BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Oyuncuya tükürmek 4-6 maç. Hakeme tükürürsen 8'den başlıyor max kaçtı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ondan sonra tahkim de indirir. daha sonra galatasaray kulubu de su aciklamanin aynisini yapar iste: http://goo.gl/IzSBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Engin yine hakemi silkelemeye yeltendi, eline falan vurdu ama yemedi lol adam olmaz bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Robert_Poche said: Pewpew said: yalan söylüyorsun evet izledik maçi lig tv de şansal o kadar reklam olsun diye söyle mikropartikül gösteren kameramiz var diye ondan da izledik tükürmüyor yalan söyleme ihtiyacını çözemedim ben bide zaytung linki koymus akp kafası ok, peki napıyor kardeş bu resimde onu acıkla küfrediyor büyük ihtimalle küfretmesi dogru bisey degil ama ben olsam bende küfrederdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Robert_Poche said: al bak cok uzaklara gitmedim, zaytung haberi resmine bak, dudaklara bak. zaytung tükürmüyor mu, üflüyordur belki asfdhsdf fotodaki tükürüğü bul bakalım. Tekrar söylüyorum.İspanyolca-Portekizce de Puta kelimesi var sıkta kullanılır.Kesin böyledir demiyorum ayrıca adam Melo yani.Ama direk kesin tükürmüş diyede zırlamayın. edit:hışımla söylendiğindede puuu..ta diye telafuz edilir.Bizde tarrak derken rlerin üstündeki vurgu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ok daha uzatmayayım, hazır kıta aynı lafları söyleyip duran bir takım insan var burada. alın gurur duyun köpeğinizle, tükürmüyor, "puta" diyor aslında diye dolanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hee uzun uzun puuuuuuuuta diyor 2.5 saniye suruyor hatta vurgu yapa yapa, ama nedeyse video'da yarim saniye bile degil ağızın kapanıp acılması, sadece ''pu'' diye bir küfürleri olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 portekizcede konuşurken dudak hareketleri tükürüyormuş gibi çıkıyor heralde.meireleste konuşurken salya sümük saçtığı için yemişti kartı.aynı şekilde onununda dudakları bazı açıları sanki cidden tükürüyormuş gibi gözüküyordu fazla ceza gelceğini sanmıyorum ben max 2 yada 3 maç ceza yer ki o bile fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 şudur muhtemelen PUUta sen BİPtir git derkende ilk hece daha vurgulu çıkıyo mesela hışımla. İki türlüsüde olabilir yani kesin böle oldu diye zorlamadım zaten.Olmuştur bile demiyorum olma ihtimali var diyorum tükürük kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 2-3 maç ceza veremezler. Tükürdü dersen 4 maçtan başlıyor tükürmediyse 0 hatalı karar diyorsun arası yok mevcut maddelerde. Bi öğrenemediniz arkadaş 3 hafta Meireles konuşuldu hala mı çözemediniz olayı, kabahatler var bunların ceza aralıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi de puta diyip duruyoruz baska kufurleri yok mu bu heriflerin ya da tepkileri. kufrettigini biz uydurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Tükürük yok küfür var, amma uzattınız yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 duyan arkadas geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 onun oğullusu var figlio di puta diye var yanide her halkın sık kullandığı küfürler var tabi.Daha sık rastlanması doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Sonra niye antudan ss koyuyosunuz falan diye kiziyounuz, butun fbliler oyle degil diyerekten ama klubunuzun aciklamalari antu'daki efsane postlarla yarisir yani. Antu kafasinin alt yapisinida aziz atti gerci cok sasirmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BlueDreams said: 2-3 maç ceza veremezler. Tükürdü dersen 4 maçtan başlıyor tükürmediyse 0 hatalı karar diyorsun arası yok mevcut maddelerde. Bi öğrenemediniz arkadaş 3 hafta Meireles konuşuldu hala mı çözemediniz olayı, kabahatler var bunların ceza aralıkları var.2 maç cezayı itirazlarından verirler zaten.kırmızı çıktıktan sonra ne kadar hatalı olursa olsun 0 diye bişi yok türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 puta falan demiyor ağzıyla haraket yapıyor. artık üfürüyor mu puh mu yapıyor bilemeyiz ama oğuzhan'ın suratına ıslaklık geldiğini falan sanmıyorum orda rol yapıyor. orda bir sarı yemesi gerekiyordu o kadar meloya atarlandıktan sonra. asıl olay şurda fatih terime yaptığı itme ve kol haraketi bu saatten sonra ft onu bir daha oynatmaz gibi geliyor bana. iyi form tutmuştu yazık oldu. iyi ki kiralık almışız yoksa quaresma gibi olacaktı sonu. http://www.youtube.com/watch?v=Hsv3zFBaZzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 itirazlarında da bi abartı yokki "yukarda allah var" diyo yani en fazla. baska napıyo. iste kırmızı diye 1 mac alır bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 tükürdü diye değil centilmenliğe aykırı haraket diye 2-3 maç ceza verirler diye bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ya hayır diyemezsin onu işte, kırmızı kart hatalıysa cezayı sıfırlatıp sonraki maçta oynatıyorsun sistem bu. Hakem raporu da kritik burda, küfretti yazarsa ggwp mesela, tükürdü derse tükürmediğini kanıtlarsan hatalı karar olmuş oluyor. Aptal bi sistem ya kendi içinde salak bi mantığı var zerre kadar tutarlılığı yok sil baştan hazırlanması gerekiyor o kuralların aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/81508/akillara-kazinan-tukuruk-olaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 maçı izlemedim ama gs balla kazandı + beşiktaşın hakkı yendi bi kere yemeyin hakkımızı amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 puta silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sensin lan puta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar