tomkat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Why do consumers resort to piracy baslikli bi konu hakkinda arastirma/anket yapmam gerekiyo ben de az biraz ilgili oldugum icin oyun sektorunu sectim siklari turkce yazicam herkes tam olarak anlayabilsin diye eger sizin icin uygun bi sik yoksa buraya yazin lutfen ayrica polis degilim ve kimseyi fislemiycem sdf anketin dlc sikki kafayi yemis orda yazan sey "Sadece DLCleri legal yollardan temin etmiyorum cunku o icerigin zaten orijinal oyunun icinde olmasi gerektigine inaniyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bu arada benim savundugum ve makalemi ustune kurucagim sik dorduncu olan abanin ona asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ha son bisey daha baska anket acmak istemiyorum onun icin ama bi soru daha var -Dijital olarak mi satin almayi terchih edersiniz yoksa gidip magazadan veya distributor yoluyla kutulu olarak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 öğrenciyim, oyuna verecek param yok önemli bi konu aslında bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 "Test etmek icin korsana yoneliyorum, eger begenirsem satin aliyorum" Skidrow'daki ağır abilerin de mottosu bu, "If you like this game, buy it and support the developers" heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 AscAnsio said: "Test etmek icin korsana yoneliyorum, eger begenirsem satin aliyorum" Skidrow'daki ağır abilerin de mottosu bu, "If you like this game, buy it and support the developers" heheh basta bakinca mantikli gibi geliyo ama cogu tuketicinin gozunden bakildiginda lan zaten yarisini bitirdim daha ne para vercem beya diye dusundukleri icin inandiriciligini yitiriyo argumani savunamam makalede o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yeni oyunlar çıkıyor. 50-60 dolar oluyorlar. hayatta almam. alamam ama biliyorum alabilecek olsam da almam. mmo değilse, vermem o kadar para çeker oynarım. hakediyorlar haketmiyorlar tarzı bi argümana giremem çünkü bilmiyorum. benim için çok para. o kadar. ama bir gün indirime girer de 15 dolar olursa alıyorum. he bir de indie oyunları alıyorum 5-10 dolar olunca. oyunları steam'imde arşivlemeyi de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 param yok, ama olsaydı da almazdım. çünkü hoşlanıp hoşlanmayacağını bilemediğin bir şey için gereksiz riskli bir fiyattalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 A şıkkını işaretledim ama ''hiç kullanmadım'' desem yalanın daniskası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 "Bazi publisherlarin satis politikalari beni rahatsiz ediyor ve somuruldugumu dusunuyorum ve bu yuzden A ureticisininkileri korsan alip, B ureticisininkini satin aliyorum " EA'e para vermem. Paradox korsan almam. Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bedavası varken paralısını kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 online yada retail avantajı yoksa torrent akıyorum ilk önce, para edecek bişeyse gidip orjinalini dlc allahını satın alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Aynen, paradox un bütün oyunlarını aldım parasını verip. Asla korsan oynamam paradox oyununu. Onun dışında son 1-2 senedir steam den satın alıyorum hep, korsan kullanmıyorum. Steam çok değiştirdi olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Eskiden Tükiye'de korsan dışında oyun bulmak mümkün değildi. O zamanlar haliyle sadece korsan alırdım. Ama günümüzde her oyunun orijinal versiyonu Türkiye'den de alınabildiği için, artık hiç korsan oyun almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Oyun eğer parasını hak ediyorsa alırım ama yok o kadar da iyi değil ama yinede oynamak istiyorsam fln indiriyorum işte. Steam sayesinde normalde alıcağımdan çok daha fazla orjinal oyun alıyorum ama. Denemek içinde kullanıyorum tabii. Hitman: Absolution iyikide indirmişim mesela. O oyuna para versem üzülürdüm harbiden asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Cok yıllar önce bioshock oyununu ve sonrasındaki bioshock 2 yi kopya alıp bitirmistim..taptıgım harika oyunlardan bitanesi oldugu ve frp/rpg kökenlerime hitap ettigi icin gecenlerde gittim franchise ını aldım..yani yıllar sonra parasını geri aldı oyun.. kaliteli yapılan hersey sonunda layıgına ulasır.. ama gidipte ea oyunlarına 1 lira vermem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Indie oyunları desteklemek gibi bir huyum var. "ufak kuruluş", "amatör ruh", "almazsam bu insanlar gelişemez, geçinemez) gibi yanlarını seviyorum. Büyük bir firmaya para ödemeyince "ne de olsa onlar için fark etmez" şeklinde bir düşüncem var. Sokaktaki bir adamı soyunca ya da aynı miktar parayı devletten vergi olarak kaçırınca yaratacağı vicdan azabı arasındaki fark gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bump 25-30 oy daha gelse bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 tomkat said: ha son bisey daha baska anket acmak istemiyorum onun icin ama bi soru daha var -Dijital olarak mi satin almayi terchih edersiniz yoksa gidip magazadan veya distributor yoluyla kutulu olarak mi? dijital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar