Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çin'i saymazsak dünyaya dağıtsın lan 1-2k bişi gelir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 öldükten sonra bende dağıtırımcılar doluymus yorumlarda... adam öldükten sorna dağıtıcğaının fazlasını zaten dağıttı şimdiye kadar, belki katla fazlasını. dağıtmaktan öte bi yandada doğru yerlerine kanalize edilmesi için ugrastı. bir cok projenın altına kendi imiyle destek oldu, sadewce para değil, prestij ve güvenilirliğiylede destek verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Norak said: hürriyet 150 milyon$'lık evde oturduğu kısmını atlamış sanki sdf e normal yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Saeros said: çoluğu çocuğu yoksa dağıtacak tabi parasını, napıcak ki başka anlamadım ayrıca türkiye'de de var böyle okul yaptıran ona buna yardım eden işadamları, ama ülke satın alacak kadar paraları olmadığı için haber olmuyorlar genelde iş,mdi burdan bakıcna aynen ölede searos, adam diyoya hanı e cok zenginim zaten bi halta yaramıyo. diey aha zaten bunun gibi cok zengin 9olan gırla dam var dünyada. kendilerini "ben gidince arkamda cocuklarım için kocaman hanedanlık bırakıcam!!!" diey avutarak gıdıyolar dünyadan. bize normal geliyoda ıoo circlelarda radikal hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 adam zaten dağıtıyor.. yok msn yeşil adamda dönmüyor ama sadece dağıtıyor şimdi sağa sola 500 dolares bahçşiş bırakan oğlu düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bir de bu adam afrikadaki kıtlık ve su işhtiyacının giderilmesi için çalışan araştırma vakıflarına para döküyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: sequo dan sonra bill reiyz de bi topic açsa, ekran kartı falan dağıtsa abi karşılaştırabilir misin 2 sini. pes =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Norak said: hürriyet 150 milyon$'lık evde oturduğu kısmını atlamış sanki sdf adamın serveti 64milyar usd, bunun 60 milyarını bağışlayacak (şu ana kadar yaptıkları hariç) sana bu mu kötü geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Zengin olursam aynısını bende yaparım bu çünkü kapasite meselesi. Paranın satın alabileceği şeyler kısıtlı. Paraya sahip olma bir haz evet ama parası çok olan ve paylaşmayı bilen adamı tatmin etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 beni her şekil tatmin eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Baya beyin bedava mesajları gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 herkese esit dagitsa bi 10dolar geliyo lan kisi basi:) yemek yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 microsoft ürünlerinden çok haz etmesem de ...respect dedim çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi yüzde 95ini bağışlıcak geriye yinede hatırı sayılı bir para kalıo sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Fotodaki Patricia Teyze mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Dworgian said: sana bu mu kötü geldi? hayır ama 2012'de hindistanda 8 milyar$ falan harcayıp test edilmemiş ilaç kullanıp 40K+ kişiyi felç edende gene bill gates :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 40000 kişiye felç etti? 40000? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kesin dünyayı hıristiyan yapmaya çalışacak .katrana katarsan olurmu şeker? Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.toroş suud kralı görsede ders alsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Norak said: hayır ama 2012'de hindistanda 8 milyar$ falan harcayıp test edilmemiş ilaç kullanıp 40K+ kişiyi felç edende gene bill gates :) Bu konu ile ilgili link verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 adamın servetinin yüzde 5'i 3 milyar dolar falan yapmıyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum? oğlu moğlu niye ağlasın 3 milyar doları ömrü boyunca yese bitiremez ki ekstra çaba sarfetmedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Lan "Bill Gates Servetini dağıtıyor!!!11" diye gelen forward mailleri silmeseydik iyiydi. Gerçekten dağıtıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Deathblade said: Bu konu ile ilgili link verebilir misin? 47500 children paralyzed diye googlelayın çıkıyor bi sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Yok zaten google'ladım da, haberi yazan sitelerin çoğu frontpage97 ile yapılmış olduğu için senin daha güvenilir bir kaynağın var mı diye merak etmiştim. edit:frontpage98'miş. Nubblade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 billgates.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Theridone said: Lan "Bill Gates Servetini dağıtıyor!!!11" diye gelen forward mailleri silmeseydik iyiydi. Gerçekten dağıtıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar