Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helal sana Bill Gates abi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öldükten sonra bende dağıtırımcılar doluymus yorumlarda... adam öldükten sorna dağıtıcğaının fazlasını zaten dağıttı şimdiye kadar, belki katla fazlasını.

dağıtmaktan öte bi yandada doğru yerlerine kanalize edilmesi için ugrastı. bir cok projenın altına kendi imiyle destek oldu, sadewce para değil, prestij ve güvenilirliğiylede destek verdi.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

çoluğu çocuğu yoksa dağıtacak tabi parasını, napıcak ki başka anlamadım

ayrıca türkiye'de de var böyle okul yaptıran ona buna yardım eden işadamları, ama ülke satın alacak kadar paraları olmadığı için haber olmuyorlar genelde

iş,mdi burdan bakıcna aynen ölede searos, adam diyoya hanı e cok zenginim zaten bi halta yaramıyo. diey aha zaten bunun gibi cok zengin 9olan gırla dam var dünyada. kendilerini "ben gidince arkamda cocuklarım için kocaman hanedanlık bırakıcam!!!" diey avutarak gıdıyolar dünyadan. bize normal geliyoda ıoo circlelarda radikal hareketler bunlar
Mesaj tarihi:
Norak said:

hürriyet 150 milyon$'lık evde oturduğu kısmını atlamış sanki sdf

adamın serveti 64milyar usd, bunun 60 milyarını bağışlayacak (şu ana kadar yaptıkları hariç)

sana bu mu kötü geldi?
Mesaj tarihi:
Zengin olursam aynısını bende yaparım bu çünkü kapasite meselesi.

Paranın satın alabileceği şeyler kısıtlı. Paraya sahip olma bir haz evet ama parası çok olan ve paylaşmayı bilen adamı tatmin etmez.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

sana bu mu kötü geldi?

hayır ama 2012'de hindistanda 8 milyar$ falan harcayıp test edilmemiş ilaç kullanıp 40K+ kişiyi felç edende gene bill gates :)
Mesaj tarihi:
adamın servetinin yüzde 5'i 3 milyar dolar falan yapmıyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum? oğlu moğlu niye ağlasın 3 milyar doları ömrü boyunca yese bitiremez ki ekstra çaba sarfetmedikçe.
Mesaj tarihi:
Yok zaten google'ladım da, haberi yazan sitelerin çoğu frontpage97 ile yapılmış olduğu için senin daha güvenilir bir kaynağın var mı diye merak etmiştim.

edit:frontpage98'miş. Nubblade.
  • Yeni Oluştur...