Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızla tanışmışız flörtif bi sohbet ediyoruz. herşey güzel gidiyor. ama ben şu iç içe geçen sehpa için zigor sehpa diyorum. kendimi yakalayıp yerin dibinde yerimi alıyorum.

ama duuuur. bitti mi? hayır.

kız da konuşmaya devam ediyor ve o da zigor sehpa diyor gayet normal birşekilde. 'yok vizam lord allahın malı' diye iç geçirip bi bahaneyle uzaklaştım günlük.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

kızla tanışmışız flörtif bi sohbet ediyoruz. herşey güzel gidiyor. ama ben şu iç içe geçen sehpa için zigor sehpa diyorum. kendimi yakalayıp yerin dibinde yerimi alıyorum.

kız da konuşmaya devam ediyor ve o da zigor sehpa diyor gayet normal birşekilde. 'yok vizam lord allahın malı' diye iç geçirip bi bahaneyle uzaklaştım günlük.

abi sen de böyle zigor dedin diye yargılanmaktan korkup aynısını kzıa yapmışsın sdfs
Mesaj tarihi:
goldbären said:

imamizer said:

abi sen de böyle zigor dedin diye yargılanmaktan korkup aynısını kzıa yapmışsın sdfs

ama kiz o kelimeyi ilk defa benden ogrenmiste, o zamama kadar hep ic ice gecmeli sehpa demis gibi bir hali vardi.

ayrica zigon ne ya? molekulleri boy sirasina gore icice gecmis bi element mi?
Mesaj tarihi:
Günlük, dün akşam arkadaşın sevgilisini başka bi kızla yakaladım. Eli ayağına dolaştı herifin, kız da kenara kaçtı çocuk gibi tanışmadı falan. "Sonra konuşuruz" falan dedim gitti herif. Sabah da kahvaltı niyetine 3 küçük muz yedim lan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...