Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamsi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yildirim ben yiyemiyorum artik hamsi, 2 ay once scombroid cinsi baliklara alerjim oldugunu ogrendim.palamut yemistim hastaneye zor yetistim.hamsiyi de yasakladi doktor.allah belani versin.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

yildirim ben yiyemiyorum artik hamsi, 2 ay once scombroid cinsi baliklara alerjim oldugunu ogrendim.palamut yemistim hastaneye zor yetistim.hamsiyi de yasakladi doktor.allah belani versin.

Bunun testi falan var mı ucuz yollu? Ben de balık yiyince hafiften zehirlenmiş gibi oluyorum, keyif neyim kalmıyor.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Fistan said:

Bunun testi falan var mı ucuz yollu? Ben de balık yiyince hafiften zehirlenmiş gibi oluyorum, keyif neyim kalmıyor.
ben de bayat balik yedim azcik zehirlendim saniyordum 2 3 sefer, meger alerjiymis.testi vardir illaki.bilmiyorum tam.
boyle carpinti oluyor bende, vucut kizariyor beyazliyor harita gibi.sonra deri pul pul toz gibi dokuluyor kisim kisim mudehaleye gec kalinirsa.
mudehale dedigimde 2 igne vuruyolar hemen geciyor.
Mesaj tarihi:
pilavüstü hamsi kuşu
yanına soğan, yeşillik, domatis
ekmek

favori menüm ama kılçıklı yemek çok problem. bazen ayıklıyor balıkçım iyi oluyor o zaman.
siz nası hallediyosunuz bu kılçık problemini
Mesaj tarihi:
cok luzumsuz bir balık bu yahu. 2 gram et ya cikiyor ya cikmiyor. Kilcigi bilmem nesi cok rahatsız edici. Lezzeti desen meh.
somon gibi güzel etli birsey varken ugrasmaya degmez.
  • Yeni Oluştur...