Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Boneslark said:

105v2

ahaha

ahah cidden komikti orası.

yalnız one'ın mangadaki tatsumaki'yi daha çok beğeniyorum ben ya, anime'de çok sulandırdılar. o kadar ciddiyetsiz bir char değildi.
Mesaj tarihi:
Ama animede çok tatlı ya :3
Pek bir ciddiyetsizliği de yoktu zaten, adaptasyon bayağı başarılı olmuştu bence. Zaten sesi de kafamdaki Tatsumaki'ye cuk oturdu (Animeden önce okurken Rie Kugimiya sesiyle düşünüyordum, o olmadı ama yine de tam karaktere uyan bi ses bulmuşlar)

Ayrıca webcomic son sayfa mükemmel (tu)
Mesaj tarihi:
yutubda yorumlarda denk geldim

https://www.youtube.com/watch?v=ixXqHh_Bts8

alternate opening lyrics

ONE PUUUUUUUUNCH!
3, 2, 1, Kiss go.
Saint Joe, he shows,
She chose psycho.
MISSISSIPPI, RESPIRATION!
WHAT IF I WANNA DIE?
One punch, canoe, it didn't really show.
ALL IN ONE CAR! SHOOT IT, THE CAR!
SOOOOOO?
Power, get the power!
Kitty, kitty, can you climb my dick?
HERO
Oreo kaka, edu coat, oh yah?
Cast shy Dan, then go shoot Cubana Isa.
HERO
Katana? When she lays ooze on two totems, tartar ooooh.
(rubbin' a nigga, ok, yeah!)
So rad, don't worry or she won't say "Lose the key".
Au-revoir, so don't care what she hiding.
HERO
Nevada! Who he lack, KitKat. Kudos, she's alphabet.
Attack Arun.
HEROOOOOO
Don't look at us.
HEROOOOOO
Ah, ah, AH, AH, AH, AH.
I WANNA BE A PSYCHO HEROOOOOOO.

Mesaj tarihi:
Sam said:

yalnız one'ın mangadaki tatsumaki'yi daha çok beğeniyorum ben ya, anime'de çok sulandırdılar. o kadar ciddiyetsiz bir char değildi.
durmadan "hıh"laması beni de uzaklaştırdı karakterden, mangada öyle yapıyor muydu hatırlamıyorum fakat yapıyorduysa da animedeki gibi irite etmemiş.
Mesaj tarihi:
ya evet işte shadowfury'i de anlıyorum :3 ama anime'de biraz fazla kawaii tsundere gibi gösterdiler, orijinal mangada halbuki çoğu sahnede bayağı psikopat yani son bölümlerde de gene gördük. anime'de yapacakları zaman gene şakalı komikli yapmazlar buraları umarım.

aslında seiyuu'su da geçen yılın büyük psikopatlarındandı lol, bıraksalar döktürür.
http://livedoor.blogimg.jp/anisk/imgs/c/a/ca94f9fe-s.jpg
Mesaj tarihi:
E iyi de animede psikopatlığını gayet başarılı vurgulamışlardı zaten. Genos'u duvara gömdüğü sahne filan daha güzel nasıl yapılabilir düşünemiyorum bile.
Webcomicte şu anki bölümlerde ilk defa bu kadar psikopatlaşıyor, öncesinde nispeten daha normal davranıyordu. Animede gösterdiği kısımlardaki psikopatlık ta gayet yerindeydi bence. Bu bölümlere gelince(gelirse:p) de adaptasyonu aynı kalitede sunarlar bence.

Ayrıca tsundere diyorsunuz da bi dere liğini filan görmedik, dibine kadar tsuntsun.
Mesaj tarihi:
evet dediğin gibi zaten ama millet tsundere muamelesi yaptı "puçi puçi" efektleri yüzünden. :( adamın biriyle tartıştım bu yüzden tutturdu tsundere diye lol.

tabii bir de anime'de eklemeler oldu sanırım onun da etkisi var, dediğin gibi yaparlar umarım.
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

yutubda yorumlarda denk geldim

https://www.youtube.com/watch?v=ixXqHh_Bts8

alternate opening lyrics

ONE PUUUUUUUUNCH!
3, 2, 1, Kiss go.
Saint Joe, he shows,
She chose psycho.
MISSISSIPPI, RESPIRATION!
WHAT IF I WANNA DIE?
One punch, canoe, it didn't really show.
ALL IN ONE CAR! SHOOT IT, THE CAR!
SOOOOOO?
Power, get the power!
Kitty, kitty, can you climb my dick?
HERO
Oreo kaka, edu coat, oh yah?
Cast shy Dan, then go shoot Cubana Isa.
HERO
Katana? When she lays ooze on two totems, tartar ooooh.
(rubbin' a nigga, ok, yeah!)
So rad, don't worry or she won't say "Lose the key".
Au-revoir, so don't care what she hiding.
HERO
Nevada! Who he lack, KitKat. Kudos, she's alphabet.
Attack Arun.
HEROOOOOO
Don't look at us.
HEROOOOOO
Ah, ah, AH, AH, AH, AH.
I WANNA BE A PSYCHO HEROOOOOOO.

Ahahahah can you climb my dick ne abi?
Güzel olmuş (tu)
Mesaj tarihi:

88

Garou'yu yarım saat tanklayan adamı Zenko tek darbede indirdi, Saitama'ya rakip mi geliyor :p

http://i.imgur.com/POMlWty.png
http://i.imgur.com/0IAfb3I.png

Hikayenin kontrolü hala onda diye birşeyler okumuştum ama ne derece bilmiyorum. One kilit noktaları belirledi üzerini Murata mı yazıyor, yoksa bu eklemelerin hepsini One yazıyor, Murata sadece çiziyor mu emin değilim.
Ama 2. si olması lazım, yazar olarak hala One geçiyor çünkü.

Webcomic

Bu kısımları tamamen değiştirecek mi acaba? Webcomicte Bang, Bomb ve Genos dayak atıyordu, Monsters Association ondan sonra devreye giriyordu. Şimdi böyle direkt olarak karışmaları tuhaf oldu.

Gerçi bunda da Bang ve abisi ekip olmuştu bu extra bölümler girmeden önce, belki yine aynı rotaya girebilirler. Bazı değişiklikler oldu ama rotayı ne derece etkiler belli değil. Ama değiştirmesin bence, webcomicte bu arc çok güzeldi bozmasın. Death Gatling'i manga çizimleriyle görmeyi de istiyorum ayrıca ^^

Mesaj tarihi:
evet benim de kafam karıştı o en son dediğin noktada, buraları biraz unutmuşum ondan dedim acaba kimin fikirleri. one gene dahil oluyorsa iyi. dediğin gibi iyiydi ama, ben de bekliyorum oraları. :)
Mesaj tarihi:

Webcomic 105v3

Güzel bağladılar, Tatsumaki de ilk defa geri adım attı sanırım. Blizzard Group tam kadro A class'a geçerse çok gülerim ama.

Bir de anime yüzünden Tatsumaki'nin "hmph" larını her okuyuşumda sesli olarak duyuyorum artık ^^

Mesaj tarihi:
neden versiyonlu çıkarıyor ki, 108 diye gitse ya lol.

105v3

evet ben de nasıl olacak derken beklenmedik bir şekilde bağladı, biraz nötrüm yani ama tatsumaki en azından tatmin oldu gibi şimdilik.

"hmph" evet öyle oluyor ahah.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Manga 57.2

Tam asıl arca dönüyor herhalde derken turnuvaya geri döndü. Unutmuştum öyle bişey eklediklerini sdf.

Monster association arcı da bayağı karıştı ama. Gerçi şimdiki hali webcomicten daha iyi sanki, öyle zart diye çıkarmak yerine background filan hazırlıyor.

Mesaj tarihi:

Manga 58.1

Turnuva kısmı güzel olacak gibi gözüküyor, karakterlerin detaylarına girdiği zaman filan direkt belli oluyor artık.

Bang ve Bomb'un kısmına da geçti en sonunda. Webcomicte bu kısımlar filan Tank Top Master'ın dayak yemesinden hemen sonra başlıyordu, koskoca 1 volume filan tamamen sidestory olucak, sonraki volume'da kaldığı yerden konuya dönecek herhalde
(-ki onu demek için bile çok erken, WatchDog Man'i, Turnuvayı filan da işin içine katarlarsa tekrar rayına girmesini daha çok bekleriz :p)

• Yeni Oluştur...