dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bu hobi değil ki.. Hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dEaThMooN said: bu hobi değil ki.. Hastalık. lol. temizlik hastasi olmak cok kotu bisey gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Hastalık ötesi bişey hem de. Ben girişiyorum bazen. Üst taraflar çok güzel oluyor önce. Sonra gittikçe gidiyor. Bi yerden sonra parmaklarım girmemeye başlıyor fln. Üstler cillop altlar yarı tozlu yarı temiz, sinir olup kapatıyorum. Ama güzel yanı, araç ECU'ya sahip değil, o yüzden sigorta kutusunu iyice yalıtıp suyu basabiliyoruz sfgsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Hobisi olan insanın fobisi vardır. -Mustafa Topaloğlu- (salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Can Yücel yazsan yerdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 30 dk önce hobime sabah 10'dan beri ayırdığım vakit sona erdi mesela :D ayırabiliyorum neyse ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Hobbitlere yakıt ayırma mevzusu diye okudum ben başlığı diyeceğim şeyler geçerli sayılmayacaktır heralde bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ya hobi olarak hobbitlere vakit ayırıyorsan? hobgoblinception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 abi temizlik hastası değilim ki,paspal derler bana:D ama araç da inanılmaz temizlik huyum vardır mesela,2 paket günde sigara içtiğim zamanlar bile araç da sigara içmezdim,leş gibi kokmasından değil,döşemeleri sarartıyor diye:D,ayrıca orijinal hastasıyım,mesela araç telefonum kayıp ,2 aydır orijinalini bulmak için kıçımı yırttım desem yeridir:D Baba akü yok:D ahahahaha bu da aracın temizlenmiş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Dış temizliği ben de çok severim ama koyu renk araba olucak. Gösterecek yani. Ama siyah da olmayacak çünkü 15 dk sonra gri oluyor tozdan ne yaparsan yap sdf. Önce süngerle yavaş yavaş köpükleyip sonra yıkayıp kuruluyorum. Sonra bölge bölge sonax hızlı cila uyguluyorum. Cila işi bittiğinde direksiyonu döndürecek halim kalmıyor, o derece yorucu bi iş. Ama karşısına geçip bi keyif çayı içmek güzel, yaldır yaldır parlarken araç sfasdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Abi cant olmamış o cillop arabaya, ne kadar parlatırsan parlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 cantlar rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Eskiden senaryo yazardım sonra alakasız bir bölümde okumaya başladıktan sonra yalan oldu. Bazen diyorum başlasam mı tekrar diye ama başlamıyorum. Eski hobilerde eskisi gibi cezmetmiyor. Bir sıkılma problemi yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bir gün herkes, eski hobime devam etseydim, şu an acayip geliştirmiştim diye aklından geçirecek. -Can Ücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 jantlar orijinal de,aşırı tuzlu sokaklardan,yollardan resmen tabaka yapıyor ya:S amg jant alabilirim aslında,bulabilirsem koyayım resmini de,monoblock du galiba şu jantlar buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: cantlar rezalet ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Hobitlerime fazla vakit ayıramıyorum bu aralar.Arada ugruyorlar eve.Tek seferde 5ini birden tokatlayıp yolluyorum,güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Butun hobilere vakit ayirmak cok zor. 1 tane ana 1 tane de yan hobiye vakit ayriliyor iyi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hobbitlere ayar mevzusu diye okudum abv ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tek hobim sex, zamanım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dasaaa said: said: lise başından üniversite sona kadar günde 8 saat gitar çalardım kendimi geliştirmeye çalışırdum o kadar sürede olmadıysa olmazmış zaten. iyi yapmışsın. faydalı bişiler yap. daha sonra hobi yerine çocuk büyüteceksin, karı dırdırı çekiceksin mesela daha da zamanın olmayacak. vakit varken o gitarı sat da parasını ye bence. yanlış. birşey olmasına geren yok hobide. adam konser veririm ilerde kızlar memelerini açar diye hayal eder o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hangi dizide vardı, adam hobi olarak çanak çömlek yapıyordu ve hepsi bok gibiydi. beceremediğiniz bişiden hobi olmaz. hobi olarak loserım ben mesela çok iyi beceriyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar