Nekro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 turnuvalarda gosteriyorlardı bunu reklam aralarinda cok sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Nefis olmuş. Akito said: kekin mesajı üzerine direk bakiyim dedim altyazıya ileri götürdüm "BEN SÜRÜYÜM" yazısını görüp hayata küstüm. macro, micro yapamaz oldum. master ligden bronze'a düştüm. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 abi blizzard bu işi iyi yaıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 O değil de kerrigan bildiğin a attack yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 UEAAAH! izlemiycem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ultraliskleri yüzeye nasıl indiriyorlar merak ediyorum. :D Overlordun içine sığmıyor, Leviathan'dan fırlatılacak hali yok. :D Açıklasın biri bana şunu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 proxy hatch atip orda morflar. Yada; http://www.youtube.com/watch?v=4oabPkWOyvI&list=LL635le3j4KX7cNR0yh750mQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Cuce said: UEAAAH! izlemiycem! Ya izle şunu, öf. Spoiler falan yok, herhangi lore influence bile yok. Full action trailer. Çıkana kadar hype verir. İzlemedigini bildigim için muhabbetini edemiyorum derdim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 İzlemiycem hıh ! tribini geçtim; lütfen izle, spoiler yok geldi akabinde. ahjudhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Tamam da nydus gezegenler arası etki ediyor mu? :D Proxy heç olabilir ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yildirimokur said: İzlemiycem hıh ! tribini geçtim; lütfen izle, spoiler yok geldi akabinde. ahjudhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Kesin rusya'dır orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 vikingin assault moda gecmesi falan cok sahane olmus ama ya. tankın ultra kitelamasi efsane zaten asdsf Huzeyfe said: Tamam da nydus gezegenler arası etki ediyor mu? :D Proxy heç olabilir ama. :D 1.40 ta geliyor nydus https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MVbeoSPqRs4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben nydus kaçta geliyor demedim ki. :D Sadece nydus gezegenler arası etki ediyor mu dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis3 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 topunuzun amınga goyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 teorik olarak nydus gezegenler arası etki edicek bişi deil nydus worm dediğin büyük bi soluıcan kazıyo içinden geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 götünden girip başından mı çıkıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 diye tahmnin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 nydusa da gerek yoktu orda zaten surround yemis herkes bosuna 200 gas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Olur mu ya, nasıl gerek yok nydusa? Ordaki nydus bildiğin oyun biterken show amaçlı atılan mule mantığında. Rakibin psikolojisini bozmak dalga geçmek için :D, Kerrigan ezmiş resmen o nydusla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 manner nydus diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Blizzard film yapım işine girse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ne nydusmuş be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bu cinematicten sonra terrana buff zerge nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar