monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Hepimizin büyüklü küçüklü hobileri var. Mesela ben hobilerime vakit ayıramıyorum artık üniversite bittiğinden beri. Eve geldiğimde günün yorgunluğunun yanında web sektöründeyiz hadi yeni birşeyler öğreneyim, yenilikleri takip edeyim derken yalan oluyor hobiler. Mesela benim en üzerine düştüğüm hobim gitar çalmaktı lise başından üniversite sona kadar günde 8 saat gitar çalardım kendimi geliştirmeye çalışırdum şimdi yalan oldu hepsi ve mutsuzum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hobim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 CthuLhu said: hobim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yoldan geçen adamların on tanesine sor 8 tanesi hobi olarak feysbuk, futbol, arkadaşlarla taqılmaq diye sayar. o yüzden HANGİ HOBİ? diye düşünmek lazım. bir de zaman ayırmak da iştah meselesi. hergün 20dk eline alsan gitarı gene çok farkeder. hiç olmazsa geri gitmezsin. zaten boş beleş yaptığın şeyler vardır elbet, onları kısıp gitara yönelir hale gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 said: lise başından üniversite sona kadar günde 8 saat gitar çalardım kendimi geliştirmeye çalışırdum o kadar sürede olmadıysa olmazmış zaten. iyi yapmışsın. faydalı bişiler yap. daha sonra hobi yerine çocuk büyüteceksin, karı dırdırı çekiceksin mesela daha da zamanın olmayacak. vakit varken o gitarı sat da parasını ye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 8 sene günde 8 saat gitar çalsam tt arenada konser verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Dasaa'dan tokat gibi gerçekler :(. Ya sonuçta birşeyler yapmaya çalıştım yanlış şehir yanlış insanlar falan derken olmadı sonra soğudum falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kitap müzik falan bunları hobiden saymadığımızı düşünürsek. hobi diyebileceğim minyatürlerim var herhalde. warhammer falan. genelde tembellikten fazla süre ayırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hobim isim. ama isten ayri bi Lua + Corona kombinasyonuna girecem bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mutsuz bir insanım hobi olarak mutlu olmaya çalışıp kötü espriler yapıyorum bi de yine hobi olarak insanlar mutsuz olsun diye gerçekleri söylüyorum. herkeşin hobisi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Red said: hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ben yazıp çiizyorum, yazma işi kolay otobüste vapurda öğlen yemeğinde oluyor da çizim zor, dikkaitm kolay dağılıyor yarım kalıyor hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 benim de yok hobim düşününce bi garip geliyor ama biçok insanın hobi dediği şey benim için hayatın esasları böyle hep sfds okumak izlemek dinlemek gezmek görmek spor yapmak yazmak düşünmek takılmak etmek. boş vaktimi değerlendiremediğim için sıkıldığımı hatırlamıyorum kaç zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 8 sene gunde 8 er saatten gitar calsam , gitarı 3. Kolum niyetine kullanırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 jacabo said: hamsilipilav said: hobbitlere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Çok bi heves ukulele aldım ama aylardır kılıfından çıkaramadım. Arada bi bişiler çiziktiriyorum en azından oradan kurtarıyorum diye kendimi kandırıyorum. ps:Hobbit okudum bende ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 benim hobim çok seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Benim genel olarak mekanik ve elektronik üzerine hobilerim. Bi de fotoğraf olayı vardı da ona geçen yıldan beri iyi zaman ayıramıyorum, beklemeye aldım o yüzden fotoğraf işini. instructables'dan elektronik ve mekanik üzerine projeler takip edip, uygun olanları kendime göre modifiye edip yapıyorum fln. Günde en az yarım saat böyle ıvır zıvır projeleri takip edip arada shortlist çıkarıyorum. Sonra onları artık haftasonu vakit bulunca, sessiz işlerse hafta içi akşamları dükkanı açıp bikaç saat çalışarak fln bitiriyorum. Hobilere vakit ayırmak lazım. İnsanın kafasını rahatlatıyor, bikaç saat de olsa düşünmeden birşeyler yapabilme imkanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 araç temizlemek hobim abi,hayvan gibi en ufak kir olduğunda,fırçam kovam arkada,motor temizleme spreyi,döşeme temizleyiciler,lastik parlatıcısına kadar yok yok,bir de 15 çeşit koku var,aracın kapıların da dizili,her gün farklı birini sıkarak güne başlıyorum. mesela 2001 kompressor'ün motorunun bugün motorunda ki kirleri,pasları temizledikten sonraki hali:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar