6 maaş bonus ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar