Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hobilere Vakit Ayırma Mevzusu

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Hastalık ötesi bişey hem de.

Ben girişiyorum bazen. Üst taraflar çok güzel oluyor önce. Sonra gittikçe gidiyor. Bi yerden sonra parmaklarım girmemeye başlıyor fln. Üstler cillop altlar yarı tozlu yarı temiz, sinir olup kapatıyorum.

Ama güzel yanı, araç ECU'ya sahip değil, o yüzden sigorta kutusunu iyice yalıtıp suyu basabiliyoruz sfgsa.
Sosyal ağlarda paylaş

abi temizlik hastası değilim ki,paspal derler bana:D
ama araç da inanılmaz temizlik huyum vardır mesela,2 paket günde sigara içtiğim zamanlar bile araç da sigara içmezdim,leş gibi kokmasından değil,döşemeleri sarartıyor diye:D,ayrıca orijinal hastasıyım,mesela araç telefonum kayıp ,2 aydır orijinalini bulmak için kıçımı yırttım desem yeridir:D
Baba akü yok:D ahahahaha

bu da aracın temizlenmiş hali

Sosyal ağlarda paylaş

Dış temizliği ben de çok severim ama koyu renk araba olucak. Gösterecek yani. Ama siyah da olmayacak çünkü 15 dk sonra gri oluyor tozdan ne yaparsan yap sdf.

Önce süngerle yavaş yavaş köpükleyip sonra yıkayıp kuruluyorum. Sonra bölge bölge sonax hızlı cila uyguluyorum. Cila işi bittiğinde direksiyonu döndürecek halim kalmıyor, o derece yorucu bi iş.

Ama karşısına geçip bi keyif çayı içmek güzel, yaldır yaldır parlarken araç sfasdgf
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
lise başından üniversite sona kadar günde 8 saat gitar çalardım kendimi geliştirmeye çalışırdum

o kadar sürede olmadıysa olmazmış zaten.
iyi yapmışsın. faydalı bişiler yap.

daha sonra hobi yerine çocuk büyüteceksin, karı dırdırı çekiceksin mesela
daha da zamanın olmayacak.

vakit varken o gitarı sat da parasını ye bence.

yanlış.
birşey olmasına geren yok hobide. adam konser veririm ilerde kızlar memelerini açar diye hayal eder o başka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...