kavurma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 meloya 1 maç verilir, artık görüntülü karar verme dönemi. güzel bir galibiyet oldu. Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 moriarty said: “İstiyorum ki bu sene biz kupayı, Galatasaray ligi alsın. Fener’in 100. yılında da şampiyon olalım.” Yıldırım Demirören - Kritik gs-bjk derbi öncesi fb&bjk beraber falan ne ayaksınız lan "Hep Fenerbahçe'miz konuşuluyor." Yıldırım Demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bu arada 30 dakikanın hiçbir anında 10 kişiymişiz gibi hissetmedim, artık bjk mi fazla ezik kaldı bizimkiler mi harbi iyiydi bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bjk ile mi oynadık menemensporla mı önce onu sorgulayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ^ | Yukardaki mesajlarda bjk'nin hakkı yine yenmiş :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 beyler fernandes oynadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Derbi maçları bile keyif vermiyor artık. Bundesliga'ya falan geçelim biz. tititititi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sabonis said: bu arada 30 dakikanın hiçbir anında 10 kişiymişiz gibi hissetmedim, artık bjk mi fazla ezik kaldı bizimkiler mi harbi iyiydi bilemiyorum... Yani maçı izlemedim de şimdi bir ton yerde yorumları okuyorum. Normaldir abi, Samet ile bu kadar. Yani adam halen Buca'da sanıyor kendini, Anadolu takımlarına karşı aslan kesilmek ile olmuyor işte. Var olan oyun düzenini ne diye bozuyorsun? Bir Almeida sakatlandı diye hiç mi yedek planın yok? Şu kadro ile 4 mevkiiye birden müdahale etmiş oluyorsun. Anadolu takımında belki işine yarar ama GS'ye karşı işe yaramıyor. GS isterse sezon boyu bok gibi oynasın ki çoğu maçında cidden bok gibi oynuyor ama GS'nin ayakta alkışlanıcak bir özelliği var. Fatih Terim sayesinde o da, "korkak oynamamak" GS her zaman saldırıyor, her zaman çabalıyor. Yeriz ağa ne olacak görüşü var. Ne Samet'te ne de Aykut'ta bu olay yok. Gol yemeyelim de atarız mentalitesi ile gidemezsin, takımın da kasap takımına döner. Ben izleyen arkadaşlarla konuşuyorum maçı da iyi ki izlememişim diyorum. Bu sezon ki en boktan, en kötü ve en kasap Beşiktaş'tı falan diyorlar. İyi ki görmemişim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 aldığı yeni ayakkabılarla podyuma çıkmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 fernandes @red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ya da handikap versinler 10 kişi çıkalım maçlara, belki o zaman eşitlik sağ... Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 lig tvnin vidyoyu izledim. tükürük görünmüyo hakkaten 2.40ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Tek görüntüye de bakmamak lazım ama. Yarın öbür gün başka bi açıdan tükürdüğü çıkabilir, meyreleşte yanıldık hepimiz. Ama bu açı da gayet net tükürük yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Terimin bacanağı ölmüş ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ZAAAAAAAAAAAAA demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 meloyu otobüse almamışlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 küfür etmiş la herif tükürmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 emek hırsızı beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hırsız beşiktaş hakkımızı yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/735033_327572224015129_2036226346_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ağalar bir detaylı özet linki atıverin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 www.ligtv.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 trt-1de tam da şimdi özet başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BBpDpOuCAAAACAo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar