fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 5. sayfayı hak ediyoruz. Gs konusu dışında diğer konuların çoğu gs ile ilgili editör diğer başlıklarıda buraya atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Red said: drogbadan bi cacık olmaz.yatmaya geliyor drogbanın bonusu webo şov yapar Keşke cimbom webo fb drogba alsaydı. O zaman neler diyecektiniz çok merak ediyorum. Fenerbahçe taraftarı tipik. Biz en iyisiyiz her şeyi biz biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Onu söyleyen Galatasaraylı. Sen yenisin galiba buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Biz en iyisiyiz her şeyi biz biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Wishmaster said: Onu söyleyen Galatasaraylı. Sen yenisin galiba buralarda. ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ahahahhaha totem fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 drogbanın akciğer hacmi düşmüş eskisi gibi koşamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 drogbanın kusu otmuyomus denmismiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben bilmem, drogba bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 screwy said: drogbanın kusu otmuyomus denmismiydi Şu çok talihsiz olmuş adam kazara duysa okusa falan nasıl açıklayacaksın kendini? Yani biliyorum iri yarı falansın da Drogba yani bu göstermesin sana sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 valla yanına cagırırsa gider temiz bi sarılır sora da dayagımı yerim pasa pasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Valla dayak yersen problem yok da, sonuçta adam beni dövemez demedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 keske yicegin dayak olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 drogba paticik üyesi ama yazmıyor sadece okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Öyle galatasaraylı olamz ossun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 screwy said: drogbanın kusu otmuyomus denmismiydi denedin mi ya ne yaptın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 screwy said: drogbanın kusu otmuyomus denmismiydi Keşke cimbom webo fb drogba alsaydı. O zaman neler diyecektiniz çok merak ediyorum. Fenerbahçe taraftarı tipik. Biz en iyisiyiz her şeyi biz biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ney kim noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 melo'ya 4 maç ceza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ahahah Meireles'e ceza verdiler ya, Galatasaray'a da hemen darbe vurmak lazım akıllarınca. Çok başka kafalar, inşallah şu federasyonla da 4 sene falan üstüste yatıra kaldıra şampiyon oluruz da zamanında Ulusoy QQ'su yapanlara kapak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 meloya 4 maç ceza geldi hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Eh bence normal. GS örnek olup bi ceza da kulüp kendi sporcusuna vermeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şurda güzel bir yorumlama yapmış arkadaş, direkt link koyayım dedim. https://twitter.com/ozkaninho/status/297024462241554432 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Galatasaray SK, Besiktas macinda taraftarinin neden oldugu saha olaylari nedeniyle 10.000 TL para cezasi aldi. naptık lan biz?!! ee yuh artık. türkiye'nin en sakin taraftarıyız şu son 2 senedir allah aşkına ne yaptık acaba ben gerçekten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar