Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Farkli bir Besiktas galibiyeti olur, geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Valla IBB sakat takım görücez ama kafa rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi ucunda ne olursa olsun ibb hep korkutucu ya :D yenip lider olmak,kupa almak falan fark etmiyor, adamlar gelip tokatlayip gidiyor hep nasıl bir antimiz ise artık :D umarım şeytanin bacagini kırar 2.yariya iyi baslariz,derbi öncesi gs puan kaybetmişken iyi şans, olasi arena yenilgisinde puan farkı dusunulerek kesin galip gelinmesi gereken bir mac ama ben çanakkaledeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Berabere biter tahminen, bizim şansımız bir türlü tutmuyor bunlara sadfsda ama şu hayal edilen şampiyonluk gelecekse GS'ye FB'ye karşı alınacak galibiyetler değil, bu tip maçlardan gelecek galibiyetler daha büyük öneme sahiptir. Umarım ciddiye alıp şu maçı alırız. Hani lider olma olayını geçtim ben artık böyle bastıra bastıra aldığımız bir IBB maçımız olsun istiyorum lan asdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 En son şampiyon olurken rahat yenmişsiniz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 beşiktaşımız alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 annemi maça götürüyorum, denemediğim totem bi bu kalmıştı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Maca giden baskasi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bu gece olay fernandes iyi hazırlanmışsa alırız maçı yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 turuncu formaya karşı bir alerjimiz var. ibb tüm sezon kötü oynadı, bizim maç yaklaşırken form tuttular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 beşiktaş bariz lider olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Anlamsız liderlik baskısı ve İBB. Bariz sıkıntı çıkacak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 adalkjflakdasd.. inşallah bugün kıracağız bu ibb lanetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 haftaya alırız liderliği rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 şimdiden yağlamaya baslamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 hakem penaltıyı vermedii zaten ilk defa düdük çalıyor super ligte tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 İbb'nin süpriz yapacağını düşünüyorum ama her halükarda bol gollü, çok keyifli bir maç geçecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Fernandes yok??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sakat http://www.swfcabin.com/swf-files/1302651148.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ibb nin yapacağı süpriz derken? Bizim kazanmamız süpriz oluyor artık ibb ye karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Rahat alırız falan denmiş. Tabi İstanbul büyükleri ne olursa olsun Anadolu takımları ile oynarken hep favoridirler benim gözümde. O nedenle süpriz dedim. Yoksa ibb ile olan hazin geçmişiniz bilmeyen yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sbvsbz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 barcelona golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 gol olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 on numara gol yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar