Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 6 yaşında bir kedim var, bunun yavru kedi ebatlarında kukla bi oyuncağı var senelerdir ve bunu ne zaman bulsa başında ağlıyor o yüzden saklıyoruz. 6 aylıkken kısırlaştırmıştık ve hiç çiftleşmedi zaten, bu oyuncağa karşı neler hissediyor olabilir ki bu hayvan anlamıyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ölmüş yavrusu falan zannediyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Vidyo isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 http://www.altinbasakticaret.com/FileUpload/bs345555/UrunResim/11470393.jpg zannediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Kardeşi zannediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Atsanıza oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 BulletRide said: Atsanıza oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ilk seks deneyimi ve canlı olmadığını hatırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 oha ölü sevici kedi yetiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 oha nasıl ya hahahah yazık lan üzüldüm şimdi. atın abi oyuncağı yazıktır dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 BulletRide said: Atsanıza oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kedinin adı ketullah gülen mi? o ağlar.. normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Oyuncağı atın, oyuncağın fotoğrafını çerçeveletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yazık lan ağlatmayın hayvanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yildirimokur said: Oyuncağı atın, oyuncağın fotoğrafını çerçeveletin. şu komik dfsagfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dasaaa said: kedinin adı ketullah gülen mi? o ağlar.. normaldir bu gercekten iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kadınları anlamak zor ya yerli yersiz ağlayabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Vidar said: ölmüş yavrusu falan zannediyodur bana da öyle geldi yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Nigger_of_the_sand said: 6 yaşında bir kedim var, bunun yavru kedi ebatlarında kukla bi oyuncağı var senelerdir ve bunu ne zaman bulsa başında ağlıyor o yüzden saklıyoruz. 6 aylıkken kısırlaştırmıştık ve hiç çiftleşmedi zaten, bu oyuncağa karşı neler hissediyor olabilir ki bu hayvan anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Üzücü ya:( kaybet o oyuncağı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bocukkedim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Benim kedimde bi tane oyuncağı var bulunca agliyor ... yanliz değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 aha çözdüm konuyu, sherlock gibiyim, ingilizceye çevirin op'un mesajını, ödülüm ne? hfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Uplanmışken cevap vereyim kendimde de var bu durum. Mesela ben değil ama oyuncak ayıcık gece karanlıktan ve yalnızlıktan korkabilir. Çişi gelince tuvalete gitmeye korkabilir. Benim bir evlada olmasa da onun bir anneye ihtiyacı olduğunu hissederim. Normal şeyler bunlar. Ayrıca ben değil o ağlar. Endokrin ve biraz psikiyatriyle alakalı bir konu (yüksek prolaktin) Ayı dolapta kolay çıkaramayacağım bir yerde duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 ayilara dikkat et nerden cikacaklari belli olmuyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Duygucuk, 11.05.2023 10:39 tarihinde dedi ki: (yüksek prolaktin) allah allah, şpıdık fotosunda öyle durmuyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar