Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın gidişatı hakkında yorum yapma zamanı geldide geçiyor!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şöle bi genel olarak bakalım;
Geçen sene amerikaya yapılan ıkız kulelerden sonra amerika orta doguya saldırıya geçti çok hızlı birşekilde.(Ikızkulelerle ilgili yazımı arama kısmından İkizkuleler yazarsanız bazı gerçekleri gorebılırsınız)
Irakda bınlerce kişi öldü ve ölmeye dewam ediyo..
Marduk adlı gezegen çıktı birde başımaza; bir çokbilim adamı bunuda destekliyo .Maya ,aztek vs. takvımlerı gösteriyor.Bu marduk olayıda Amerikanın Ortadoguya yerleşmek için ana sebebi oldugu soyleniyor.
Ruslar Yeni atom bombası keşfediyor(sankı eskılerı dunyayı yıkmaya yetmezmiş gibi)vE Bunu düşmanlarına açık bir şekilde sölüyor.
Afrika,Hindistan ve bircok 3.dunya ulkesı açlıkan sefaletten kırılırken avrupamerkia ve birkaç ulke dunyanın kaymakını yemye dewam edıyo(kısım farkı)
Kuran-ı Kerimde 2000 yılından sonrasına ait hiç bir söz yok...
Ayrca yıne Kuran-ı Kerimde Zinalar ve binalar çoğaldında kadınlar erkek erkekler kadınlaştığında, allah yolunda çıkılmaya başladığında kıyametın geleceği soylenıyor.(Şöyle bir etrafınıza baktğınızda nerdeyse herkes zına yapmakta din nerdeyse 2. plana çıkmakta(muslumanlıkta nerdeyse hristiyanlık ve dier dinlerde çoktan arka plana itildi) sizce bu alamedler şu zamana uygun deilmi...
Ayrıca Küresel ısınma doruk noktaya ulaşmış durumda dunyanın dengesi bozulmakta,Her geçen gun doal afetlerle ilgili filimlker yapılmakta..
Ufolar ortalıkta gezmewkte ama hala saklanmakta ,halk buna nasıl inanır nasıl kabullenır gzuyle bakıldıgı için.
Yaz yaz bitmez bole sabaha kadar yazarım ama hem sızı hemde kendımı sıkmamak için genel olarak bi geçtim ya sizce....[signature][hline]Her zaman tek tabanca;
Xanthe...
(Taklitlerimden kaçının.)
Sosyal ağlarda paylaş

alem gt olmuş[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

ya birde marduk gerçekse ve dünyaya zarar vermeden geçse bile canlıların dna larında değişim gerçekleşicekmiş.Aslında pekde fena olmaz hani hafiften x men olayları :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

Karamsarlıa düşmemeiz gerek ama şöle bi baktıgımzda hep kotuluklerı hatırlıyoruz deilmi..
Gerçi bununda bi açıklaması war bilğimadamlarının araştırmasına gıre iyilik olumlu oldugundan dolayı çabuk unutrmuşuz degerini ama kötü ve bize olumsuz zarar verici birşey oldugu zaman içgüdü oalrak hatırlarmışız(karanlıktan korkmak gbi,bilmediimiz bişi uzaktan ıncelemek gibi )
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ortaya şu iddiayı atıyorum.
okuduğum bir kitaba göre, belirli dönemlerde tufanlar (büyük doğal felaketler) gerçekleşiyormuş, ve bu tufanların sonuncusu, bizim yaşadığımız dönemde 2010 gibi bir yıla geliyormuş. Tufanımız bu sefer dünyasal bir olay (büyük sel, büyük deprem gibi değil) kozmolojik birşey olcakmış. Bir güneş fırtınasından (ya da buna benzer bir kozmik olay) içinden geçicez,
gökyüzü çok garip bir şekil olcak
güneş batıdan doğacak.
ve baya azap çekebileceğiz.

ama insanların şu andaki aydınlıklarına (ya da bilgilerine) göre, o dönem içerisinde, o derece fazla aydınlanacaklar. İnsanlık aşama kaydetçek.

--------------------------

Ancak genel yargı bir kıyamet senaryosu üzerine.

- 2015 gibi buzullar tamamen eriycek, içme suyu kalmıycak.
Bundan dolayı insanlar yemek ve su için kavga eder savaş çıkarır olcak. Kıtlık yaşıycaz.

- Ağaçların gittikçe azalması doğal felaketleri de hızlandırcak.

- Birileri de marduk çıkardı ortada bir marduktur gidiyor.

- UFOlar ham yapacak diyen de var, nükleer savaş çıkacak diyen de..

------------------

Her ne olursa olsun gelecek yıllarda eziyet çekicez gibi gözüküyor, umarım olmaz.
ancak iki seçenekten birini seçme zorunluluğum olsa, ben o kitaptakini seçerdim ehehe[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Kasım 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben şişe kapağı biriktirmeye başlıyorum
lazım olcak sanırım ilerde
iguananın tadıda o kdar kötü deildir umarım[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 18 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
ben şişe kapağı biriktirmeye başlıyorum
lazım olcak sanırım ilerde
iguananın tadıda o kdar kötü deildir umarım

ehehehe waterchip saklayalım di mi ne olur ne olmaz :)
bir de silah ve mermi depoladık mı süper :-P
Sosyal ağlarda paylaş

kaldır istersen longswordu
geçmişte kaldı onnar
14 mm varken longswrda poğ yemek düşer[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 Kasım 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rusya Devlet Başkanı Putin bugün açıklama yaptı dediki üstü kapalı olarak Amerika bizde varız ayağını denk al dedi.Bu da demek oluyorki Rusya gelişmek için Amerika'nın yaptıgını yapmaya katliama hazırlanıyor gibi geldi bana tabi Rusya eski Sovyetlerin hala ruhunu taşıyorsa bu olmaz ama şüpheliyim nükleer bomba atmaktan kaçınmıcaklardır.Böylece amerika bir yandan rusya diğer yandan katliama başlarlar.Sonra Avrupa birliği bizim elimiz armutmu topluyor bizde varız dicekler onlarda diğer yandan savaşcak Tabi avrupa birliği karar veremicek Amerika'yı arkama alıp Rusya'yamı cephe alsam nede olsa Ruslar daha güçsüz dicekler veya bu Amerika çok olmuştu bir ders vermenin zamanı geldide geçiyor dicektir.Böylece Dünya tarihinin en büyük ve kanlı savaşı olcak bu.Tabi bu Putin benim dediğimi demek istememişse olmicak demişse bence pek yakında bu olaylar olur tabi hepsi kurgu hayal gücü:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 18 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
şaka bir yana bonec'ın bahsettiklerinin yarısı doğru olursa...

umarım doğru değildir, umarım tam 2000'de göktaşı düşücek gibi safsatadan ibarettir.

ha doğruysa keşke o zaman 60larda felan dünyaya gelseydim, hem 80lerin tadını çıkarmış olurdum, hem 50 yaşımda felan kıyamete rasgelmiş olurdum :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben torunumu görmek isterim
bara götürücem pezemengi bayramlarda

yeah![signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 Kasım 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...