Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 32 yasinda haber spikeriyle cikmak... Cok yakinda, kisiseli izlemeye devam edin..
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 7 yaşında bir switch'e snmp ile ulaşmaya çalışmak izlemeyin beni, çok sıkıcı.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kızla tanışmışız flörtif bi sohbet ediyoruz. herşey güzel gidiyor. ama ben şu iç içe geçen sehpa için zigor sehpa diyorum. kendimi yakalayıp yerin dibinde yerimi alıyorum. ama duuuur. bitti mi? hayır. kız da konuşmaya devam ediyor ve o da zigor sehpa diyor gayet normal birşekilde. 'yok vizam lord allahın malı' diye iç geçirip bi bahaneyle uzaklaştım günlük.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 senko said: 7 yaşında bir switch'e snmp ile ulaşmaya çalışmak izlemeyin beni, çok sıkıcı. allah bağışlasın, allah kavuştursun. sdf
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 imamizer said: kızla tanışmışız flörtif bi sohbet ediyoruz. herşey güzel gidiyor. ama ben şu iç içe geçen sehpa için zigor sehpa diyorum. kendimi yakalayıp yerin dibinde yerimi alıyorum. ama duuuur. bitti mi? hayır. kız da konuşmaya devam ediyor ve o da zigor sehpa diyor gayet normal birşekilde. 'yok vizam lord allahın malı' diye iç geçirip bi bahaneyle uzaklaştım günlük. abi sen de böyle zigor dedin diye yargılanmaktan korkup aynısını kzıa yapmışsın sdfs
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 türkçe sayfalar diyip goldbaren aratınca çok sakat bir topikle ilk sayfada çıkıyorum lan
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 goldbären said: imamizer said: kızla tanışmışız flörtif bi sohbet ediyoruz. herşey güzel gidiyor. ama ben şu iç içe geçen sehpa için zigor sehpa diyorum. kendimi yakalayıp yerin dibinde yerimi alıyorum. ama duuuur. bitti mi? hayır. kız da konuşmaya devam ediyor ve o da zigor sehpa diyor gayet normal birşekilde. 'yok vizam lord allahın malı' diye iç geçirip bi bahaneyle uzaklaştım günlük. abi sen de böyle zigor dedin diye yargılanmaktan korkup aynısını kzıa yapmışsın sdfs ama kiz o kelimeyi ilk defa benden ogrenmiste, o zamama kadar hep ic ice gecmeli sehpa demis gibi bir hali vardi. ayrica zigon ne ya? molekulleri boy sirasina gore icice gecmis bi element mi?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Günlük, dün akşam arkadaşın sevgilisini başka bi kızla yakaladım. Eli ayağına dolaştı herifin, kız da kenara kaçtı çocuk gibi tanışmadı falan. "Sonra konuşuruz" falan dedim gitti herif. Sabah da kahvaltı niyetine 3 küçük muz yedim lan.
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bir insan mutluluktan ölebilir mi? günlük.
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 altın vuruş olursa evet, içim içime sığmıyor zaman bir türlü geçmiyor günlük.
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 imamizer said: ayrica zigon ne ya? molekulleri boy sirasina gore icice gecmis bi element mi? http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=6063468
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sevgili günlük bugünde hiç birşey yapasım yok 2 haftadır yatışlardayım kıçımda fena patlayacak ama hadi hayırlısı
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 copry said: Tasiniyorum nihayet bugun o gun :)-D :)-D
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Esnaf said: sevgili günlük bugünde hiç birşey yapasım yok 2 haftadır yatışlardayım kıçımda fena patlayacak ama hadi hayırlısı ben 5
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yatmak çok zevkli ama götte patlayana kadar devam
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mr_Hand said: X( edit: Sırada senko var :D Evet yaa gelin hepiniz ankara köy Zaaaaaaaaaa :D
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ankaraya köy diyebilecek nereye taşınmış olabilirsin ki. hum istanbul kesin.
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 copry said: Mr_Hand said: X( edit: Sırada senko var :D Evet yaa gelin hepiniz ankara köy Zaaaaaaaaaa :D ankara köy istanbul çile. in izmir we trust
Öne çıkan mesajlar