Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Seneye yabancı sayısı azalacağından Gs altyapısından Onur'u alacak sezon sonu 6-7ye, Muslera da gidici 10-15-20 artık ne kadara talibi çıkarsa satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BBXyX9lCcAEc_dO.jpg ooo adam haklı lan atlaya atlaya izleyince ne anlatıyor bu film hiç bakmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 lan ne haklısı ahmet çakar gibi saçmalamayın siz de. amerikan orospusu diye film çekilse amerika halkını kötüleme ve amerikalıları terörist gösterme amacı mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ehue simdi hakli oldugu nokta su; hakkaten irkci bir film o. kadinla ayni masaya oturmak falan filan bokunu cikarip ahmet cakar edebiyati yapmis tabi ki de, hatunun gayet irkci bir kisa filmde oynayip sonra 2 turkce twit atti diye OOO BACIMIZ muhabbeti yapmak da ayri bi komedi. ama yani boyle halka boyle yorumcu. neyse troll'lesin galatasaraylilari bi sure, 1 milyon dolari cikarmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ulan her rusa "orospu" gözüyle bakan bir ülkeyiz, rusya da bize bonba mı atsın? ırkçı bir filmde oynamışsa tepkiyi gösteririz, ben de eve gidince izleyeyim hiç izlemedim lan.. başörtülü kadın rolü görünce izlememiştim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben türk olduğum halde türklerle dalga geçiyorum ırççılık yapıyorum. başkaları napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ırkçı mırkçı hatun güzel sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sana vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 barnacle said: ben türk olduğum halde türklerle dalga geçiyorum ırççılık yapıyorum. başkaları napsın. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aslıda hiç birimize vermez.. belki mangalsı sintisayzıra verir adam yahışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aha bu filmmiş dakka 6dan sonra olaylar olaylar bahsi geçen film +sını bilemedim http://www.youtube.com/watch?v=6tSmVDd9afQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 canı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 asıl olay striptiz videosu. bu hafif kalıyor hmssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 onu da snijerder düşünsün gerçi saç kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bu konuyla twitterda birisi çok güzel yorum yapmıştı çakar'a. Ulan kadın sana bi göz kırpsa karıyı boşar evi arabayı üstüne yaparsın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/planet/22430730.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://anongallery.org/img/8/2/islam-fuck-yeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 barnacle said: asıl olay striptiz videosu. burda hafif kalkıyor hmssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 suni gündem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 BabacumMostors said: ulan her rusa "orospu" gözüyle bakan bir ülkeyiz, rusya da bize bonba mı atsın? helal ildo, yargılamışsın. not: bonba typonu gözden kaçırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 beyaz show çıkar ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Drogba söylentisi çıktı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ulan stoperde mi oynatacaz drogbayı. STOPEEEER STOPEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 abi daha ne froveti baros duruyor necatiyi gönderdiniz 4-5-1 oynayacaksınız daha da 34" yaşındaki zenciyi istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar