Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ben de yok. Ornek sarki ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Fatboy Slim'in bütün albümleri nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bunlar tamamen caliyor: http://cl.ly/image/0P2P0d1L0J2k/Screen%20Shot%202013-04-22%20at%2012.13.10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Onlar hep radio edit yada remix olan albümler adamın solda daha önceden eklediğim çalan kendi albümleri kaldırmışlar, lisans sorunu çıktı çözerler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 en çok dinlediğim herifti bi bunda sorun var galiba sdf, neyse mp3 olarakta var çoğu ama atmamıştım telefona düzeltirler çünkü daha yeni oldu bu 3-4 gün önce vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 champion sound falan yalan olmuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 beta da düzeltmedi benim problemi, her şeyi sildim cache bilmemne ilk açışta yine random şarkıya geçti 10. saniyede, bi de geçtiği şarkı da benim favori, playlist, ya da herhangi bi listemde değil ilk kez duyduğum bi şey. radyo falan mı karışıyo nedir ne saçma bi problem bu uhae. bug report edem bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 grooveshark ın yanında baya başarısız göründü bana. en çok dinlediğim şarkıları bi aratayım dedim. 3 tane arattım bulamadım eeeeh dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 o yüzden MOG ile Deezer Beraber kullanıyorum kafam rahat herşeyi buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://i40.tinypic.com/vyqnfd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Nasıl ya? Yasal bir servis bu, neye dayanarak yapmışlar? Kararı arayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dün bütün gün dinledim, bugün sıçtı. İşyeri tt dns kulanıyor değiştiremiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Deezer.com internet sitemizin; İstanbul 28. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 04.7.2013 tarihli 2013/335 D. İş ve / sayılı erişime engellenme kararına istinaden; Konunun hassasiyeti göz önünde bulundurularak, basına da yansımış olan erişime engelleme kararının içeriğinin anlaşılması ve şirketimizin faaliyetlerine olan etkisini netleştirmek amacıyla, firmamız avukatları çalışmalarına başlamışlardır. Konuyla ilgili gelişmeleri, sizlerle paylaşıyor olacağız. Bu süreçte değerli kullanıcılarımızın mağduriyetlerini minimuma indirmek adına; üyelik kapsamında ödedikleri bedeli 12 Temmuz 2013 itibarı ile iade ediyoruz. Sizlerin de çok yakından takip ettiği Türkiye’de dijital müzik sektörü hızlı gelişmelere sahne oluyor. Bu noktada, 182 ülkede faaliyet gösteren öncü bir marka olarak, sürecin kısa sürede tamamlanacağına olan inancımızla; alakanız, anlayış ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Deezer Yönetimi Muyap'in mafyaligi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bizim iş yerinde superonline var açılıyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Haydaa app çalışmayacak mı şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Açılmıyor hakkaten şarkılar 3g den bu nedir ya pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gerçekten müyap yaptıysa yerli müzik satın almayı bırakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bende de açılıyor site de sorun var ki açıklama yapmışlar demek ki. şarkıları 30 sn dinletme mevzusundan sildim ben bunu telefondan ya. dinleyeceğim şarkıyı ya itunes'dan alıyorum yada musictube diye bir app var youtube'dan direk dinleyebiliyorsun ios için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mail attılar. Değerli Deezer Kullanıcımız, Deezer.com internet sitemizin; İstanbul 28. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 04.7.2013 tarihli 2013/335 D. İş ve / sayılı erişime engellenme kararına istinaden; Konunun hassasiyeti göz önünde bulundurularak, basına da yansımış olan erişime engelleme kararının içeriğinin anlaşılması ve şirketimizin faaliyetlerine olan etkisini netleştirmek amacıyla, firmamız avukatları çalışmalarına başlamışlardır. Konuyla ilgili gelişmeleri, sizlerle paylaşıyor olacağız. Bu süreçte siz değerli kullanıcılarımızın mağduriyetlerini minimuma indirmek için; üyelik kapsamında bize ödediğiniz bedeli 12 Temmuz 2013 itibarı ile iade edeceğiz. Sizlerin de çok yakından takip ettiği Türkiye’de dijital müzik sektörü hızlı gelişmelere sahne oluyor. Bu noktada, 182 ülkede faaliyet gösteren öncü bir marka olarak, sürecin kısa sürede tamamlanacağına olan inancımızla; anlayış ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımla, Deezer Yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 HAHAHA Türkiyede free müzik pok oldu yani... TTNet müzik ipnelik yapıyor bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ya radyosunu dinliyodum ben pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 GERGE said: Gerçekten müyap yaptıysa yerli müzik satın almayı bırakacağım. yerli müzik de mi satın alıyodun abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Silphatos said: GERGE said: Gerçekten müyap yaptıysa yerli müzik satın almayı bırakacağım. yerli müzik de mi satın alıyodun abi :( off ajksfhsakfjsahk HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 alınır abi kaliteli şeyler oluyor. en son mercan dede aldım mesela. tsm falan da oluyor müzeyyen senar vs alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Hala engelli mi diyor buna? Avea ve Turkcell'den girip kullanabiliyorum sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar