nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 killer he deyip geç üstüne gittikçe anlamsız bir nefretle daha fazla trollenirsin. bırak dağınıt dağınık kalsın bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BonePART said: kapatmıcaksın kapatırsan puan gelmiyo acık bırak ben genelde gunduz acık bırakıyorum aksam puanlarımı harcıyorum hediye etmek için ola ki bunu da öle sanıyorsan, bu da yalan killer :) kapalıyken de geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bak bunu ben de yemiştim demin görünce. gasdf hemen anti-troll'ü aktif edeyim. NE KADAR SALAĞIM :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 iki kişi trollemiş zaten adamı. bu nefret niye onu anlamadım. kendi kendine hallere girmiş. onlar da senin kadar eski user profile bakınca. ben de 11 senelik üyeyim çok da pipisinde milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şimdi de devrecilik mi başladı pati'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hayır görende trolledik bacısına küfrettik sancak eaheuauhea kaliteli sakin troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Şu muhabbete ortadan nasıl bir dalasım var ama topic e ayıp olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 eski üye yeni üye muhabbetini ben yapmadım ki black yaptı nerde yaptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bi kere bi adam sana laf atmıştı komik değilsin diye adama ÜYELİK TARİHİN KADAR KONUŞ diye atarlanmıştın. ben oradan dem vurdum. :D yoksa burada yaptın diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BonePART said: baya tatlı tatlı trollendin tatlı su troll'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o aoe alınsaydı, best of paticik olurdu, xunn'un ekran kartı diz çöküp tövbe dilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 elimde olan bir oyun olsaydı hemen gönderirdim. buraya da teşekkür yazısı yazdırırdım.. asdffssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 cok komik bi yer lan burası..elimde strike suit zero var,freelancer dan sonra begenmedim vericem buraya ama 4 kez uyelik basvurusu yaptım ipleyen olmadı..elalemin adamına gitcek simdi..yada trade e sokayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 olm TW'yi neden almıyorsunuz?? hediye vericek adamları dışlamayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nereye başvurdun 4 kez ahah, 101. kez yazıyorum bi daha yazmayacam steamid bilmeden invit atamam, ya pmden atın ya buraya yazın onun dışında gruba girmeniz mümkün dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yok burayı okumadım da sanslı pati ye giriyorum oranın modu mu adminimi ne vardı oraya attım kac kez..sana atılcagını bilmiodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: elimde olan bir oyun olsaydı hemen gönderirdim. buraya da teşekkür yazısı yazdırırdım.. asdffssa LOL ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 iki TW birbirinden haberi yok. allaha emanet yönetiliyoruz ey patiler! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bişi sorucam konu durulduysa. fazla oyun dediğiniz bişi varya. bende fazla oyun var fln. nerde oluyo abi o oyun? açılmamış steam oyunu ne? hiç bilmiyorum lan bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 steam - envanter kısmına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 mesela ben bi oyun alıp envantere atabiliom mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dragonutopia said: yok burayı okumadım da sanslı pati ye giriyorum oranın modu mu adminimi ne vardı oraya attım kac kez..sana atılcagını bilmiodum. ben varım abi o grupta bi tek invite atabilen ve nereye girdin anlamadım ki sadece bu konuda konuşuyoruz, steamidni ver atayım invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Silphatos said: az kontribüt koyunda mezarcılar kazanamasın vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Black-ice said: mesela ben bi oyun alıp envantere atabiliom mu ki? gift olarak satın alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 NORDLYDIAN SUMMER GIVEAWAYS - 3steamgift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar