BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yoo gayet seviniyorsunuz. Veli'nin penaltısını unutmadık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 neyse hazırlıklı olmanız guzel. simdiden baslayın QQ'ya, mactan sonra kafamız rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Burak Yılmaz'ın Arif Erdem'liği tutmazsa Beşiktaş'ımız yenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 beşiktaşa karşı aptal gol yeme alışkanlığımız devam edicek mi acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Spektaküler gol atma alışkanlığımız da var. Bizimki gerçekleşsin de onlarınki gerçekleşmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aydının golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 3-3lük maçta beşiktaşın attıkları çerçöp sizinkilerde jeneriklik gollerdi zaten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ezeriz lider oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Amerika'yı futbol'dan soğutan takım; Beşiktaş!! sdf http://www.youtube.com/watch?v=41VYiHZgG-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Son maçta Elmander'in golü. Geçen seneki Aydın'ın golü, yine Elmander'in tavana çaktığı gol,Hasan Kabze'nin attığı gol... ilk anda aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 elmanderin golü bu sene puskas ödülünü alır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Arkadaş Stoch ödül aldı diye bir de Puskas çıktı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bosver hamitte aldi hem dogustan ballon d'oru var hamitin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 BlueDreams said: Arkadaş Stoch ödül aldı diye bir de Puskas çıktı başımıza. ronaldonun balonu yok diye iddia eden adamdan puskası tanımasını da pek beklemem zaten neyse OK LETS GO CİMBOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sorun liebe'ye anlatsın size puskas'ı. ne gunlerdi hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bizzat gözümle görmesemde 1965 basım tarihli futbol ansiklopedimle yatıp kalkıyodum küçükken. sayfalar dolusu puşkaş ile ilgili haber maç yorumları bilgiler vs. okudum =) herhalde aynı zamanlarda türkiyede yaşayıp puşkaşı görmeyen birinden bile fazla bilgim vardır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 goz gormeyince gonul katlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 galatasaray'ın biletix'ten ayrılıp bilet.galatasaray.org'dan bilet satacağını duyurduğunda sevinmiştim. ama ilk derbiden patladı. 3 saat bekledim baktım yok girme şansı hala gittim kahvaltı yaptım geldim girmiş 10 dakikalık işlem sürem dolmuş atmış beni. şu anda deniyorum hala 45 dakika bekleme süresi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 suni gündem 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Seneye hepsini kombine satsınlar da bitsin şu muhabbet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 biletixten iyi diyo herkes siteye. sabah erkenden sıraya girmek lazım ders kaydı sytla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 nasıl iyi yahu. saatlerce gözünü o tabdan ayırmadan bekleyeceksin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_15824_B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Abi sabır biraz yav. Bu sistem oturduktan sonra çok çok iyi olacak ama sistemin oturması biraz zaman alacaktır. Biletixe her bilet için verilen bedele de mi acımıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Sabriden mesaj var https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/397485_447010188705435_1024200705_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar