4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BBSfa9LCcAI4NWw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bağış yapmak isteyenler, vergi borcu olanlar buyrun ...tık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 eldar said: Ayrıca binanın mülkiyeti Kültür Bakanlığı'nda, atıyorum herhangi bir değişikliklte vs. izin alma prosedürleri uzundur. Şu kısmın hatalı olması lazım sanırım bina vakıfa ait öyle bir duyum dolaşıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Su son fotografi gormek uzucu oldu. Bu arada belirteyim okulun esas kutuphanesi bu binada degil. Yolun oteki tarafindaki kisimda. En son twitterda gordugum kadariyla bu binadaki kitaplarda da buyuk hasar yokmus. 3. Kat yandi fekat bahsedilen kitaplik 2. Kattaydi. Ben daha ziyade giden islemelere dev haritalara ve binanin kendisine uzuluyorum. Babam da ben de ayni binada okuduk ayni siralardan gectik ve ayni yanan katta mezun olup fotograf cektirdik. Her gsu lu ogrencinin kalbinde onemli bir yeri vardir burasinin. Tezini savunmustur, kutuphanede calismistir, bolum sekreterliginde kayit isleri icin kullanmistir vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bina mulkiyeti GEV'in yani Galatasaray Eğitim Vakfı'nın. Zamanında Atatürk bağışlamış binayı. Fakat binayı sözde koruyan kıyı sahil şeritleri yasası ve kültür bakanlığı yönetmeliği var. Zamaninda ogrenci meclisi baskan yardimcisiyken sahildeki kantine milleti yagmurdan güneşten korusun diye şemsiye koymaya çalıştığımızda Anıtlar Kurulu izin vermemişti. Şimdi göreceğiz bakalım devamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bildiğim kadarıyla o binanın mülkiyeti kamuda. Kullanım hakkı da Galatasaray Üniversitesi'nde. Yani vakıf bunun hiç bir yerinde değil. Evet eskiden Galatasaray Lisesi'ndeydi binanın mülkiyeti muhtemelen, ancak bakım masrafları sebebiyle Kültür Bakanlığı'na devredilmişti üniversite kurulduğunda. Şu anda mülkiyeti kimde kontrol etmek lazım fakat Vakıf'da olduğunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sparkcaster said: orda yanan kitaplardan çok daha değersiz insanlar var bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 GS Spor Kulübü ve Eğitim Vakfı toplamda 20 Milyon TL bağışta bulunmuş tadilat için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 http://www.saglam.com/referans/galatasaray-universitesi-istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gereksiz yorumlar yapılmış. salaklaşmayın. gizledim mesajları. temizledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 GwindonSurion said: Rewendor said: Onlarca otel projesi vardı zaten oraya yapmaya çalıştıkları, sonunda temeli atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Şu sahilde en son otel yapılabilecek yerlerden biri Galatasaray Üniversitesi'dir. Bir önceki sayfada da söyledim yangından 1 gün sonra şu an tadilat için 25 Milyon TL bağış yapıldı. Arkasında çok büyük bir camia var. Kısacası orayı kimseye yar etmezler. Nitekim az önce CNN'de yapılan GSU lü hocaların katıldığı bir program oldu orada da gayet net bir şekilde otel yapılmayacağı açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Galatasaray otel mi yaptırır lan oraya. Otelden bol ne var gs'de. Fb'nin olsaydı cemaat takımı olduğu için izin verirdi ama fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Hayatı Fenerbahçe ekseninde dönen taraftar dramı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 xieon said: Şu sahilde en son otel yapılabilecek yerlerden biri Galatasaray Üniversitesi'dir. Bir önceki sayfada da söyledim yangından 1 gün sonra şu an tadilat için 25 Milyon TL bağış yapıldı. Arkasında çok büyük bir camia var. Kısacası orayı kimseye yar etmezler. Nitekim az önce CNN'de yapılan GSU lü hocaların katıldığı bir program oldu orada da gayet net bir şekilde otel yapılmayacağı açıklandı. Valla birilerinin oraya otel yapmak istediği açık, otel, site vs yapılmak istenen yerlerde de genelde yangınlar olur Türkiye'de. Ama bu yangının sonucu otel olmayacak gibi görünüyor, ne mutlu bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 cumaya kadar para yollicam bi miktar su bagis adreslerine. umarim universite olarak varligini surdurtebiliriz. otel dikerlerse tez zamanda can kaybi olmadan tekrar yanmasini temenni edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 karpuz şeklinde 2 tane koca bişi ister orayı otel yapmaya adamların çevresi geniş. bu arada yangın çıkmadan öncede arkadaşın facebookdan üniversite içinden bir kare çekip elveda demesi ve sonrasında yangın çıkması beni baya düşündürüyor bir süre daha düşünüp çocuğa sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BBYtuGfCcAAO-q-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ahmedinejad said: https://pbs.twimg.com/media/BBYtuGfCcAAO-q-.jpg oofff çok kötü olmuş ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 //ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://www.iha.com.tr/galatasaray-universitesi-bu-hale-geldi-260308-haber video görüntülerini gördüm içim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 buranın tamiri ve restorasyonu da çok zor. inşallah yeterli olur kaynaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Fin said: xieon said: oldu abi 10000 yıllık. TRT nin kafası da ayrı kürtler mi yapmış hhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar